Gecmis olsun bende dun oldum ama oyle bi yan etki olmadi sadece asi yapilan yerde haereket edince agri oluyo.Hanımlar selam, tetanoz aşısı oldum. Yan etkisi istifra ve mide ağrısıymış. Eve geldim işten çıkıp, hem çıkarttım hem de midem ağrıyor.
chicco liteway plus kullandim ilk bebegimde maalesef katilmiyorum fiyatinin arabasi asla degil ustune biraz daha ekleyip maclaren alinir yani 1000 tl olmus cok sasirdim. Tekerlekleri bozuldu market arabasi gibi bisey gitmiyo ite kaka suruyoruz iskence gibi resmen hic tavsiye etmiyorum hiicc. Ayrica tentesi yetersiz bebegimi hic korumuyo gunesten yatinca yuzune gunes vuruyo battaniye ortuyodum tentesine anca oyle kurtarıyorduk durumu ki simdi bebeklerimiz yaz bebegi olacak baska model dusun derim canim. Bende bakiyorum araba modellerine iyi dusunup karar vericem aceleye getirmemek lazim.önerilerde 30 sayfayı okudum geldim.
bebek arabasında hıc tavsıye edılmeyen pıercardın. cok ağır ve hantalmış.
herkesın önerdiği bır kişinin bile şikayet etmediği chicco liteway miş.
chicconun bırçok ürününe verip veriştirmişler ama arabayı çok övmüşler.
listem hazır ama kaç kişi neyı begenmıs yada begenmemıs. bırlestırmem lazım.
okuduğum yorumlardan mobilyadan kesınlıkle vazgecıp park yatakta karar kırdım.
aşagıdada sekmesı olan yanı bebek buyuyunce dık durunca düşmesın dıye alt kademeye getirmeli, sallamalı,terlemesin dıye yanları delikli bir park yatak alacağım ınsallah. ondada Kraft öne cıkmıs. yınede bu özelliktekılere bakmalı...
atesölçer konusu geçmişti ,ondada herkes eski usulün en doğru olduğunu söylüyorlar. en kötüsü temassız olanmış. hep yanlış çıkarıyormuş sonucu ve cok pahalıymış.
Ben park yataklari pek sevmiyrmönerilerde 30 sayfayı okudum geldim.
bebek arabasında hıc tavsıye edılmeyen pıercardın. cok ağır ve hantalmış.
herkesın önerdiği bır kişinin bile şikayet etmediği chicco liteway miş.
chicconun bırçok ürününe verip veriştirmişler ama arabayı çok övmüşler.
listem hazır ama kaç kişi neyı begenmıs yada begenmemıs. bırlestırmem lazım.
okuduğum yorumlardan mobilyadan kesınlıkle vazgecıp park yatakta karar kırdım.
aşagıdada sekmesı olan yanı bebek buyuyunce dık durunca düşmesın dıye alt kademeye getirmeli, sallamalı,terlemesin dıye yanları delikli bir park yatak alacağım ınsallah. ondada Kraft öne cıkmıs. yınede bu özelliktekılere bakmalı...
atesölçer konusu geçmişti ,ondada herkes eski usulün en doğru olduğunu söylüyorlar. en kötüsü temassız olanmış. hep yanlış çıkarıyormuş sonucu ve cok pahalıymış.
Cnm ana sayfada bi yer varArkadaslar ebebekteki indirimleri nerden takip edebiliriz her gun siteye girip bakmak mi lazim yoksa bi brosur filan bulabilir miyiz yuzde 29 cok iyi bir indirim ya bebek arabasini alirdim diye dusundum siz nerden bakiyosunuz indirimlere
Siteye giremiyorum kitlenmis sanirim :) cok tesekkur ederim haber verdigin icin ustteki mesajinda mamas papas kullandigini yazmissin bende armadillo flip dusunuyorum asiri begendim cok kullanisli geldi bana indirimi yakalarsam kacirmiyim diyorum memnun musun canim mamas papastan gercektenCnm ana sayfada bi yer var
Butun hepsi yaziyor orada
Babymall yuzde otuz indirim var
Orayi da unutmayiniz:)
Cnm esim onu kendisi almisti ankarada babymall gezdiginde, cok begenmis, bende kk takip ediyrm ya herkes kraft diyor chicco diyorSiteye giremiyorum kitlenmis sanirim :) cok tesekkur ederim haber verdigin icin ustteki mesajinda mamas papas kullandigini yazmissin bende armadillo flip dusunuyorum asiri begendim cok kullanisli geldi bana indirimi yakalarsam kacirmiyim diyorum memnun musun canim mamas papastan gercekten
ahaha bana da esim kiziyo ne bicim araba aldirdin diye ikinciyi ben secicem diyo sanirim erkekler bu konuda daha iyi bebek icin bile olsa ilgi alanlari yani araba :))) icim rahatladi canim gozum kapali alicam galiba artikCnm esim onu kendisi almisti ankarada babymall gezdiginde, cok begenmis, bende kk takip ediyrm ya herkes kraft diyor chicco diyor
Bnm bi moralim bozuldu gitmis ne almis diye
Ama o kadar begeniyrm ki:) bosuna uzulmusum o an
Tekerlekleri cok iyi, arabayi suren bu ne guzel gidiyor diyor
Cok kolay kapaniyor, araba bagajinda cok yer tutmuyor, ici cok uzun, bnm oglumda uzun oldugu icin yayila yayila yatiyordu icinde keyif yapiyordu, kumasi inanilmaz kaliteli
Ben cok memnunum, bide yesyeni duruyor, uc dort cocuk buyutur:) cok kaliteli
Yalniz senin baktigin bnmkinin bi ust modeli
O daha da iyidir:) bnm ki sadece armadillo olan, sari tentelisi:)
Eki Görüntüle 1947219
Ya avakadonjn faydasi nedir usengeclik yaptim google sormadim amagokyuzum2908 avakado olgunlaşmış dışı çürük gibi gözükenlerden alıyorum soyup eziyorum tuz karabiber ve limon ekleyip karıştırıyorum püre halinde tüketiyorum genelde ekmeküstü yiyorum
Aynen araba ozel ilgi alanlari :) ama bnm esim sagolsun cok bilmisahaha bana da esim kiziyo ne bicim araba aldirdin diye ikinciyi ben secicem diyo sanirim erkekler bu konuda daha iyi bebek icin bile olsa ilgi alanlari yani araba :))) icim rahatladi canim gozum kapali alicam galiba artik
çok güzelmiş güle güle kullanın
ben su an yedım ve o kadar mıdem bulandı kkı baska yeme yontemlerınız var mı kızlar avakadoyu yemek ıcın ?
