2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet bana da öyle geliyo ben de zaten 53 cm doğmuşum galiba :) bişey sorcam o zaman benim kıyafette 0-3 ay almam lazım dimi. Yenidoğan çok almıyım. Uzun boylu olursa diye
Cnm soyle bnm oglum iki haftalikken 3-6 lari kaldiriyordu vucudu
Ancak ilk iki hafta acayip kiyafet lazim oluyor
Bende yeni dogan 20 li idil baby hastane cikisi
5 li aziz bebe hastane cikisi
Bir kac tulum ve on tane citcitli body vardi
Kv gelirken bi ton kiyafet almis
Onlari getirmeseydi mahvolmustum
Bana dedilerki hemen buyuyor cok alma
Bi defa hastanede kac tane takim harcaniyor
Eve geliosun oyle
Durmadan camasir yika utule mahvoluosun
Ilk bi ay kullanilir yeni doganlar
Ve ilk bir ay dehset kiyafet lazim
Dediklerim alt ust takimlar, patikli altlar, tulumlar, citcitli bodylar
Bide herkes penye battabiye cok alin diodu
Ona da anlam verememistim
Oda cok lazim oluyor:)
Gerci yaz bebeginde belki lazim olmaz
Ben soyle tavsiyede bulunayim
Bebegin gunde bes kez ustunu degistirdiginizi varsayin
15 citcitli body, 5 tane alt ust, 5 tane tulum
Minimum kalir derim ben :)

canım aldıklarına bayıldım çok şekerler nerden aldın acaba?

Cnm cok super alisveris yapmissun
cok guzeller
Citcitli bodylerin markasi ne?
Yaptigin alisveris cok guzel ornek tecrubesiz annelere:)

haa haa aynı ben doğumumuzda aynı gün

Hayırlı cumalar kızlar...
Doğum için fotoğrafçıyla anlaşmayı düşünen var mı? Ya da daha önce yaptıran? Benim çok hevesim var ama o dönem ekstra külfet de çıksın istemiyorum..

hıc aklımda yokken netten baktım çok hoşuma gitti. ama bıraz abartı geldı doğumhaneye gırıp ilk çıktığı anı cekmelerı falan..
ilk doğduğu an olur mu bılmıyorum ama şöyle 3-5 aylıkken daha yakışıklı olduğunda bırkaç poz düşünüyorum.:)

bende aynen süslemelere ne bıleyım abartılı lohusa terliğine falan karsıyım. banada para tuzağı geliyor.
maddi hiç problemim olmamasına rağmen 1 gun kullanacağım seye o kadar para verip evin bir köşesinde kalabalık etsin istemiyorum...onun yerine çocuğumun hesabına 2 gr altın almak ve onun ilerde yaralanacağı bir eğitim setini ya da kitabı almak daha mantıklı geliyor. tabı yapana saygım sonsuz:)
zaten paketin içinde oda süsleme serbet varmış, yeterde artar bile.

bütün kumaşçılarda varmıdır bu müslim bezi. bende nisan gibi bi eminönü ne gitmek istiyorum ordanalayım diyorum. hem bez yapmak için hemde birkaç tane battaniye gibi yapmak için.

canım aldıklarına bayıldım çok şekerler nerden aldın acaba?

ben n11 den aldım .ama markaları farklı. çıtçıtlı badiler ,tulum ve battaniye soobe. sitesinde de var. diğerleri de imaj bebe diye geçiyor. alanların yorumlarını okudum değişik siteden genelde çok güzel diyorlardı gelince bende ona göre yorum yaparım.
şortlu ve askılı tulumlarıda e bebekten aldım. fotosunu akşama alırım.

benim kızımın doktorun elinde kordonlu bi fotosu var. bide doğumhanede benim yanıma getirdikleri ve bebeğimin bana ilk baktığı fotosu var ,birde babasıyla doğum hane kapısında ile karşılaşması inanın o fotolar benim için dünyalara değer. illa doğum fotoğrafçısı olmasına gerek yok. bi ebeden de rica etseniz ilk anının fotosunu çektirin. inanın o pis ve çirkin hali fotoğrafların içinde en güzeli oluyor.

ben oda süslemesi yapmadım bunda da yapmayacağım. sadece kapıya pembe bi tül takmıştık bide kızımın ismi yazan bi kapı süsü yaptırmıştım. gelene de çikolata verdik. lohusa şerbetini de hastane getirdi bana.

ilki düşük olunca korktuk canım oylede devam edıyoruz eşim çok korkuyo bırsey olur dıye bende ısrar etmıyorum

