- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
Biz senle ayniyiz cnm masallah saglikla gelsin prenses benim doktorum ayrintiliyi ayin 20 sinde yapicak acaba cok mu gecSlm kızlar nasılsınız
Aftp oranımız büraz yüksek çıkmıştı dörtlü testte sizlerle paylaşmıştım bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı çok şükür kızımız çok sağlıklıymış herhangi bir problem görülmedi Allahıma çok şükür :)
Aynen ya eheheh :₺)Bende kendimi kötü hissediyorum ya boş boş konuşuyormuş gibi hissediyorum
Sağol canım inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider ve hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız :)Çok şükür canım :) ne güzel bi haber. Gözünüz aydın.
Amin inş :) Yok canım geç değil bizimde normalde öyleydi ama küçük bir risk gördüğü için erkene aldı drBiz senle ayniyiz cnm masallah saglikla gelsin prenses benim doktorum ayrintiliyi ayin 20 sinde yapicak acaba cok mu gec
kessinlikle bulmusken kullanmak lazım bebek ne kadar eskıtebılcekkı bende arkadasımın bebegı donmeye baslamıs olursa anne yanı besıgını alıcam meselaYani bi araba bulduysan kullanman iyi bişey. Baktın beğenmedin o zaman alırsın.
Bana da bi arkadaşım beşik vercek mesela. Beşik konusunu düşünmüyorum artık.
keske araba falan veren olsaydı bana asgarı ucret bayıldık sımdıden sadece arabaya daha ne eksıklerımız var hemdebencede hiç kafanı bulandırma arkadaşının verdiğini kullan direk.
beğenmezsen gider alırsın. bakma artık bence.
benım eşimde inanılmaz karsı 2.ele. ama keşke bır arkadaşım olsada deseki baharcım benim bebiş kocaman oldu al şu bebek arabasını oyun halısını beşiği sen kullan dese. hiç yok demem
o nedır kı yapmadılar bıze bısey amaKızlar fetal eko yaptırdınız mı ayrıca ? Yoksa ayrıntılı yapılırken mi bakıldı kalbine ?
evet beklıyoruz beklemıyım dıyorum maddı olarak yardım etmek ıstıyolar ama sadece ıstemekle de olmuyo ınsan manevı bıseyler gormek ıstıyoKızlar ne şanslısınız ya.. kiminin annesi ve kayınvalidesi kıyafet alır torununa, kimisi örgü örer...
Bizim anneler de hiç iş yok.. Gerçi canları yerinde sağ olsunlar da, insan yine de bekliyor..
bendede aynı sorun var ıkı gun once gece mahvoldum uyku uyumadım bı gram ertesı gun de ıse gıttım bayılmısım zaten hastanelık olduk ama ıyıyız cok sukurKızlar bu arada bende 23haftamın içerisine girdim. Nedense şu sıralar, midem de yanma hissi var.. Midemden nefes boruma doğru da geliyor.. Acaba reflü mü oldum ben.. Çay içmiyorum. Günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum, kahvaltıdan sonra.. Baharatlı ve asitli şeyler de tüketmiyorum..
Acaba hormonlardan mı kaynaklı. Aynı sorunu yaşayanlar var mı?
ben konusamıyorum ıkı uc cumle anca normaldede konuskan bı tıp degılım belkı ondan ama ıcımden konustuklarımız sayılıyo mu acabaArkadaşlar bebeğinizle konuşuyor musunuz? Ben hergün bişeyler anlatıyorum ama kendimi deli gibi hissediyorum. Bi arkadaş okuduğun kitapları sesli oku algısı dha çok olur doğunca falan dedi de. Sesli okursam bitmez o kitaplar :)
pek konusamıyorum ama bende gun ıcınde ya kulaklıkla muzık dınletıyorum ya da a arabada muzık sesını duyunca hareketler baslıyo muzık dınletme kısmını da oyle tepkıler vermeye baslayınca yapmaya basladım ara ara ama ole mozart falan dııl baya popBen arada konusuyorum kızım napıyon diye ama onun dışında inanın konuşmaya vakit bulamıyorum. gerçi bizde bide büyük cadı abla olunca benden çok onu duyuyor. ablaya masal anlatırken ,kitap okurken miniğimde dinliyor.bide ablamız oynak pop şarkılara bayılıyor her akşam ona şarkı açıyoruz miniğim de şimdiden abla gibi pop şarkıları sevicek herhalde.
