2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu arada senin dedigin kontrolleribnm
Kadin dogumcumda yapiyor
Gecen baya detayli bakti
Omurgasina, beynine, kalbine falan
Sadece renkli acmiyor
Oda zararli diye biliyrm
anladım canım doktorun bakması gereken şeyler zaten ayrıntılıyada kendisimi bakacak acaba diye kafam karıştı emin olmak için yarın arıyacağım. renklide sadece yüzünü göstermek için açıyor çok kısa süre.

Lcw de bu seylt 40 liradan 30 liraya dusmus
Oglum buyune kadar lcw almadim pek, kullaninca fikrim degisti, guzeller gercekten
Kartim sismeseydi alabilirdim bunu :) almadim bari fikir vereyim:)

Tamam canim oyle yap bari:) net konusmamis yok yerr strese soktu seni yaa

Canım benimkide öyle dedi çünkü herşeyine bakıyor mıde böbrek kalp beyn kordon dolaşımı falan bende ona güvendım gıtmedım sonuçta her ay bakılması daha iyi degılmı :)

Arkadaşlar yorumlarınıza göre alcam o beşiği. Ciddiye alın sorumu çok rica edicem:) çok ortada kaldım. 1 yaşa kadar kullanılıyor sadece ve anakucağı gibi bebeğin yattığı kısım. Yani doğru bişey mi bebeğin doğduktan sonrada cenin şeklinde uyuması

Tamam canim oyle yap bari:) net konusmamis yok yerr strese soktu seni yaa
ya evet kafamı karıştırdı tecrübesiz oluncada böyle insan ne olcak nasıl olcak diye düşünüyor. randevudan çıkana kadar oğlumu gördüm diye sırıtarak durdurduğum için herşeye tamam deyip çıkıyorum sonra böyle neydi nasıldı diye merak ediyorum

Canım benimkide öyle dedi çünkü herşeyine bakıyor mıde böbrek kalp beyn kordon dolaşımı falan bende ona güvendım gıtmedım sonuçta her ay bakılması daha iyi degılmı :)
evet canım daha güzel tabiki ama ayrıntılı olarak iç organları hakkında bilgi vermeyince birde üstüne gitmene gerek yok deyince kafam karıştı sanırım bundan sonraki randevumda bakacak yarın arayıp net bilgi alacağım

ben yenid
Eki Görüntüle 1947373 Lcw de bu seylt 40 liradan 30 liraya dusmus
Oglum buyune kadar lcw almadim pek, kullaninca fikrim degisti, guzeller gercekten
Kartim sismeseydi alabilirdim bunu :) almadim bari fikir vereyim:)
güzelmiş canım ben yenidoğan hiç bişey almadım henüz özendiğim bi kaç kıyafet aldım aldıklarım hep 3 6 ay . artık başlamam lazım ufak tefek şeyler almaya

Benim doktorum da kendi bakıyor. Her randevu 30 dk sürüyor. Tüm organlarına bakıyor ama farklı bir göz görsün istersen gidebilirsin tabi.

Kızlar ben de bugün detayliya girdim. Ozellerde olmayınca devlete gittim. Net fotosu olmayacak mı oğlusun ..Hep bulanık hep bulanık. Neyseki bir problem yok. 20+3 hafta 410 Gr 22 cm. 24u haftası şeker yuklemesj yaptırmamış tavsiye etti

Nasip diyelim canım Allah hakkımızda hayırlısını versin.Ne zaman isterse gelsinler bayram şekerimiz olcak onlar bizim Allahın izniyle derin çok güzel benim ilk aklımdaki isimdi sonra masalda karar kıldık Sare Masal olcak Allahın izniyle

4 moms mamaroo marka bebek beşiği nasıl sizce ?? Çok iyi gibi geliyo bana. Hakkında kötü bişey duyan oldu mu
Canım ana kucağı o beşik olarak pek uygun değil portatif oturduğun odada bebeği oyalamak uyutmak keyifli vakit geçirmek için çok güzel kullanışlı ama beşik olrak alcaksan bilemiyorum kızlarda baksın bi

Canım lilipit de yazmış zaten ama sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz. Bizim dediğimiz oyun halısı zaten 6 aya kadar kullanılıyor.

canım çok güzel bilgiler vermişsiniz...
insan tecrübesiz olunca ne alınır ne kadar alınır bilemiyor@lilipit

elektrikli süt pompası tavsiye eder misin çalışan bir anneyim?
kesinlikle almalisin. calisan ya da calismayan hic farketmez sut pompasi zaruri ihtiyac. gun gelecek bebek reddedecek hasta olacak o zaman sagip verirsin. yada sen rahatsizlanirsin ki benim basima geldi birgun sagdigim tum sutleri attim.elle yapilan cok yorar.

N
Ne biliyim beşik yazdık o çıktı :))) anladım canım. Eğer uslu bi bebeğim olursa almıyım.

Endişelendim biraz sormak istedim eşimle uzun sureden sonra birlikte olduk hep korkuyoruz bisey olurmu diye ama karnimin altinda hafif bi sizi basladi halada devam ediyor boyle bisey yasayan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…