Aaa supermis
Benim midem bulaniyor
Balik yiyemiyrm
Bu cok iyi oldu
Tesekkurler
Sen nasil tuketiyorsun
Cnm oyun halisi derken normal hali gibi degilNacizane fikrimi belirtmek istedim çocuğum alerjik olduğu için odada hiç halı kullanmıyoruz eğer ilk çocuk olacaksa halı alımının erken olduğunu düşünüyorum. Ki oyun halıları belli yaşlar için kullanışlı daha önceki yorumları da okumadım belki daha büyük yaş bir çocuğunuz için yazmış olabilirsiniz o zaman katılıyorum oyun halısı güzel vakit geçirmek gelişim açısından faydalı olacağını düşünüyorum
Tekrar teşekkür ederimolgunlaşmış dışı çürük gibi gözükenlerden alıyorum soyup eziyorum tuz karabiber ve limon ekleyip karıştırıyorum püre halinde tüketiyorum genelde ekmeküstü yiyorum
Dogrudur cnm alinabiliraventin göğüs kalkanını eczacı bir arkadaşım kullandı..hiç göğüs yarası olmadı...göğüs uçları biryere değmediği için rahat da oluyor..
kızlar sizce markafoniden bebek şampuanı pişik kremi alınır mı?
baya indirimli sebamed şampuan + pişik kremi + 2 sabun 72 tl
Ben mustela aldim cnm oradankızlar sizce markafoniden bebek şampuanı pişik kremi alınır mı?
baya indirimli sebamed şampuan + pişik kremi + 2 sabun 72 tl
Cnm cok guzel gorunuyorlarBen de bunları aldım mothercare den.
Bence baktirİyi akşamlar kızlar benim bu akşam kendi doktorumda randevum vardı şükür herşey iyiymiş normalmiş 20. Haftamdaymışım 400 gr 26 cm dedi. Ben haftaya ayrıntılı ultrason için randevu aldığımı söyledim randevunu iptal et gitmene gerek yok 20 gün sonra görüşelim dedi. O andada sormayı akıl edemedim. Neden ayrıntılıya gerek yok dedi acaba ? Bakılması gerekmiyormu ?
İyi akşamlar kızlar benim bu akşam kendi doktorumda randevum vardı şükür herşey iyiymiş normalmiş 20. Haftamdaymışım 400 gr 26 cm dedi. Ben haftaya ayrıntılı ultrason için randevu aldığımı söyledim randevunu iptal et gitmene gerek yok 20 gün sonra görüşelim dedi. O andada sormayı akıl edemedim. Neden ayrıntılıya gerek yok dedi acaba ? Bakılması gerekmiyormu ?
İyi akşamlar kızlar benim bu akşam kendi doktorumda randevum vardı şükür herşey iyiymiş normalmiş 20. Haftamdaymışım 400 gr 26 cm dedi. Ben haftaya ayrıntılı ultrason için randevu aldığımı söyledim randevunu iptal et gitmene gerek yok 20 gün sonra görüşelim dedi. O andada sormayı akıl edemedim. Neden ayrıntılıya gerek yok dedi acaba ? Bakılması gerekmiyormu ?
Tecrübesiz olunca tiplerine bakıp aldım ama kullanıp görücez bakalım.Cnm cok guzel gorunuyorlar
Ben citcitli bodylerini kullanmadim
Goruncem kullanmisti
Yakalari cok yayiliyor guzel degil demisti
Bilemiyrm tabi
Ben citcitli body de h and m oneriyrm:)
Cnm olsun bol bol lazim onlardanTecrübesiz olunca tiplerine bakıp aldım ama kullanıp görücez bakalım.H &m kumaşları çok beğenmedim ama deneyebilirim bodylerini.
Cnm bence kafan karismasinKendisi her gittiğimde bakıyor detaylı 3 boyutlu gösteriyor yüzünü bu akşam gittiğimde kafa yapısı elleri ayakları kol bacak ölçüleri göbek çevresi sırtındaki kemikler birde el avuç içini ayak tabanını gösterdi hepsinin resminide verdi normaldede bu kadar bakmasa bile renkli olarak çıktı veriyor. Ama benim bildiğim ayrıntılı iç organlarına bakıyorlar kafam çok karıştı
evet yoksa aklımda kalır gitmem en doğrusuCnm bence kafan karismasin
Git derim
Hepimiz gidiyoruz cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?