2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar konuyla alakasiz ama sormam lazim cunku esimle aramda tartisma konusu oldu.anasinifina giden kizim var.bu donem sabahci oldular.bugun servis aradi alti bucukta almaya gelicem diye:işsiz:normalde 9-9bucuga kadar uyuyan bi cocuk.ya ben nasil kaldiricam o saatte kiyamamki yavruma.esimde alissin hayatin zorluguna diyo.acaba ben hamile oldugumdanmi cok duygusal oldum olaylara mantikli bakamiyirum.o yuzden sizlere sormak istedim.resmen oturdum agladim ya nasil kuzuma kiyipta uyandircam diye:KK43::olamaz:
Uzulme cnm annelık işte
Daha erken yatırırsın zamanla duzenı oturur

Bedenler için ne diyorsun ben 0-3 az en çok 3-6 alıyordum arkadaş benim benek 9-12 giydi mayısta doğmuştu yazlıklar hep 9-12 dedi ben hiç öyle almadım da Bından sonra dikkat ederim en azından

Ben 0-3 ay aldıklarımı ilk 2-3 ay giydirdim. Ağustos eylülden sonra 4-6 aylıklara geçtim. Ama genelde ayından büyük kıyafet alıyorum. Alt pijamaların beli sıkıyor hemen mesela. Şimdi 8 aylık. Biz 9-12 giyiyoruz. Bazı atletlerde 12 aylık yazıyor.

elenaferrante elenaferrante ben kiraz çekirdeği termosunu pek anlamadım. benim ilki çok gazlıydı ikinciside böyle olabilir. aklımda bulunsun. tekrar bi anlatır mısın nasıl yapılıyor?

ben gecelik alıcam. ilkini normal yaptığım halde alt pijama giymeme izin vermediler.sürekli kanama kontrolüne geliyorlardı. tuvalete kalkarken sadece annem ve hemşire olmasına rağmen utandım hep. keşke gecelik alsaydım diye. bu sefer gecelik alıcam allah kısmet ederse. zaten ilkinden 2 takım pijama var. onlarda lazım olursa kullanırım.

ben ilk doğumumda anlaşmıştım hastanenin fotoğrafçısıyla. sadece çekim yapıp cd olarak verdiler. doğum anı, doğumdan sonra bebek bakımı sırasında, ilk buluşma ve emzirme ve en son gün anne ve babayla odada çekim. ben iyiki yaptırmışım diyorum. o anı çok iyi hatırlıyorum ama fotoğraflarda benim göremediğim bir çok ayrıntı var.bizde öyle bebeği şekilden şekile sokma durumu olmadı. tüm fotoğraflar hep doğaldı. şimdi kızım bile bakıp ilk halini görüyor.

allah kısmet ederse bunda da aynı şekilde istiyorum.

aynı beden yada bi beden büyük alabilirsin. zaten lohusa şeylerinde de hamile kıyafetleri gibi .karın göbek kısımları bol oluyor.ben ilkinde tecrubesizlik kendimden 2 -3 beden üstlere bakıyordum tecrübeli arkadaşlarım saçmalama asla öyle olmayacaksın. göbeğin büyüyecek ve o da doğumdan sonra biraz inecek sen normal bedeninde al dediler. öyle yaptım. ve gerçekten normalde giydiğim beden giydim doğum sonrasıda.

Kiraz çekirdeği korse gibi bişey. Hepsiburada dan aldım ben. Fırında 10 dk ısıtıyorsun. Sonra çocuğun karnına sarıyorsun. Sıcacık oluyor

Nasilsiniz kizlar nasil gidiyor hamilelik benim sukur iyi gidiyor artik hareketlerini iyi hissediyorum ama hic kilo almadim daha verdigim iki kiloyla duruyorum yemekde yiyorum artik ama hala bir gram bile alamadim bu beni tedirgin ediyor zayif biriyim dogumda sikinti olur diye korkuyorum ilaclari da duzenli kullandigim halde kilo alamadim sizlr kac kilo aldiniz kizlar bide benim basim cok agriyor bu kadar agri normal mi bilmiyorum gozlerimi acamiyorum ensen basimin ustu cok agriyor bu kontrole gidince soyleyecegim bakalim ne diycek

Bundan sonra alırsın arkadaşım senin alman değil bebeğin alması önemli olan zaten.Bebeğin iyiyse sorun etme.Doğumda neden sıkıntı olsun ki zayıfken doğum yapmak çok daha kolay :) baş ağrısı için de günde en az 2,5 litre su içmeye çalış,çok geçmiş olsun

