Gerçekten çöl saçma belki benim başka doktorum var ama burada yaptırdım tahlillerimi. Ya bende bi şanssızlık var bugün sabah sağlık ocağına gittim kan saati bitti dediler öğlen acile gittim burda yoo polikliniğe git dediler polikliniğe gittim be adam bi muayene et bi usg ile bak bi derdimi dinle git kan ver dedi verdim ee bu sefer de internetten takip Yok diyorlar herşey sabrımı deniyor bugğn
Ben de bu aralar sık sık onu soyluyurum kendime. Gücüne gitmesin karnımda yavrumun ama gerçekten çok zormuş. Yani uzaktan davulun sesi hoş geliyormuş gerçekten. Umarım azıcık güçlenirizBugun o kadar cok yoruldum ki. Kendi kendime soylendim durdum. Nasil bakicaksin 2 cocuga birden diye.
Bence başla. İlay 22 aylıkken öğrendi. Birde ikinci çocuk geldiğinde diyecek ki banana o takıyor bende takacağım. Çaresiz kalacaksin inat etek diretecek. Eğer sinyallerini veriyorsa çocuk bence başla hiç düşünmeOff kafamda o kadar çok mesele var ki.
Birincisi tuvalet eğitimi. Kizim 24 ayi tamamladiginda benim karnim burnumda olacak. o zaman egitime hazir olursa bile ben koca göbekle nasil ugrasicam. Egitim vermezsem 2 cocugu birlikte mi bezlicem ya
Bence akşamda olsa özele git. İdrar testinde çıkmadı mı?Gerçekten çöl saçma belki benim başka doktorum var ama burada yaptırdım tahlillerimi. Ya bende bi şanssızlık var bugün sabah sağlık ocağına gittim kan saati bitti dediler öğlen acile gittim burda yoo polikliniğe git dediler polikliniğe gittim be adam bi muayene et bi usg ile bak bi derdimi dinle git kan ver dedi verdim ee bu sefer de internetten takip Yok diyorlar herşey sabrımı deniyor bugğn
Bence başla. İlay 22 aylıkken öğrendi. Birde ikinci çocuk geldiğinde diyecek ki banana o takıyor bende takacağım. Çaresiz kalacaksin inat etek diretecek. Eğer sinyallerini veriyorsa çocuk bence başla hiç düşünme
Canım hcg 2000 i geçince gözüküyor kese kesin görürsünüzArkadaşlar benim adetim beş gün geçikince kan testinde 2696 çıktı. İki gün sonra da 6600 falan çıktı.üsünden 6 gün geçti ve Yarın doktora gidicem . Ultrasonda görebilir miyiz sizce.
Neyle alakalı acaba bu görüp görmeme?
İdrarda var bişiy ama tam anlaşılamıyor gişeyim baylı özele kendi hastaneme gideyim en doğrusu olurBence akşamda olsa özele git. İdrar testinde çıkmadı mı?
Hayır tabiki de bi teste elli lira vermeyim diye gittim oraya normalde doğumumu ve takiplerimi koru hastanesinde yapmıştım eğer varsa yine oraya gidicem. Akşam da oraya gidicemO nasil hastaneymis ya normalde oraya gitmiceksin demi
Endişelenme cnım bana doktor olabileceğini söylemişti. Normalmişkızlar rahmimde ağrılar var hafif hafif endişelenmeli miyim
İlk gebeliğim...korkuyorum haliyle....
gidip gelip kanama olacak mı diye kontrol ediyorum yok çok şükür
bu durum normal mi?
randevum yarın ....ufff zaman da geçmez şimdi
bir yandan da grip..eklemlerim ağrıyor başım fena...çok halsizim...
Ayyy büyüsünlerde karnım olsun boşverCok sağol canım evet 2. Yavrum olacak kısmetse
Hoşgeldin sende aramiza :) umarım sağlıklı sonuçlar alırsınız
Valla öyle bir şişki benim karnım. Eminim hamilelik öncesinde dümdüz karnım şimdi bir görsen 3 aylık gibi oldum. Bu arada bu şişkinlik hiç gitmiyor bir sabahlari uyandığında olmuyor o kadar. Tam gitti gibi oluyor bu sefer de bebek gözükmeye başlıyor karindan
öğrendiğimden beri su içiyorum yoksa aramam ama su çok önemli idrar yolu enfeksiyonu olmamak adına özellikleSu icme meselesi cok onemli kizlar. En az 2 litre icmek lazim. En az. Hem gebelik boyunca rahat etmenizi saglar. Hem de bebegin sagligi icin onemli. Zaten dogumdan sonra sut olmasi için gunde 3 litre falan icmek lazim
Doktor söyledi. Adetim geçtikten 6 gün sonra çıktı gebelik. 8. gününde de hcg 64 çıktıNasıl anladın geç döllenme olduğunu?
Arkadaşlar benim adetim beş gün geçikince kan testinde 2696 çıktı. İki gün sonra da 6600 falan çıktı.üsünden 6 gün geçti ve Yarın doktora gidicem . Ultrasonda görebilir miyiz sizce.
Neyle alakalı acaba bu görüp görmeme?
Bugun o kadar cok yoruldum ki. Kendi kendime soylendim durdum. Nasil bakicaksin 2 cocuga birden diye.
Off kafamda o kadar çok mesele var ki.
Birincisi tuvalet eğitimi. Kizim 24 ayi tamamladiginda benim karnim burnumda olacak. o zaman egitime hazir olursa bile ben koca göbekle nasil ugrasicam. Egitim vermezsem 2 cocugu birlikte mi bezlicem ya
Benimde 2. Günü çıktı ortaya. Benimkide geç döllenme olmuş olabilir mi acaba? Çünkü kızımda adetime 5 gün kala öğrenmiştim. Hatta 4+2 de keseyi görmüştükDoktor söyledi. Adetim geçtikten 6 gün sonra çıktı gebelik. 8. gününde de hcg 64 çıktı
Hastaneden yeni geldim. Ben 6+4 sanıyordum 6+3'müş. Kalp atışını duydum, kese içinde bebeği gördüm. Çok sevindim. Ama doktor progesteron kullanmamı ısrarla istiyor. Berbat bir ilaç hiç istemiyorum. Demek ki riskli gördü diye düşünüyorum : (( Neyse buna da şükür.
Cok sevindim bizde cuma günü gideceğiz. Kalp atışlarını duymak bambaşka bir duygu. İlaç için birsey diyemeyecegim. Umarım Koti birşey yokturHastaneden yeni geldim. Ben 6+4 sanıyordum 6+3'müş. Kalp atışını duydum, kese içinde bebeği gördüm. Çok sevindim. Ama doktor progesteron kullanmamı ısrarla istiyor. Berbat bir ilaç hiç istemiyorum. Demek ki riskli gördü diye düşünüyorum : (( Neyse buna da şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?