- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Cnm bende var armadillo
Ben cok memnunum
Kolay katlaniyir
Kilay suruluyor
Az yer kapliyor
Canim bende o bebek arabasini arastiriyorum su siralar. Baston olup oto koltugu uyan pek araba yok ne yazikki. O model benimde hosuma gittiKızlar chicco lite way baston bebek arabası video izledim tam benlik saglamdır demi?
Ama hala yatak konusunda fikrim yok 2 yaşa kadar yanımızda yatcak
Coo tesekkur ederim canim 21 subattaymis aradigim bebek arabasinda indirim insallah degerlendirebilirizkraft twist rlx canım hala var bursa subede dusunursen o subeyı aratabılırsın
bide oyle denıcem kuzum çok saolll
ben gecen gun paylaşmıstım fotograflarını ama suan tekrar yukleyemıorum
bende yemezdım hiç annem hep yerdı cok faydalı dıye ama bı kac yerden duydum bebege kılo aldrırıyomus faydalıymıs dıye ama tadı çok kotu geldı bana kızlarda ondan yardımcı olmaya calısıyolar saolsunlar ama ınsallah sen begenırsın canım
çok sukur bi sey cıkmamıs bana da ole demıstı doktor yaptıramadım bu hafta ama pazaerestı gıdıcem ınsallah bende temız sonuclar alırım.
22 haftadayız mesela sımdı 6 ya gırdık galıba bende hıc anlamıyorum arkadasım keske qyardımcıo olabılsemEki Görüntüle 1947593 Eki Görüntüle 1947594 Eki Görüntüle 1947595 Eki Görüntüle 1947593 Eki Görüntüle 1947594 Eki Görüntüle 1947595 Eki Görüntüle 1947596
kucuk degil aslinda tekerlekleri normal ben gormustum yakindan cok buyuk tekerlekli arabalar hantal oluyor cok yer kapliyor bagajiniz musaitse dusunebilirsin ama sadece araba da konmuyo ki bagaja bebekli olunca bir suru sey oluyo bence kaba modelleri tercih etmeTekerlekleri küçük gibi. Şimdi hep koca koca tekerlekli ya arabalar. Ondan bi düşünüyorum. Yoksa dediğin gibi katlanmadını falan izledim içime sindi
Cnm cok kucuk degil ve super gidiyor:)Tekerlekleri küçük gibi. Şimdi hep koca koca tekerlekli ya arabalar. Ondan bi düşünüyorum. Yoksa dediğin gibi katlanmadını falan izledim içime sindi
Cnm bende 180 boyundayimYa arkadaşlar kilo mevzusuna kafamı takmiyim diyorum da yani 1,76 boyum 70 kilo ile başladım. Dün burda kilo mevzuları olunca tartıldım ki ne göreyim 77 olmuşum. Yani yakında kapılardan sığmıcam. Zaten large giyiniyordum. Yemek desem ara öğünlerim var sadece süt muz falan.enine doğru genişliyip duruyorum.
Devamlı kilo alıyoruz üst baş da almak saçma iki taytla 5 ay geçirdim, fenalık geldi
Geceleri de uykusuzluk başladı.gaz sancısı desen tavan.gazmana döndüm
Deli gibi terliyorum. Yani bi yere gidince kollarımı kaldırmamak için ne uğraşıyom belli değil.
Bu günlerde bi atarlıyım sinirliyim. Eşime de üzülüyorum bazen.
Sıkıldım ya. Moraller bozuk.
Kızımın tekmeleri hareketleri olmasa çekilmez bu hamilelik ya.
Öf valla o kadar yazdım ki yine daraldım.
Ya arkadaşlar kilo mevzusuna kafamı takmiyim diyorum da yani 1,76 boyum 70 kilo ile başladım. Dün burda kilo mevzuları olunca tartıldım ki ne göreyim 77 olmuşum. Yani yakında kapılardan sığmıcam. Zaten large giyiniyordum. Yemek desem ara öğünlerim var sadece süt muz falan.enine doğru genişliyip duruyorum.
