elenaferrante
ben kiraz çekirdeği termosunu pek anlamadım. benim ilki çok gazlıydı ikinciside böyle olabilir. aklımda bulunsun. tekrar bi anlatır mısın nasıl yapılıyor?
ben gecelik alıcam. ilkini normal yaptığım halde alt pijama giymeme izin vermediler.sürekli kanama kontrolüne geliyorlardı. tuvalete kalkarken sadece annem ve hemşire olmasına rağmen utandım hep. keşke gecelik alsaydım diye. bu sefer gecelik alıcam allah kısmet ederse. zaten ilkinden 2 takım pijama var. onlarda lazım olursa kullanırım.
ben ilk doğumumda anlaşmıştım hastanenin fotoğrafçısıyla. sadece çekim yapıp cd olarak verdiler. doğum anı, doğumdan sonra bebek bakımı sırasında, ilk buluşma ve emzirme ve en son gün anne ve babayla odada çekim. ben iyiki yaptırmışım diyorum. o anı çok iyi hatırlıyorum ama fotoğraflarda benim göremediğim bir çok ayrıntı var.bizde öyle bebeği şekilden şekile sokma durumu olmadı. tüm fotoğraflar hep doğaldı. şimdi kızım bile bakıp ilk halini görüyor.
allah kısmet ederse bunda da aynı şekilde istiyorum.
aynı beden yada bi beden büyük alabilirsin. zaten lohusa şeylerinde de hamile kıyafetleri gibi .karın göbek kısımları bol oluyor.ben ilkinde tecrubesizlik kendimden 2 -3 beden üstlere bakıyordum tecrübeli arkadaşlarım saçmalama asla öyle olmayacaksın. göbeğin büyüyecek ve o da doğumdan sonra biraz inecek sen normal bedeninde al dediler. öyle yaptım. ve gerçekten normalde giydiğim beden giydim doğum sonrasıda.