pekı normal yumurtayı da yıyebılırız onunla dımı benı oldukca tok tutuyo da normal yumurta
valla ben e bebekte ındırımden 1300 tl aldım haftasonu 2000 lerden dusöustu arkadas super almış hiç aklımda yoktu ama bayıldım bu arabaya
ayyy o kadar sevındım kı boyle canlı bı ornek olunca gercekten cok saol kuzummm proteın e devam o halde
Ben beğenerek tüketiyorum yüksek omega içeriyor balık yiyemeyenler tüketmeli protein değeride keza yüksekYa avakadonjn faydasi nedir usengeclik yaptim google sormadim ama
Ben hic yemedim
Tadi naisl oluyor o şekilde
nasip ederse 1 yasina girecek bir kizim var ve yine nasip ederse haziran 2017 annesiyim. o nedenle birkac tavsiyem olacak. bez stogu yapmayin. bebeginizin ne kadar kilolu dogacagini ve nekadar kilo alacagini bilemiyorsunuz. 2 numarali bez alip gariban beneye sika sika giydiren arkadasim vardi benim. kullandikca alin inanin stogun hic faydasi olmuyor.
premium care de gobek oyuntusu yok zaten ihtiyacta yok kanmayin bezin o kismi kivriliyor ve en fazla 7 hadi bilemedin 14 gun kullaniliyor pazarlama stratejisi.
en cok ihtiyaciniz olacaklar ki ben kizimda 7. ayda almay basladim nasip ederse bunda da oyle baslayacagim.
*ilk olarak 3 paket yenidogan bez aslinda 2 pakette yeter ama endiseli oldugunuz icin soyluyorum. premium care kullaniyorum ben dogdugundan beri aktif bebek kullandim bibara malesef mantar yapti.kizimda biraktim.
*lohusa kilotlari hayat kurtariyor.
*3 takim hastane cikisi. ilk olarak bebegi ameliyathanede onlara verdiginizle giydiriyorlar ama islaniyor kiyafetler degistirmeniz gerekiyor o nedenli ilk ikisi zaten kullaniliyor 3. de yedek. sadece 1 tanesinde pikesi vs olsa yeter digerli normal hastane cikis olsa yeterli
*3 tane pike ya da battaniye yaz bebekleri oldugu icin pike daha rahat olur.
*lansinoh tarzi gogus ucu kremi. pek cogunuzun yara olacak simdiden soyleyeyim. endiselenmeyin.gececek aliscaksiniz.
* kendinize bir lohusa pijamasi bir lohusa geceligi eger sezeryan olursa sondaniz olacak pijamada zor olur.
simdilikbaklima gelen bunlar.
bebeginuz icin a101 indirimlerini takip edin kuvet ve takimini kacirmayin hem hakketen kaliteli hem cok ucuz ilk 6 ay onda yikadik yavruyu.
ic zibinlar h&m de cok iyi ve kaliteli organik pamuk digerleri cok pahali ama idil baby nin falan kalin oluyor kisin icin cok iyi. bol bol Pijama tarzi takimlar ve tulumlar ilk 6 ay daha cok tulum giydirdim ben. tulumlarda iki bacaginda da cit cit olmasin dikkat edin altini alirken kolaylik oluyor.
insallah mamaya ihtiyaciniz kalmaz. kalmamasi icin.etrafa kulak asmayin. strese sokmayin kendinizi. jerkes mukemmel anne olacak bir anda. esinizle konusun simdiden kv mis kp kis gorumceymis hatta ve hatta kendi annenize bile sinir koyabilirseniz mutlu bir lohusalik yasarsiniz.
yardimci olacagim baska bisey olursa seve seve l...
Yalnız bu kilo alma olayı enteresan bugünlerde... ben de ilk defa bu hafta 1 kg birden aldım... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?