2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hanımlar selam, tetanoz aşısı oldum. Yan etkisi istifra ve mide ağrısıymış. Eve geldim işten çıkıp, hem çıkarttım hem de midem ağrıyor.
Gecmis olsun bende dun oldum ama oyle bi yan etki olmadi sadece asi yapilan yerde haereket edince agri oluyo.

chicco liteway plus kullandim ilk bebegimde maalesef katilmiyorum fiyatinin arabasi asla degil ustune biraz daha ekleyip maclaren alinir yani 1000 tl olmus cok sasirdim. Tekerlekleri bozuldu market arabasi gibi bisey gitmiyo ite kaka suruyoruz iskence gibi resmen hic tavsiye etmiyorum hiicc. Ayrica tentesi yetersiz bebegimi hic korumuyo gunesten yatinca yuzune gunes vuruyo battaniye ortuyodum tentesine anca oyle kurtarıyorduk durumu ki simdi bebeklerimiz yaz bebegi olacak baska model dusun derim canim. Bende bakiyorum araba modellerine iyi dusunup karar vericem aceleye getirmemek lazim.

Yalnız bu kilo alma olayı enteresan bugünlerde... ben de ilk defa bu hafta 1 kg birden aldım... :)

gokyuzum2908 avakado olgunlaşmış dışı çürük gibi gözükenlerden alıyorum soyup eziyorum tuz karabiber ve limon ekleyip karıştırıyorum püre halinde tüketiyorum genelde ekmeküstü yiyorum

Arkadaslar ebebekteki indirimleri nerden takip edebiliriz her gun siteye girip bakmak mi lazim yoksa bi brosur filan bulabilir miyiz yuzde 29 cok iyi bir indirim ya bebek arabasini alirdim diye dusundum siz nerden bakiyosunuz indirimlere

Ben park yataklari pek sevmiyrm
Ama mecbr annemin evine park yatak aldim
Arastirmalarim sonucu en cok kraft calipsoyu begendim
Onu onerebilirim
Kendi evimde beyaz renk, parmaklikli sallanabilir ozellikli caploonba marka mobilya besik kullandim
Ates olcer konusunda kesinlikle temassiz olanlar dusuk olcuyor, hastanede hep oyle kullaniyorlar yarim drecedn 1,5 dereceye kadar fark ettiriyor
Ben braun termoscan almistim cok memnunum
Sikinti yasamadim
Bebek arabasi bizim kasim annelerinde de cogu kisi chicxo liteaway aldi
En cok memnun kalinan o yorumlara gore
Biz mamas papas armadillo kullaniyrz
Ben cok memnunum
Benim araba konusunda onerim cok fazla para vermeyin, yolda molda mahvoluyorlar
Hantal olmamasi agir olmamasi en onemli mevzusu
Birde arkadaslar chicconun mama sandalyesi harika
Oglumun ilk ek gida tattirimlarini bile sandalyede yaptim, oyle alistiki bnm icin cok rahatti
Yatar pozisyon alabiliyor
1-5 yasina kadar kullandik
Para verip en cok yararlandigim seydir kendisi
Chicco polly

Arkadaslar ebebekteki indirimleri nerden takip edebiliriz her gun siteye girip bakmak mi lazim yoksa bi brosur filan bulabilir miyiz yuzde 29 cok iyi bir indirim ya bebek arabasini alirdim diye dusundum siz nerden bakiyosunuz indirimlere
Cnm ana sayfada bi yer var
Butun hepsi yaziyor orada
Babymall yuzde otuz indirim var
Orayi da unutmayiniz:)

Cnm ana sayfada bi yer var
Butun hepsi yaziyor orada
Babymall yuzde otuz indirim var
Orayi da unutmayiniz:)
Siteye giremiyorum kitlenmis sanirim :) cok tesekkur ederim haber verdigin icin ustteki mesajinda mamas papas kullandigini yazmissin bende armadillo flip dusunuyorum asiri begendim cok kullanisli geldi bana indirimi yakalarsam kacirmiyim diyorum memnun musun canim mamas papastan gercekten

Kızlar kordon dolanması açılır bu haftalarda dimi kafama takcak bişey değil akşamdan beri bide o takıldı kafama