çok guzellermıs bunlar pıjamalardan daha kullanıslı olcak galıba dımı ben clexane kullandıgım ıcın sezeryan kesın dıyo doktorum dıkıs muhabettınden dolayı da pıjama gıydırmıyolar dımıEki Görüntüle 1950387 Eki Görüntüle 1950388 Eki Görüntüle 1950389 kızlar bu gecelikler nasıl sizce . ben iki tane gecelik almak istiyorum hastane için. biri biraz dantelli falan olsun diğeri de biraz daha spor olsun istiyorum. ilk hamileliğimden zaten kısa kollu sabahlıklı pijama takımım var. altını hiç giydirmediler hastanede huzursuz olmuştum bu sefer gecelik almayı düşünüyorum.
cok guzeller cnm.bende bunu begenmistim bi kac gun sonra siparis vercem.nasipse. ama beden konusunda hic bi fikrim yokEki Görüntüle 1950387 Eki Görüntüle 1950388 Eki Görüntüle 1950389 kızlar bu gecelikler nasıl sizce . ben iki tane gecelik almak istiyorum hastane için. biri biraz dantelli falan olsun diğeri de biraz daha spor olsun istiyorum. ilk hamileliğimden zaten kısa kollu sabahlıklı pijama takımım var. altını hiç giydirmediler hastanede huzursuz olmuştum bu sefer gecelik almayı düşünüyorum.
20+5 im bende 4,5 kilo aldım. hafta sonu detaylı usg randevum var. oğlumu görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Haziran anneleri kaç kg aldınız ? ben 20+5 im 3 kg aldım
Herkese merhaba güzel anneler.. Özellikle tecrübeli annelere bir sorum olacak.. Ben çalışıyorum ve kısmetse bebeğim 6 aylık olunca işe geri dönücem.. Bu cumartesi ebebekte göğüs pompalarında indirim var. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Bana da anne yanı sepet beşiklerden verdi bir arkadaşım. Baya güzel, iyi oldu.Yani bi araba bulduysan kullanman iyi bişey. Baktın beğenmedin o zaman alırsın.
Bana da bi arkadaşım beşik vercek mesela. Beşik konusunu düşünmüyorum artık.
Gözünüz aydın :) Maşallah :)Slm kızlar nasılsınız
Aftp oranımız büraz yüksek çıkmıştı dörtlü testte sizlerle paylaşmıştım bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı çok şükür kızımız çok sağlıklıymış herhangi bir problem görülmedi Allahıma çok şükür :)
Hangi modeli bilmiyorum ki. Bi bakarım hoşuma gitmezse alırım başka. Mamas papastan memnun olan da çok. Bana da kolay gibi gelmişti açıp kapatması ama arkadaşımın eşi sinirden kırıcamtım geçen gün falan dedi. Tek elle kapatabileceğin bi şey al dedi. Ya baya kötüledi ama hatırlayamıyorum şimdi. Bin kişi memnun kalır, bir kişi kalmaz. Çok normal aslında. Senin içine sindiyse al.Hangi modeli acaba ama joienin bebek arabalari da bana kullanisli pratik geliyor fiyatlari da uygun bence iyi yapmissin birazcik onu kullan maclaren zaten cok guzel kaliteli bir araba pisman olacagini sanmam bende. Gule gule kullan simdiden biz napcaz bilmiyorum benim de aklim mamas papasta. Katlanisi cok kolay gorunuyor ama birkac kere deneyip elinin alismasi lazim sanirim.
Ben 20 haftaligim 4 kilo aldimHaziran anneleri kaç kg aldınız ? ben 20+5 im 3 kg aldım
Haziran anneleri kaç kg aldınız ? ben 20+5 im 3 kg aldım
Canım nerden bunlar güzelmişEki Görüntüle 1950387 Eki Görüntüle 1950388 Eki Görüntüle 1950389 kızlar bu gecelikler nasıl sizce . ben iki tane gecelik almak istiyorum hastane için. biri biraz dantelli falan olsun diğeri de biraz daha spor olsun istiyorum. ilk hamileliğimden zaten kısa kollu sabahlıklı pijama takımım var. altını hiç giydirmediler hastanede huzursuz olmuştum bu sefer gecelik almayı düşünüyorum.
Hiç :) 21+4. 68 başladım, 68 devam ediyorum.Haziran anneleri kaç kg aldınız ? ben 20+5 im 3 kg aldım
Hiç :) 21+4. 68 başladım, 68 devam ediyorum.
Hahaah bi o kadar daha alsan anca benim kadar olursun <3 Zayıflık güzel şey azizim.Alma rekoru bende, almama rekoru sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?