Devamlı kilo alıyoruz üst baş da almak saçma iki taytla 5 ay geçirdim, fenalık geldi
Deli gibi terliyorum. Yani bi yere gidince kollarımı kaldırmamak için ne uğraşıyom belli değil.
ay ben ne yapayim o zaman 1.58 boyumla 67-68 arasiyim 64 le basladim boyum cok kisa bu kilolar benim icin cok fazla ama istahim cok acik benim de bunda ya engel olamiyorum. ilk hamileligimde 62 ile baslayip 74 le bitirdim bunda daha fazla olcak gibi bence kilonuz boyunuza gore cok normal ustelik hamilesiniz takmayin bu kadar gidiyo hepsi kilolarin:)Ya arkadaşlar kilo mevzusuna kafamı takmiyim diyorum da yani 1,76 boyum 70 kilo ile başladım. Dün burda kilo mevzuları olunca tartıldım ki ne göreyim 77 olmuşum. Yani yakında kapılardan sığmıcam. Zaten large giyiniyordum. Yemek desem ara öğünlerim var sadece süt muz falan.enine doğru genişliyip duruyorum.
Cnm aldiklarin cok guzelkızlar 3 gündür ufaktan alışverişe başladım
10 tane penye ağız mendili
10 tane mermerşah ağız mendili
1 tane göğüs kremi
1 tane emzirme önlüğü
24 lü göğüs pedi
4 lü süt saklama kabı
25 li süt saklama poşeti
bir tane mama önlüğü
1 sebamed bebe şampuanı
2 tane semabed sabun
1 tane sebamed pişik kremi
3 tane yenidoğan prima ıslak mendil
12li prima alt açma bezi
ve 1 ve 2 numara prima beyaz paket bez
hepsini internetten sipariş ettim...henüz gelmediler ama kıvır zıvır alınacak çok küçük parça var
IdeYa arkadaşlar kilo mevzusuna kafamı takmiyim diyorum da yani 1,76 boyum 70 kilo ile başladım. Dün burda kilo mevzuları olunca tartıldım ki ne göreyim 77 olmuşum. Yani yakında kapılardan sığmıcam. Zaten large giyiniyordum. Yemek desem ara öğünlerim var sadece süt muz falan.enine doğru genişliyip duruyorum.
seninbenimgibi canim o dedigin bebek arabasinin fiyati ne kadar acaba
Bide senin boyun uzun ya
Bebekte uzun olur muhtemel
Armadillonun icincok uzun
Oglum uyudugunda falan cok rahat oluyordu:) o acidan da iyi yani
Ide
kızlar 3 gündür ufaktan alışverişe başladım
1 tane göğüs kremi
1 tane emzirme önlüğü
24 lü göğüs pedi
4 lü süt saklama kabı
25 li süt saklama poşeti
bir tane mama önlüğü
1 sebamed bebe şampuanı
2 tane semabed sabun
12li prima alt açma bezi
hepsini internetten sipariş ettim...henüz gelmediler ama kıvır zıvır alınacak çok küçük parça var
kızlar 3 gündür ufaktan alışverişe başladım
1 tane göğüs kremi
1 tane emzirme önlüğü
24 lü göğüs pedi
4 lü süt saklama kabı
25 li süt saklama poşeti
bir tane mama önlüğü
1 sebamed bebe şampuanı
2 tane semabed sabun
12li prima alt açma bezi
yok canım gitmedim. Üniversitenin baktığı ile yetincem mecbur. Sen ne yaptın _?_Geçmiş olsun cnm. Sen bol su içmeden atlatamazsin ki. Sistit olmuşsun galiba. Bi de ayrintiliyi yaptirabildin mı?
Bende bekliyorum 21 subati ama benim istedigim sanirim sizin alacaginizin bir alt modeli armadillo flip ebebekte satilmiyo galiba goremedim uzuldum biraz sitede xt olani vardi sadece. Bizde bi gidip sorsak iyi olcak indirime girmeden var mi yok mu bosuna beklememis olurumİndirimsiz hali 1990 ama 19 u ya da 21 i indirime gircekti. İndirime girmeden bi kere daha bakmaya gidicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?