Bu arada senin dedigin kontrolleribnmevet yoksa aklımda kalır gitmem en doğrusu
anladım canım doktorun bakması gereken şeyler zaten ayrıntılıyada kendisimi bakacak acaba diye kafam karıştı emin olmak için yarın arıyacağım. renklide sadece yüzünü göstermek için açıyor çok kısa süre.Bu arada senin dedigin kontrolleribnm
Kadin dogumcumda yapiyor
Gecen baya detayli bakti
Omurgasina, beynine, kalbine falan
Sadece renkli acmiyor
Oda zararli diye biliyrm
Tamam canim oyle yap bari:) net konusmamis yok yerr strese soktu seni yaaanladım canım doktorun bakması gereken şeyler zaten ayrıntılıyada kendisimi bakacak acaba diye kafam karıştı emin olmak için yarın arıyacağım. renklide sadece yüzünü göstermek için açıyor çok kısa süre.
Canım benimkide öyle dedi çünkü herşeyine bakıyor mıde böbrek kalp beyn kordon dolaşımı falan bende ona güvendım gıtmedım sonuçta her ay bakılması daha iyi degılmı :)İyi akşamlar kızlar benim bu akşam kendi doktorumda randevum vardı şükür herşey iyiymiş normalmiş 20. Haftamdaymışım 400 gr 26 cm dedi. Ben haftaya ayrıntılı ultrason için randevu aldığımı söyledim randevunu iptal et gitmene gerek yok 20 gün sonra görüşelim dedi. O andada sormayı akıl edemedim. Neden ayrıntılıya gerek yok dedi acaba ? Bakılması gerekmiyormu ?
ya evet kafamı karıştırdı tecrübesiz oluncada böyle insan ne olcak nasıl olcak diye düşünüyor. randevudan çıkana kadar oğlumu gördüm diye sırıtarak durdurduğum için herşeye tamam deyip çıkıyorum sonra böyle neydi nasıldı diye merak ediyorumTamam canim oyle yap bari:) net konusmamis yok yerr strese soktu seni yaa
evet canım daha güzel tabiki ama ayrıntılı olarak iç organları hakkında bilgi vermeyince birde üstüne gitmene gerek yok deyince kafam karıştı sanırım bundan sonraki randevumda bakacak yarın arayıp net bilgi alacağımCanım benimkide öyle dedi çünkü herşeyine bakıyor mıde böbrek kalp beyn kordon dolaşımı falan bende ona güvendım gıtmedım sonuçta her ay bakılması daha iyi degılmı :)
güzelmiş canım ben yenidoğan hiç bişey almadım henüz özendiğim bi kaç kıyafet aldım aldıklarım hep 3 6 ay . artık başlamam lazım ufak tefek şeyler almayaEki Görüntüle 1947373 Lcw de bu seylt 40 liradan 30 liraya dusmus
Oglum buyune kadar lcw almadim pek, kullaninca fikrim degisti, guzeller gercekten
Kartim sismeseydi alabilirdim bunu :) almadim bari fikir vereyim:)
Mustela yı bende tavsiye ediyorum markafoni için bişey diyemeyeceğim bazen online alışverişi olan eczaneler de indirim yapabiliyorBen mustela aldim cnm oradan
Bezde aldim
Hicbirinde sorun yasamadim
Benim doktorum da kendi bakıyor. Her randevu 30 dk sürüyor. Tüm organlarına bakıyor ama farklı bir göz görsün istersen gidebilirsin tabi.evet canım daha güzel tabiki ama ayrıntılı olarak iç organları hakkında bilgi vermeyince birde üstüne gitmene gerek yok deyince kafam karıştı sanırım bundan sonraki randevumda bakacak yarın arayıp net bilgi alacağım
Hiçbir randevum 10 dkyı geçmedi ya sadece boy kilo sorun yok bu kadarBenim doktorum da kendi bakıyor. Her randevu 30 dk sürüyor. Tüm organlarına bakıyor ama farklı bir göz görsün istersen gidebilirsin tabi.
Nasip diyelim canım Allah hakkımızda hayırlısını versin.Ne zaman isterse gelsinler bayram şekerimiz olcak onlar bizim Allahın izniyle derin çok güzel benim ilk aklımdaki isimdi sonra masalda karar kıldık Sare Masal olcak Allahın izniylemomocan Canim benim gercekten günlerimiz ayniymis heycanlandim simdidenKismet kimbilir belkide ayni gun dogacak kizlarimizİsim bulabildiniz mi biz hala kadar veremedik babamiz derin isminde ısrarlı ama aile ikiye bölünmüş durumda
Canım ana kucağı o beşik olarak pek uygun değil portatif oturduğun odada bebeği oyalamak uyutmak keyifli vakit geçirmek için çok güzel kullanışlı ama beşik olrak alcaksan bilemiyorum kızlarda baksın bi4 moms mamaroo marka bebek beşiği nasıl sizce ?? Çok iyi gibi geliyo bana. Hakkında kötü bişey duyan oldu mu
Nacizane fikrimi belirtmek istedim çocuğum alerjik olduğu için odada hiç halı kullanmıyoruz eğer ilk çocuk olacaksa halı alımının erken olduğunu düşünüyorum. Ki oyun halıları belli yaşlar için kullanışlı daha önceki yorumları da okumadım belki daha büyük yaş bir çocuğunuz için yazmış olabilirsiniz o zaman katılıyorum oyun halısı güzel vakit geçirmek gelişim açısından faydalı olacağını düşünüyorum
kesinlikle almalisin. calisan ya da calismayan hic farketmez sut pompasi zaruri ihtiyac. gun gelecek bebek reddedecek hasta olacak o zaman sagip verirsin. yada sen rahatsizlanirsin ki benim basima geldi birgun sagdigim tum sutleri attim.elle yapilan cok yorar.canım çok güzel bilgiler vermişsiniz...
insan tecrübesiz olunca ne alınır ne kadar alınır bilemiyor@lilipit
elektrikli süt pompası tavsiye eder misin çalışan bir anneyim?
Ne biliyim beşik yazdık o çıktı :))) anladım canım. Eğer uslu bi bebeğim olursa almıyım.Canım ana kucağı o beşik olarak pek uygun değil portatif oturduğun odada bebeği oyalamak uyutmak keyifli vakit geçirmek için çok güzel kullanışlı ama beşik olrak alcaksan bilemiyorum kızlarda baksın bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?