Bizimde ilk kiyafetimiz halamizdan geldi :) IMG_20170204_163656.webp

Hosbuldum :) maşallah Allah bağışlasın ben hep 1 erkek 1 kız çocuk hayal ederdim çok şükür nasip olacak ama ilk zamanlar çok aklıma takılıyor oğlum ligimize çok alışık 4 sene sonunda tüp bebekle olduğu için biraz ilgi delisi
[/QUOTE]
2. Si de tüp bebek mi? Benim de ilk gebeliğim tüp bebek de ondan soruyorum. Belki 2. Si doğal olur diye umuyorum;)

kızlar bugün e bebekte uni baby ürünlerinde indirim var..düşünenler alabilir...fiyatlar baya düşmüş

ben 12 li yeni doğan ıslak mendil, bebe yağı, çamaşır deterjanı, çamaşır yumuşatıcısı, hacı şakir granül matik ve bir kaç parça kıyafet aldım...
Ben de 12'li aldım. Uygun fiyatı, her zaman indirim olmuyo.

"ozzzy28, post: 49990828, member: 422020"][/QUOTE]
2. Si de tüp bebek mi? Benim de ilk gebeliğim tüp bebek de ondan soruyorum. Belki 2. Si doğal olur diye umuyorum:KK66:[/QUOTE]

Evet ilk bebeğim tüp bebek :) ikincisi doğal yolla oldu hatta 15+6da ogrendik ben pkos hastasiyim yine adet geçikmelidir diye gittim direk ultrasonda gördüm ben şok tabi :KK57:

2. Si de tüp bebek mi? Benim de ilk gebeliğim tüp bebek de ondan soruyorum. Belki 2. Si doğal olur diye umuyorum:KK66:[/QUOTE]
Evet ilk bebeğim tüp bebek :) ikincisi doğalyolla oldu hatta 15+6da ogrendik ben pkoshastasiyim yine adet geçikmelidir diye gittimdirek ultrasonda gördüm ben şok tabi :KK57:

Hanimlar tansiyonu yukselen var mi benim normalde hep 9 6 - 10 7 iken bugun 12 13 14 oldu

Ilk baslarda hazir sablonlar var tarifi sayilari yazan onlari takip ederek basladim. Bi sure sonra kendiniz de anliyosunuz asagi yukari yapilisini. Benimkiler tig isi Sık igne. Tuylenmeyen orulunce sert duran ipler gerekiyor. Patik ipi gibi. Nette videolar da var ilgilenirseniz
Canim, benim de annem yapiyor amigurumi, bi oda dolusu olmustur, simdi bi süredir kazak yelek falan örüyor bebise :) Anneminkiler yani bebisin oyuncaklarinin bi kismi :)) Keske ben de yapabilsem ama vakit yok ögrenmeye :/ Senin de ellerine saglik kendi emeginle bebisine bi seyler yapmak müthis:)

Eklentiler

• IMG_6654.webp
    IMG_6654.webp
    25 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_6655.webp
    IMG_6655.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_6657.webp
    IMG_6657.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 59
Tuvalet olayi için kendinizi en hazır hissettiginiz dönemi seçin.cunku tuvalet eğitimi ciddi sabır isteyen birşey .Sürekli altına yapar direnir falan.ama öncesinde tuvaletle ilgili hikayeler uydurabilirsiniz.biz kaka da çok zorlandıkları.3 gün yapmadı baştan ama bı kitap var güle güle kakalar diye onu aldik tuvalete eğitimine başlamadan bir ay önce okumaya başladık.onun yararı oldu biraz. tek yapmak gereken biraz sabırlı ve sakin olmak.gerisi kendinden geliyor

Ben 2 yaşını doldurunca başladım ama benim kız krese başlayacaktı ve doktora belirtileri anlatınca hazira benziyor bı dene dedi.bende denedim ilk 2-3 gün çok zor geçti sürekli altına yaptı.ama çok sabırlı davrandim.sonra yavaş yavaş başladı yapmaya.Ama alıştıktan 3 ay sonra her gece altına yapmaya başladı ama vaz geçmedim ısrarla gece bez bağlamadim.Ve mutluluğa rdik darısı başınıza insallah

