2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım çok güzel bilgiler vermişsiniz...
insan tecrübesiz olunca ne alınır ne kadar alınır bilemiyor@lilipit

elektrikli süt pompası tavsiye eder misin çalışan bir anneyim?
Cnm medela mini elektrikli var bende
Kendi sitesinden satin almistim
İlk zamanlar Yuce Rabbim insallah hepimize nasip eder iyi sutum oluyordu, ise baslayinca kesilir diye korkumdan sagip donduruca attim, yani iki haftada baya bollasiyor sut, bir ay her gun sut sagip koydum oyle iyi oldu ki,
Uc aylikken basladim ise, hep onu kullandim, cok memnun kaldim, ona uyabilecek lansinoh marka yedek kaplar aldim biberon seklinde, sagip birakiyrdum,
Kardesmin kizi olunca, geline verdim, cunku gogus ucu cok minikti, emziremiyordu sagip verdi, saginca gogus ucu buyuyordu oyle emzirmeye calisti, demem o ki, dogum yapmadan alinacak en iyi ve verilen parayi cikaran en kullanisli seylerden biri
Kraft vs markalari kullanan arkadaslarim oldu
Ama sanirim medela daha guzel
Ben sikinti yaşamadım hic, bozulmadida, simdide kullanmayi planliyrm

ay canım bugün e bebek te indirim vardı şimdi alayım diye siteye girdim
bir de ne göreyim site kapanmış...
keşke bebek bezi alacağıma elektrikli pompa alsaydım hazır indirim de vardı

bir de canım pompa tekli yada ikili fark eder mi?

ay canım bugün e bebek te indirim vardı şimdi alayım diye siteye girdim
bir de ne göreyim site kapanmış...
keşke bebek bezi alacağıma elektrikli pompa alsaydım hazır indirim de vardı
Cnm babymall de indirimde onu takip edersin
E bebek nisan ayinda da yuzde 23 indirime giriyor
Simdi almak istemeyenler o zaman bakabilirler:)

momocan Canim benim gercekten günlerimiz ayniymis heycanlandim simdidenKismet kimbilir belkide ayni gun dogacak kizlarimizİsim bulabildiniz mi biz hala kadar veremedik babamiz derin isminde ısrarlı ama aile ikiye bölünmüş durumda

teşekkür ederim canım...elektrikli pompa alacağım
hem emzirmeyi beceremem diye korkuyorum hem çalışırken işime yarar..
inşallah hepimizin bol bol sütü olur da saklama poşetleri alırız
İnsallah
Emzirmeyi insan beceremiyor
Oglum kiloluydu iriydi ama o halde bile kucucuk aslinda, tutmayi beceremiyrsun, gogsunh tutuyorsun kitaplarda okudugun gibi yok olmuyor
Bebek uyuyor uyanmiyor
Sarilik oluyor
Kendini kotu hissediyorsun aklima tum tanidigim anneler geldi, onlar beceriyor ben nasik anneyim yapamiyrm diye dusundum uzuldum
Halbuki oyle sacmaki bunlarin hepsi
Cunku, bebegin dogasi emmeye, annelk ise emzirmeye kodlanmis, kendi haline birakinca oluyor
Hiiic simdiden yapamayacağını dusunme, tecrubesizlik olacak tabiki, Allah izin verirse sutte olur, ilk gunler zaten oyle az ki, zaten bebegin mideside findik kadar
Biz farkli sehirde oldugumuz icin oyle es dost dolusmadi, sut akil verenleri olmadi cok sukur
Eger olursa hic dinlememek en iyisi, cunku az sutun cogalmasini engelliyorlar sagolsunlar
Her kafadan bir ses cikiyor
Ben yine de emziremezsem diye biberon falan hazirlamistim kaynatip
Dogum cantasina koymak lazim
Bazen sikintilar olabiliyor
:)

bir tanıdığımın göğüs yaraları olmuştu kızcağızın emzirmeye çalıştıkça göğsünden kan geliyordu..mecburen mama verdi yaralar geçince bebeği alıştırmak zor oldu
oyüzden ben de göğüs kremi ve pompa işini çok önemsiyorum..
ilk bebek insan bilemiyor...bebeğimi inşallah emzirebilirim
benim mecburi sezeryan olacak..
o dikişlerle nasıl emzireceğim becerebilecek miyim diye ister istemez düşünüyorum
annelik zor...inşallah hepimiz için herşey güzel geçer..

