Kesinlikle :)Kuran dinletme konusunda bir deney vardı..
ilkinde anne babayı kavga ettiriyorlar...birbirine bağırıyorlar ultrasonla bebeğe bakıyorlar içerde büzülmüş kaskatı olmuş
sonra açıp Kuran dinletiyorlar bebek sakinleşiyor geriliyor hareket etmeye başlıyor...
ben de olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum
2016 haziran annesi olarak size nacizane tavsiyede bulunmak istiyorum.
Ben doğum yaptığımda hava biraz serinde. çok kalın giydirmedik ama ilk 10 gün uzun kollu ve uzun bacaklı giydirdik. Ondan sonra hep don atlet gezdi. Alışverişte dikkat edilebilir.
Evimize elektrikli ısıtıcı aldık. İlk günler evimiz buz gibiydi. haziran ayı boyunca bebeği yıkarken hep kullandık. Ve her gün banyo yaptırdık.
Herkes söylerdi de inanmazdım gerçekten kıyafetler hızlıca küçük geliyor. abartmaya gerek yokmuş.
bize kot pantolon gibi beli düğmeli altlar boynu fırfırlı yakalı üstler hediye geldi. bunlar acayip kullanışsız. çocuğu yakıp pişiriyor.
gaz sancısı için kiraz çekirdeği termosu harika bir ürün. gazı olunca kriaz çekirdeğini ısıttık karnına koyduk beşiğinde mışıl mışıl uyudu. kucağa alışmadı. hala kucakçı değildir.
emzirme atleti lüzumsuz. atletin çıtçıtlarını hiç kullanmadım. tepeden indirip emzirdim. bez sütyenler kullanışlı ama. eğer destekli kalıp gibi olan sütyenler kullanıyorsanız emzirme döneminde onlar çok kullanışsız oluyor. bez penye sütyen ya da memeleri toparlayan yarım atlet gibi şeyler alabilirsiniz.
bebekler için alt açma minderi gibi şeyler satılıyor ya onlar da gereksiz. hiç kullanmadım ben hediye gelmişti. kullan at alt açma bezleri çok pratik.
şimdiden bez ve ıslak mendil stoklamaya gerek yok. birer tane alırsınız doğumdan önce daha sonra kullanım kolaylığınıza göre hangisini sevdiyseniz ondan alırsınız.
müslin örtüler çok güzel. heryerde kullanrısınız. ben banyodan sorna önce ilk ıslaklığını müslinle alıyorum, sonra normal havlu ile kuruluyorum.
Cnm ben kasim annesi oldugum icin kestiremiyrdum kiyafet konusunu2016 haziran annesi olarak size nacizane tavsiyede bulunmak istiyorum.
Ben doğum yaptığımda hava biraz serinde. çok kalın giydirmedik ama ilk 10 gün uzun kollu ve uzun bacaklı giydirdik. Ondan sonra hep don atlet gezdi. Alışverişte dikkat edilebilir.
Evimize elektrikli ısıtıcı aldık. İlk günler evimiz buz gibiydi. haziran ayı boyunca bebeği yıkarken hep kullandık. Ve her gün banyo yaptırdık.
Herkes söylerdi de inanmazdım gerçekten kıyafetler hızlıca küçük geliyor. abartmaya gerek yokmuş.
bize kot pantolon gibi beli düğmeli altlar boynu fırfırlı yakalı üstler hediye geldi. bunlar acayip kullanışsız. çocuğu yakıp pişiriyor.
gaz sancısı için kiraz çekirdeği termosu harika bir ürün. gazı olunca kriaz çekirdeğini ısıttık karnına koyduk beşiğinde mışıl mışıl uyudu. kucağa alışmadı. hala kucakçı değildir.
emzirme atleti lüzumsuz. atletin çıtçıtlarını hiç kullanmadım. tepeden indirip emzirdim. bez sütyenler kullanışlı ama. eğer destekli kalıp gibi olan sütyenler kullanıyorsanız emzirme döneminde onlar çok kullanışsız oluyor. bez penye sütyen ya da memeleri toparlayan yarım atlet gibi şeyler alabilirsiniz.
bebekler için alt açma minderi gibi şeyler satılıyor ya onlar da gereksiz. hiç kullanmadım ben hediye gelmişti. kullan at alt açma bezleri çok pratik.
şimdiden bez ve ıslak mendil stoklamaya gerek yok. birer tane alırsınız doğumdan önce daha sonra kullanım kolaylığınıza göre hangisini sevdiyseniz ondan alırsınız.
müslin örtüler çok güzel. heryerde kullanrısınız. ben banyodan sorna önce ilk ıslaklığını müslinle alıyorum, sonra normal havlu ile kuruluyorum.