Cnm cok super alisveris yapmissun
cok guzeller
Citcitli bodylerin markasi ne?
Yaptigin alisveris cok guzel ornek tecrubesiz annelere:)

teşekkürler canım ikinci bebek olunca nacizane biraz daha tecrübe oluyor. bu arada çıtçıtlı badiler soobe . bunları 3,-6 aldım bende kurutma makinesi var çeker falan diye. kaliteli gelirse 1-2 takım daha almayı düşünüyorum fiyatı çok uygun geldi bana.

ilki düşük olunca korktuk canım oylede devam edıyoruz eşim çok korkuyo bırsey olur dıye bende ısrar etmıyorum

bize doktor kanama olmadıkça sorun yok dedi. hatta özellikle eşime . ama eşimde karnımı gördükçe pek yaklaşmıyor. bebeğe zarar vermekten korkuyor.

bize doktor kanama olmadıkça sorun yok dedi. hatta özellikle eşime . ama eşimde karnımı gördükçe pek yaklaşmıyor. bebeğe zarar vermekten korkuyor.
normalde 1 hafta ara verince bile ben zorlanıyordum sankı orası hemen kapanıyodu ılışkı sırasında canım acıyordu şimdi olursa canım çok acır kasılırım bebege zarar verır dıye korkuyorum dıger yandan bu durum normal doğumu etkılermı acaba diye düşünüyorum mantıken 1 haftada bu kadar zorlanıyosam bukdar zamanda ne olur dıye

Kızlar fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.Açıkçası benim niyetim bebeği eciş-bücüş hale getirip fotoğraf çektirmekten ziyade o anları ölümsüzleştirmek. Tabii ki hafızamızda kalacaklar ama bunun fotoğraf halinde olması daha hoş olur . Amacım ben doğumhaneye girerken-bebekle benim ilk karşılaşmam-babasıyla ilk karşılaşması ve hastane odasında ailecek bir kaç güzel anı halinde fotoğrafımız olması. Bunları tabii ki bir yakınımda yapabilir ama nedense heyecandan kimse bir şey yapamaz,fotoğraflar güzel olmaz gibi geliyor.
Böyle düşünmemin asıl sebebi de düğünümde fotoğrafçının çektikleri dışında hiç fotoğrafım olmaması. Ne evden çıkarken-ne salondan ayrılırken--ne ailemle vedalaşırken vs vs kimsenin aklına gelmemiş. Tabii ki olmazsa olmaz değil hiçbiri ama olsaydı daha iyi olurdu diye düşünmeden edemiyor insan.

Merhaba, bizim de kızımız olacak ^^

Seninle hemen hemen aynıyız. Bende 1,58'im net bilmiyorum ama sanırım 61 dim başlarken,şimdi 66 falan çıkıyorum. Hedefim 70'i geçmemekti ama çooook zor gözüküyor.Muhtemelen 75'le bitiririm gibi geliyor.

Kopmuycaz canım:)

Alışveriş yapayım dedim bebiş benle gitti benle geldi . O minik ayağı Karnıma dayadı itiyor. Elimle tuttum tam o noktayı gezdik öyle. Yoksa çıkıcak ayak dışarı:) şu an bile aynı noktaya çalışıyo hala eve dönüyoruz. Size resim atıcam yine müthiş kız kıyafetleri keşfettim:) kız anneleri size hediye alıyım beğendiklerimi olur mu:)

Bizde temkinli gidiyoruz,toplam sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Ama doktor kesinlikle kısıtlamayın,haftada 2 ideal olanı demişti. Hatta sonra da normal doğumu kolaylaştırdığı için son ay haricinde özellikle öneriyoruz dedi. Ama benim pek canım istemiyor nedense

Ohh ne güzel maşallah cicilerini kendisi seçseydi annesi
Benimkinin gezerken hiç sesi çıkmıyor gezmeci bişey olursa yandık
Kız kıyafetleri bize de fikir olsun canım bol bol ekle

Bu arada sen 24e geçmişsin canım maşallah

bak işte tahmınım doğru cıktı ama bende hıc ısemıyorum eşimden sogumaktanda korkuyorum hormonlar eşınden nefret ettrıyomus ya zaman zaman napıcaz bılmıyorum acıkcası

Evet farkındayım aslında ilk uc ay fena yedim midem bos kaldikca dönüyordu . Şiş var yüzük olmuyor yüzüm davul gibi oldu aksam yemeginde sadece salata çorba düşünüyorum en azindan bi bes kilo verseydim iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…