eshma eshma gozun aydin canim.darisi diger annelerin basina.bu arada ilk kizin kac yasinda.benimde bir kizim var anasinifina gidiyo.simdi ikinci kizimi bekliyorum:)
Çok sağol canım ilk kızım mayısta dördü bitirecek.
Kizlar konuyla alakasiz ama sormam lazim cunku esimle aramda tartisma konusu oldu.anasinifina giden kizim var.bu donem sabahci oldular.bugun servis aradi alti bucukta almaya gelicem diye:işsiz:normalde 9-9bucuga kadar uyuyan bi cocuk.ya ben nasil kaldiricam o saatte kiyamamki yavruma.esimde alissin hayatin zorluguna diyo.acaba ben hamile oldugumdanmi cok duygusal oldum olaylara mantikli bakamiyirum.o yuzden sizlere sormak istedim.resmen oturdum agladim ya nasil kuzuma kiyipta uyandircam diye:KK43::olamaz:

Ay çok zor sabah uyandırmak bilirim.bende yedi bucukta kaldırıyorum mecbur seninki daha da erkenmis valla 6 buçukta bende kalkamıyorum. İlk başta çok zor olurda erken yatarsa kalkmaya alışır.mecbur olunca napalim mecbur kaldıracağı z

Hanimlar tansiyonu yukselen var mi benim normalde hep 9 6 - 10 7 iken bugun 12 13 14 oldu

Aman dikkat et yüksek tansiyon riskli.surekli takip et

Ben 2 yaşını doldurunca başladım ama benim kız krese başlayacaktı ve doktora belirtileri anlatınca hazira benziyor bı dene dedi.bende denedim ilk 2-3 gün çok zor geçti sürekli altına yaptı.ama çok sabırlı davrandim.sonra yavaş yavaş başladı yapmaya.Ama alıştıktan 3 ay sonra her gece altına yapmaya başladı ama vaz geçmedim ısrarla gece bez bağlamadim.Ve mutluluğa rdik darısı başınıza insallah

Çok sağol canım ilk kızım mayısta dördü bitirecek.

Ay çok zor sabah uyandırmak bilirim.bende yedi bucukta kaldırıyorum mecbur seninki daha da erkenmis valla 6 buçukta bende kalkamıyorum. İlk başta çok zor olurda erken yatarsa kalkmaya alışır.mecbur olunca napalim mecbur kaldıracağı z

Aman dikkat et yüksek tansiyon riskli.surekli takip et
Cok teşekkürler detaylı yazdıgın için cnm

yok canım henüz ona bakmadım şimdi eve geldim daha bir bakayım..Sağolasın..

biberon almak istiyorum...cam sağlıklıdır diye düşünüyorum
Ben aventın bır mınık bır buyuk camını
Emzıgını
Bıberon temızleme fırçasını almıştım
Kalkanda ındırımde:)
Bıde ben gozume seyı kestırdım
Sevı bebe yan yatıs yastıgı
Bebegımı ona koyuyordum hep
Gormek ısteyene yastıkla verıyrdum
Onda pıspıslıodum
Okadar cok kullandım kı
Attım sonra
Yenısını alıcam

Ben aventın bır mınık bır buyuk camını
Emzıgını
Bıberon temızleme fırçasını almıştım
Kalkanda ındırımde:)
Bıde ben gozume seyı kestırdım
Sevı bebe yan yatıs yastıgı
Bebegımı ona koyuyordum hep
Gormek ısteyene yastıkla verıyrdum
Onda pıspıslıodum
Okadar cok kullandım kı
Attım sonra
Yenısını alıcam

kalkanım var canım...ben de şimdi inceleyeceğim...acaba kargoda sıkıntı çıkar mı kırılır mı
bu siteden hiç alışveriş yapmadım güvenilir bir site mi?
Bir de buradan alınan herhangi bir biberonu doğumdan itibaren kullanabiliyor muyuz?
yoksa ay ay mıdır bu biberon işi

Bugün biraz arabalara baktık baston olanlardan vazgeçiyorum sanırım çünkü puset arabanın üstüne konuyor üstüste yıgılma gibi travel olanlarda o altındaki cıkıyor puset tek tasınıyor 4 teker yine sonrada büyünce o altındaki takıp kullan ama ne cok marka var kafa karısıyor son ana bırakmayın
Yataklardada yeriniz varsa büyüyen iyi hem 1 kere al en az 10 yaşa kadar...sadece yatak alıp 2 yaş sonrası odayı tamamlayabilirsiniz
Park yatak yatak gibi değil hem görüntü hemde yatma anlamında kullanışsız geldi
Bugünlük benden bu kadar:)

Back
X