Bir dilim limonu toz türk kahvesine iyice bulayıp yersen ishali hemen keser. Geçmiş olsunKızlar Merhaba aranıza yeni katıldım benim de Allah iizin verirse bir kızım olacak. Size bişey danışmak istiyorum ben 3 gündür ishal oldum tuvaltten cikamaz oldum( doktora gittim dün hemen baktı bebegime bebek iyi ama ben susuz kalmışım serum verip gönderdiler yemene icmene dikkat et geçer dedi ama ne yediysem geçmiyor içtiğim her sudan sonra tuvalete gidiyorum ( leblebi patates muz yoğurt hepsini denedim başka bir önerisi olan var mi
Kizlar ben tecrubelilerden bilgi almak.istiyorum.byk.ihtimal benim sezeryan olcak ikiz oldugu.icin.. Pijama olarak 3 takım aldim.lohusa pijamasi seklinde ince püfür püfür..ama sezeryan da kullanabilir miyim acaba yoksa boydan gecelik seklinde de almak lazim.mi.bilginiz var mi
Ay bu uc numara mi:)Benim iki doğumumda sezaryendi. İkisinde de pijama kullandım. İlk yürümeye kadar sadece üstünü giydirdiler pijamanın. zaten altımda sonda takılıydı ve bez bağlıydı. İlk yürümeye kalkmadan sonda mı çıkardılar. Pijama altını giydim ve yürüdüm. Sonrasında hep pijamalıydım ve tuvalete gittim. O yüzden gecelik de pijama da iş görür.
Elbise türü almak daha iyi sezaryen dikişine lastik gelmesin diye hem de tuvalet için daha rahat oluyorKizlar ben tecrubelilerden bilgi almak.istiyorum.byk.ihtimal benim sezeryan olcak ikiz oldugu.icin.. Pijama olarak 3 takım aldim.lohusa pijamasi seklinde ince püfür püfür..ama sezeryan da kullanabilir miyim acaba yoksa boydan gecelik seklinde de almak lazim.mi.bilginiz var mi
Benim ilk sezaryenimde sonda takılmadı. Simdikine de istemicem. Pijamamı ve iç çamaşırımi kendim giydim hasta bezini de kendim hallettim. Kimseden yardım almadım. Pijama bana gecelikten daha rahat geldi. Zaten lazer yapılan yere gelmiyor ki lastik yeri ayarlıyıdi aldığım pijama takimi. Hiç bir sıkıntı da çekmedim. Korkmayın sadece ilk ayağa kalktığınızda canınız acıyor. Sonra yürüdükçe ona da alisiyorsunuz.
Ben en son bebişe hamile kalmak için beraberdik eşimle ogün bügündür yatakları bile ayrdık birsey olur korkusundan ama ters tepmesindende korkuyorum uzaklaşmayız inşallah daha çokAy kendime yandas buldum cok sevindim :)
Ya olmasin iste nolur ki
Bizde bayilmiyoruz sonucta olsun diye
Idare ediversinler
açıkçası bu mesajın bana umut oldu..çünkü sonda takılma fikri bana çok huzursuzluk verici geldi..
inşallah ben de senin gibi dirayetli olabilirim..şimdiden doğum korkusu sardı..
İdrar torbası ile rahim komşu organlar. İdrar torbasının dolması rahime baskı yapar ve dikişler açısından sıkıntı yaratabilir o yüzden sezaryende sonda yararlı. Ayrıca aldığınız serum miktarına göre idrar çıkışını cc olarak ölçmek amaçlı da kontrol sağlıyor sonda.Zaten ameliyata girmeden stresten 40 kere tuvalete gidiyorsun. İdrarın olmuyor. Sezeryan 10 dk. sürüyor. 20 dk. da odaya geliyorsun serumun içinde ağrı kesiciyi veriyorlar. 4 saat sonra ayağa kaldırıyorlar ve wc ye yolluyorlar. Ne gerek var ki sondaya. Sinir oluyorum o şeye. Doktorum da iyi insan dediğimi yapar. Korkmayın arkadaşlar. İnanın ne doğum hikayesi dinledim büyüklerden ne araştırdım. Bazı şeyleri bilmeden gitmek daha iyi.
Sondayı anesteziden sonra takmalarını özellikle belirtirsiniz. Bu kadar büyütmeyin gözünüzde. O an geldiğinde bebeğinizi düşünmekten kendinizle ilgili hiçbirşey umrunuzda olmayacak emin olun. Sadece onun sağlığı ve iyiliği için endişeleneceksinizBen normalde alttan muayene bile olamayan insanım. Vajinusmusun kıyısından döndüm. Düşünmeyim diyorum ama doğumdan çok tırsıyorum. Bazı sorunlar nedeniyle normal doğum yapamicam zaten ama sonda falan bile başımın dönmesine yetti
Doğru söylüyorsunuz sağ salim kucağımıza alalım da diğerleri hallolurSondayı anesteziden sonra takmalarını özellikle belirtirsiniz. Bu kadar büyütmeyin gözünüzde. O an geldiğinde bebeğinizi düşünmekten kendinizle ilgili hiçbirşey umrunuzda olmayacak emin olun. Sadece onun sağlığı ve iyiliği için endişeleneceksiniz
Cnm valla bebegine saglikli kavusma istegi olunca bunlae cokd etay kaliyoraçıkçası bu mesajın bana umut oldu..çünkü sonda takılma fikri bana çok huzursuzluk verici geldi..
inşallah ben de senin gibi dirayetli olabilirim..şimdiden doğum korkusu sardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?