İnsallah cnm hersey yolunda gider
Gogus yarasi olmazsa olmaz birsey
İste arastirio okuyup hazirlikli olmakta fayda var
Ben kullaninca butun dogum yapacak konulara yazdim
Dogum cantasinin muhtesemleri
Bir garmastan pomad
İki humana cay
Garmastan pomad eczaci vermis isime, doktor bella b markasininkini yazmisti eczaci bu daha iyi demis
Bende de lansinoh vardi
Lansinoh bi ise yaramiyr
Garmastanj surdum oyle iyi oldu ki
Gogus uclari emzirmeyi becerememekten oyle sizliyor oyle sizliyor ama o garmastan cok iyi geldi
Kesinlikle kizlar oneririm
Bide ben gogsum acik yattim valla
Gogus ucuna birsey degerde, ne kadar surtunme olursa o kadar cok yara oluyor, hava almasini sagladim
Oyle yara olmadan atlattik cok sukur:)
Dikis sikintisi bende de oldu cnm, hatta normal dogumda boyle ise sezeryanlilari dusunemiyrm dedim
Bes gun oturamadim, cok aciyordu
Bide basur oldum :)
Ya yazmaktan cekiniyrm korkanlar olur diye
Ama cidden boyle olduguna bakmayin atlatiliyor hepsi ya
Korkulacak syeler degil
Bebek iyi ise gerisi faso fiso

canım göğüs yarası için aventin göğüs kalkanları var kremleyip göğüs kalkanına yerleştirince nemli kalıyormuş...
ben kullanacağım inşallah iyi ki söyledin bak ben de lansinoh marka alacaktım
hım garmastan pomad alayım ozaman ben de

Kalkan kullanmadim cnm ya
İyi olabilir ama
Ben saldim cayira gogusleri eheheehe :)
Lansinoh elimde olunca bi onu bi onu donusumlu kullandim, lansinoh yikanmadan emzirme imkani sagliyor
Garmastan surduysen mutlaka yikaman gerekiyor
Arada fark o
Ama zaten ben hep yikiyordum
:)

aventin göğüs kalkanını eczacı bir arkadaşım kullandı..hiç göğüs yarası olmadı...göğüs uçları biryere değmediği için rahat da oluyor..

Kızlar niye böyle herkes bişe almaya başladı. E bebekte bu indirimler her zaman olmaz mı? Bilmediğimden soruyorum.
Benim 2. Hamileliğim ben de birşey almıyorum şimdi yaklaştıkça alacağım e bebekte giyim neredeyse 1 senedir indirimde ben tabi ilk çocuğumdan kalan kıyafetlere de güveniyorum. Zaten yenidoğan setini çok fazla giyemedi ihtiyaç oldukça alıyorum beze gelince marketlerde falan daha indirimli de bulabiliyorum zaten çok bi fark olmuyor. İlk hamileliğin ise her ihtimale karşı 2 takım giyim elinde bulundur.haricinde her şey lazım olduğunda alınabilecek şeyler

Ben de bugün babymall den indirimden aldım oyun halısı
Yazdıklarını okuyunca daha bir mutlu oldum canım
Nacizane fikrimi belirtmek istedim çocuğum alerjik olduğu için odada hiç halı kullanmıyoruz eğer ilk çocuk olacaksa halı alımının erken olduğunu düşünüyorum. Ki oyun halıları belli yaşlar için kullanışlı daha önceki yorumları da okumadım belki daha büyük yaş bir çocuğunuz için yazmış olabilirsiniz o zaman katılıyorum oyun halısı güzel vakit geçirmek gelişim açısından faydalı olacağını düşünüyorum

Bugün bizim de ayrıntılı ultrason vardı kızım gayet iyiymiş organları gelişimi falan her şey normal 21+6 yız 461 gr sağlıklı güzel bir kızınız var dedi mutlu mesut ayrıldık darısı ayrıntılıya girmeyen diğer annelerin başına inşallah herkes hayırlı haberler duyar

Gözün aydın canım çok sevindim haftaya da ben gideceğim inşallah bende mutlu Mesut dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…