2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biz senle ayniyiz cnm masallah saglikla gelsin prenses benim doktorum ayrintiliyi ayin 20 sinde yapicak acaba cok mu gec

Yani bi araba bulduysan kullanman iyi bişey. Baktın beğenmedin o zaman alırsın.

Bana da bi arkadaşım beşik vercek mesela. Beşik konusunu düşünmüyorum artık.
kessinlikle bulmusken kullanmak lazım bebek ne kadar eskıtebılcekkı bende arkadasımın bebegı donmeye baslamıs olursa anne yanı besıgını alıcam mesela

keske araba falan veren olsaydı bana asgarı ucret bayıldık sımdıden sadece arabaya daha ne eksıklerımız var hemde

Kızlar fetal eko yaptırdınız mı ayrıca ? Yoksa ayrıntılı yapılırken mi bakıldı kalbine ?
o nedır kı yapmadılar bıze bısey ama

Kızlar ne şanslısınız ya.. kiminin annesi ve kayınvalidesi kıyafet alır torununa, kimisi örgü örer...
Bizim anneler de hiç iş yok.. Gerçi canları yerinde sağ olsunlar da, insan yine de bekliyor..
evet beklıyoruz beklemıyım dıyorum maddı olarak yardım etmek ıstıyolar ama sadece ıstemekle de olmuyo ınsan manevı bıseyler gormek ıstıyo

bendede aynı sorun var ıkı gun once gece mahvoldum uyku uyumadım bı gram ertesı gun de ıse gıttım bayılmısım zaten hastanelık olduk ama ıyıyız cok sukur

ben konusamıyorum ıkı uc cumle anca normaldede konuskan bı tıp degılım belkı ondan ama ıcımden konustuklarımız sayılıyo mu acaba

pek konusamıyorum ama bende gun ıcınde ya kulaklıkla muzık dınletıyorum ya da a arabada muzık sesını duyunca hareketler baslıyo muzık dınletme kısmını da oyle tepkıler vermeye baslayınca yapmaya basladım ara ara ama ole mozart falan dııl baya pop

çok guzellermıs bunlar pıjamalardan daha kullanıslı olcak galıba dımı ben clexane kullandıgım ıcın sezeryan kesın dıyo doktorum dıkıs muhabettınden dolayı da pıjama gıydırmıyolar dımı

Herkese merhaba güzel anneler.. Özellikle tecrübeli annelere bir sorum olacak.. Ben çalışıyorum ve kısmetse bebeğim 6 aylık olunca işe geri dönücem.. Bu cumartesi ebebekte göğüs pompalarında indirim var. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

cok guzeller cnm.bende bunu begenmistim bi kac gun sonra siparis vercem.nasipse. ama beden konusunda hic bi fikrim yok

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-07-20-54-59.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 74

Ben avent manuel kullandım evde olduğum için. O zaman çok araştırmistik. En iyi o gibi geldi. Yedek Parça sıkıntısı da yoktu. Hiç sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim.

Gözünüz aydın :) Maşallah :)

ebebekte biberon temizleyicilerde 3 alana 1 hediye var 30 tl. birde granül sabun ikilisi 20 tl. almak isteyen olursa aklınızda bulunsun kızlar

Hangi modeli bilmiyorum ki. Bi bakarım hoşuma gitmezse alırım başka. Mamas papastan memnun olan da çok. Bana da kolay gibi gelmişti açıp kapatması ama arkadaşımın eşi sinirden kırıcamtım geçen gün falan dedi. Tek elle kapatabileceğin bi şey al dedi. Ya baya kötüledi ama hatırlayamıyorum şimdi. Bin kişi memnun kalır, bir kişi kalmaz. Çok normal aslında. Senin içine sindiyse al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…