Cnm esim onu kendisi almisti ankarada babymall gezdiginde, cok begenmis, bende kk takip ediyrm ya herkes kraft diyor chicco diyor
Bnm bi moralim bozuldu gitmis ne almis diye
Ama o kadar begeniyrm ki:) bosuna uzulmusum o an
Tekerlekleri cok iyi, arabayi suren bu ne guzel gidiyor diyor
Cok kolay kapaniyor, araba bagajinda cok yer tutmuyor, ici cok uzun, bnm oglumda uzun oldugu icin yayila yayila yatiyordu icinde keyif yapiyordu, kumasi inanilmaz kaliteli
Ben cok memnunum, bide yesyeni duruyor, uc dort cocuk buyutur:) cok kaliteli
Yalniz senin baktigin bnmkinin bi ust modeli
O daha da iyidir:) bnm ki sadece armadillo olan, sari tentelisi:)

ahaha bana da esim kiziyo ne bicim araba aldirdin diye ikinciyi ben secicem diyo sanirim erkekler bu konuda daha iyi bebek icin bile olsa ilgi alanlari yani araba :))) icim rahatladi canim gozum kapali alicam galiba artik

Ya avakadonjn faydasi nedir usengeclik yaptim google sormadim ama
Ben hic yemedim
Tadi naisl oluyor o şekilde

ahaha bana da esim kiziyo ne bicim araba aldirdin diye ikinciyi ben secicem diyo sanirim erkekler bu konuda daha iyi bebek icin bile olsa ilgi alanlari yani araba :))) icim rahatladi canim gozum kapali alicam galiba artik
Aynen araba ozel ilgi alanlari :) ama bnm esim sagolsun cok bilmis
Herseye karisir ama engelliyrm, araba konusunda engelleyemedim diye uzulmustum :) ama hayirli bir is yapmisim ehehe
Yalniz cok pahali olmuslar, puset ile birlikte 1000liraya almisti esim, 2014yilinda, sonra bebek urunlerine vergi uygulamasi geldi yani ekstra vergi, sonra almis yurumus
Cidden sil bastan herseyi almak cok masrafli
Ben kraft calipso hepsi buradadan 429 tl ye almistim
Kimbilir simdi nekadardir
Bu arada file gibi olan yeri varya orasi yirtildi, ucuz olanlarda da oluyor bu sorun
Park yatak sevmiyrm
Bide gicirdiyor sallarken falan
:)
Tiplerinide hic begenmiyrm
Kizlar valla yeriniz varsa mobilya alin
Durun resminj aticam bizim besigin

Bizim besik bundan
Funna baby uyku seti aldim icine cok harika oldu
Bu arada tekstik urunlerinde funna baby markasini oneririm
E ebebkte indirime girerse alabilirsiniz
2014 yilinda caploonbadan besigi 750 tl yatagida 150 tl toplan 900 tlye almistik
İsterseniz sallaniyor isterseniz sallanmiyr, sallama ozelligi gece ozellikle cok kullaniliyor
Benzer besikleri almanizi park yataga gore tavsiye ederim

canım bıldırcın yumurtası haftada sadece 2 kez tüketilebiliyor
aynı zamanda bıldırcın yumurtası yediğin günler tavuk yumurtası yememelisin

Park yatagimizda bu
Kardesim baby plus almisti galiba daha uygundu
İkisinde de
Sallanirken gicirdama sesi oluyor
İkisinin de ust katman kaldirip alt kullanilmaya baslayinca bebegin baski uygulamasi ile file kismj yandan yirtildi
Bebek dikilmeye basladiginda ust kisimi mecbur kaldirmak zorunda kaliyorsunuz, buda sekiz ya da dokuz aya tekabul ediyor,
Asagi cok asagida, bnmki boyun 180 ben bile bebegimi yatirirken Zorlandim, alt kismi sallama konusunda yetersiz kaliyor
Kardesim kizina park yatak aldigina cok pisman oldu
Ben annemin evine almistim, ogluma annem baktigi icin, annem dokuz aydan sonra tek kisilik normal yatakta yatirmaya basladi oglumu, cunku kadin on kiloluk cocugu park yataga yatir kaldir ugrasamiyordu
Ama dokuz aya kadar gayet iyi tek sorun gicirdamasi

canım çok güzel bilgiler vermişsiniz...
insan tecrübesiz olunca ne alınır ne kadar alınır bilemiyor@lilipit

elektrikli süt pompası tavsiye eder misin çalışan bir anneyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…