2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kesinlikle :)
Insanin ici huzurla dolunca bebekte huzurlu oluyor :)
Sanci cekerkende insirah okumustum durmadan
Rabbimin mucizeleri

canım teşekkürler iyi ki deneyimlerini paylaştın..
özellikle benim gibi ilk kez anne olacaklar için çok faydalı bilgiler

Cnm ben kasim annesi oldugum icin kestiremiyrdum kiyafet konusunu
Bu onerin cok iyi oldu:) tesekkurler
Yalniz cok kiyafet alinmamasi konusuna katilmiyrm
Kot tisort elbise gibi seyler gereksiz tabiki
Ancak bende boyle yorumlar dolayisi ile
20 li hastane cikisi, 5 li hastane cikisi, bi kac tane tulum, 10 tane citcitli body almistjm,
Cok yetrrsiz kaldilar
Heleki erkek bebek, altini acinca cis yapiyordu hep, durmadan ust degisiyor
Bide kusan bebekler var
O yuzden tulun, zibin, citcitli body ne kadar bol olursa okadar iyi derim:)

Bir dilim limonu toz türk kahvesine iyice bulayıp yersen ishali hemen keser. Geçmiş olsun

canım sezeryan sonrası sonda oluyormuş..
ben de pijama düşünüyordum ama mecburen gecelik alacağım

Benim iki doğumumda sezaryendi. İkisinde de pijama kullandım. İlk yürümeye kadar sadece üstünü giydirdiler pijamanın. zaten altımda sonda takılıydı ve bez bağlıydı. İlk yürümeye kalkmadan sonda mı çıkardılar. Pijama altını giydim ve yürüdüm. Sonrasında hep pijamalıydım ve tuvalete gittim. O yüzden gecelik de pijama da iş görür.

Ay bu uc numara mi:)
Isteyerek mi acaba
Dusuncesi cok guzel ama cesaret edebilirmiyin uce bilmiyrm:)
Sen ne dusunuyorsun bu konuda
Ben su an ikideyim

Evet 3. Hamileliğim.7 yaşında bir kızım 5 yaşında bir oğlum var. Üçüncü çocuğu çok istedim allah biliyor ya hep kız olmasını diledim. Çok şükür ki dualarım kabul oldu ikinci kızım olacak inşallah.
Bence eğer maddi kaygılarınız yoksa vakti geldiğinde 3. Çocuğu düşünmelisiniz.

Benim ilk sezaryenimde sonda takılmadı. Simdikine de istemicem. Pijamamı ve iç çamaşırımi kendim giydim hasta bezini de kendim hallettim. Kimseden yardım almadım. Pijama bana gecelikten daha rahat geldi. Zaten lazer yapılan yere gelmiyor ki lastik yeri ayarlıyıdi aldığım pijama takimi. Hiç bir sıkıntı da çekmedim. Korkmayın sadece ilk ayağa kalktığınızda canınız acıyor. Sonra yürüdükçe ona da alisiyorsunuz.

Elbise türü almak daha iyi sezaryen dikişine lastik gelmesin diye hem de tuvalet için daha rahat oluyor

açıkçası bu mesajın bana umut oldu..çünkü sonda takılma fikri bana çok huzursuzluk verici geldi..
inşallah ben de senin gibi dirayetli olabilirim..şimdiden doğum korkusu sardı..

Ay kendime yandas buldum cok sevindim :)
Ya olmasin iste nolur ki
Bizde bayilmiyoruz sonucta olsun diye
Idare ediversinler
Ben en son bebişe hamile kalmak için beraberdik eşimle ogün bügündür yatakları bile ayrdık birsey olur korkusundan ama ters tepmesindende korkuyorum uzaklaşmayız inşallah daha çok

açıkçası bu mesajın bana umut oldu..çünkü sonda takılma fikri bana çok huzursuzluk verici geldi..

Zaten ameliyata girmeden stresten 40 kere tuvalete gidiyorsun. İdrarın olmuyor. Sezeryan 10 dk. sürüyor. 20 dk. da odaya geliyorsun serumun içinde ağrı kesiciyi veriyorlar. 4 saat sonra ayağa kaldırıyorlar ve wc ye yolluyorlar. Ne gerek var ki sondaya. Sinir oluyorum o şeye. Doktorum da iyi insan dediğimi yapar. Korkmayın arkadaşlar. İnanın ne doğum hikayesi dinledim büyüklerden ne araştırdım. Bazı şeyleri bilmeden gitmek daha iyi.

İdrar torbası ile rahim komşu organlar. İdrar torbasının dolması rahime baskı yapar ve dikişler açısından sıkıntı yaratabilir o yüzden sezaryende sonda yararlı. Ayrıca aldığınız serum miktarına göre idrar çıkışını cc olarak ölçmek amaçlı da kontrol sağlıyor sonda.

Nursecm....................Erkek...............isim
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN
Efefsunkar....................Erkek...................EGE
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ
Orangurann.................Erkek...................SARP
Alnilam........................Erkek.................isim
Haziranannesiyim.........Kız....................SARYA
Snmclsn.........................Kız......................ARYA
Gzleem..........................Kız.......................ELA
Es2607...........................Kız......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız....................ADA
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Lilithic..........................Kız......................isim
Karammmsam..............Kız.....................PERA
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Lucccck........................Kız........................isim

Bende de sonda takılıydı belden uyuştuktan sonra ameliyat esnasında taktılar herhalde çünkü ben hiç hissetmedim takıldığından bile haberim yoktu çıktığımda gördüm çıkarma işlemini de daha uyuşukken yaptılar onun acısını da hissetmedim takacaklarsa yine aynı şekilde takıp çıkarsınlar. Öbür türlü çok itici geliyor takılma fikri
Hastane de alt üst pijama kullanmadım eve geçince kullandım ilk gün elbise gecelik daha rahat
Bebek için 2 takım alın demişlerdi ben fazla koymuştum iyiki de koymuşum çünkü her yaptığı sırtına kadar çıktı çok da fazla çiş yaptı en az 4 alt üst ve badi alın yanınıza. Ben hasta bezi kullanmadım orkidin gece olanı yeterli geldi zaten çok ihtiyaç olursa hastane yanında bi dolu eczane oluyor eşiniz bir koşu alıp gelir
İlk 3 gün süt gelmiyor genelde kişiden kişiye değişiyor yine de damla damla gelen sütü emzirip peşine hastaneden mama vermişlerdi. Her ihtimale karşı mama alıp gidelim de demeyin hastane verebilir vermezse yine aynı şekilde gerekirse eczaneden tedarik edebilirsiniz süt gelince mamayı atan çok arkadaş oldu

Ben normalde alttan muayene bile olamayan insanım. Vajinusmusun kıyısından döndüm. Düşünmeyim diyorum ama doğumdan çok tırsıyorum. Bazı sorunlar nedeniyle normal doğum yapamicam zaten ama sonda falan bile başımın dönmesine yetti

Sondayı anesteziden sonra takmalarını özellikle belirtirsiniz. Bu kadar büyütmeyin gözünüzde. O an geldiğinde bebeğinizi düşünmekten kendinizle ilgili hiçbirşey umrunuzda olmayacak emin olun. Sadece onun sağlığı ve iyiliği için endişeleneceksiniz

Doğru söylüyorsunuz sağ salim kucağımıza alalım da diğerleri hallolur

Cnm valla bebegine saglikli kavusma istegi olunca bunlae cokd etay kaliyor
Hic korkukacaj birsey yok inan
Anestezi sonrasi takilsin dediginde oyle yapiyorlar
Arkadaslarimdan biliyrm
Hic sikinti olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…