2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Arkadaşım sen daha yeni hissetmeye başlamışsındır diye tahmin ediyorum.İlk zamanlar tekme atacak kadar güçlü değiller genelde hafif itme seğirme gibi oluyor hareketleri.Zamanla güçlendikçe tekme atacak inşallah

Kızlar bu aralar kimse kontrole gitmiyor sanırım, benim bu çarşamba kontrolüm sizler hangi günler gideceksiniz?

Kızlar bu aralar kimse kontrole gitmiyor sanırım, benim bu çarşamba kontrolüm sizler hangi günler gideceksiniz?

Artık kontroller de ayda 1 e düştü.Çok özlüyoruz öyle olunca minnoşları benim de 24ünde randevum aynı zamanda şeker yüklemesi de yatıracam canım.Allah herkese muayenesinden güzel haberlerle çıkmayı nasip etsin

Maasallah size! Allah'ım herbirini güle güle kullanmayı nasip etsin. Benim eşim biraz rahat bu konularda , biz hala hiç bişi bakmadık Anca internetten kendi kendime gelin güvey oluyorum ben. Normalde de çok heyecanlı bi insan değildir, ketumdur ama çocuk bu yahu... o kadar istemesine ragmen cocugu, hiç mi heveslenmez insan bişeyler almak için. Ben de tez canlıyım , biran önce olsun bitsin alalım hepsini istiyorum , kuduruyorum sabırsızlıktan ama sadece baktıklarıma imrenmekle yetiniyorum

Inşallah ya..burda okuyorum bazi anneler bu haftalarda gece tekmeyle uyaniyorum yaziyo çok icerliyorum..çoğu zaman emin olamiyorum hissettiklerimden acaba bagirsak hareketlerimi falan diye..teşekkur ederim yine de..

sağol canım bilgi verdiğin için

nasılsın bebişin nasıl oldu su seviyesinde artış var mı?

İyi oluruz inşallah, su seviyemde artış Yok azalma var , cuma İzmit'te 5,5 cm civarındaydı doktor çarşamba gel su ekleyelim dedi, İstanbul a geldik bizde bu hafta cumartesi de burada doktor baktı iyice azalmış dedi, yarın sabah İzmit e gideceğiz randevumuz yok ama doktorla görüşüp suyun seviyesinin azaldığını söyleyip tekrar amniyoinfüzyon yapmasını isteyeceğiz inşallah bu seferki su 10-15 gün bizi idare eder. Tedirginim Allah büyük , her işte vardır bir hayır, inşallah güzel olur herşey .

Kizlar ya aman caniniz cekmesin ama benim canim hep asitli icecek cekiyo.sanki icim yaniyo gibi.soguk su filanda cok iciyorum ama reklamlarda kola gazoz gorunce agzimin suyu akiyo.arada ictigimde oluyo malesef ama hergun icesim var
O konuda kendime hiç engel olamıyorum.Sanki içim yanıyor cayır cayır. Haftada bir kaç kez içiyorum maalesef

Yaa birde

Amin insallah, bu arada ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum ya, bir yandan da kararsızım doktor daha birşey demedi belki ikna eder beni

Kizlar ya aman caniniz cekmesin ama benim canim hep asitli icecek cekiyo.sanki icim yaniyo gibi.soguk su filanda cok iciyorum ama reklamlarda kola gazoz gorunce agzimin suyu akiyo.arada ictigimde oluyo malesef ama hergun icesim var

Benim de inat gibi çekiyor canım. Aklıma genelde akşam yemeğinde geliyor. Hemen bir maden suyu içiyorum. Yakıyor ya boğazı kesiyor isteğimi. En azından sağlıklı olanı. Tavsiye ederim faydalı oluyor.

Ben S giyiyorum korseyi m aldım İnş olur fazla genişlemezsek

burcusenk canim malesef sade sodayi icemiyrm.icine bi cok sey kattim yinede icemedim.meyveli olanlarda cok saglikli deil.dedigim gibi yinede arada iciyorum ama hergun icesim var

Bu nasıl bir işlem amniyosentez gibi mi giriliyor keseye Allah yardımcın olsun canım annelik çok kutsal ama bu mücadele seni daha kutsal kılıyor bence herşey imtihan bebişlerimizi hayırlısıyla alcaz İnş erken alma ihtimalleri varmı senin bebişi bişey dedilermi

Inşallah ya..burda okuyorum bazi anneler bu haftalarda gece tekmeyle uyaniyorum yaziyo çok icerliyorum..çoğu zaman emin olamiyorum hissettiklerimden acaba bagirsak hareketlerimi falan diye..teşekkur ederim yine de..

Çok iyi anlıyoru seni:) Ben ilk başlarda 12.haftada hareket etti diyenleri okuyordum,ama bebeğimi 18in sonlarında hissettim mesela.Herkesin beden durumuyla ilgili sanırım biraz da.Çok zayıf olanlar,ikinci gebeliği olanlar daha erken hissediyor diye biliyorum.Önemli olan kontrollerinin testlerinin iyi olması.Hareketler yavaş yavaş artacak inşallah :)

heksi inanki esime diyormki ben istesem bile alma ewe.yinede arada ici aciyo bana isteyince alip getiriyo.allahtan ewime yskin market filan yok.yoksa gunluk alip gelirdim kesin

Amniyoinfüzyon Ultrasonla bakıp uyuşturmadan uzun bir iğne sokuyor karnımdan bebeğin kesesine ve sonra amniyon sıvısını o iğneden serum gibi veriyorlar direk keseye, amniyosentez nasıl yapılıyor tam bilmiyorum tahminim amniyosentezde aynı şekilde su alıyorlar galiba, her doktor ger hastane yapmıyor. En fazla haftada 1 kere yapabiliyorlar. Su verince benim zar sıkıntılı olduğu için rahimden akıyor fazlalığı malesef Doktorum un tek amaçladığı öncelikli olarak yaşayabilir seviyeye getirip sonra bebeği almak , tabi bu arada da gelişim geriliği olmamaydı gerek, su azalınca bebek geri kalıyor haftasına göre çünkü . Allah büyük vardır bir hayrı. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı.

Cai
Kesinlikle bebeğin ta kendisi:)))) geriniyo diye düşünürdüm hep. Tekmeyi son bir haftadır hissediyorum. Önceleri hep dediğin gibiydi.

Kızlar benım bebiş hic hareket etmedi bugün olur mu böyle itmedi bişi yapmadı.
Canım hep yazıyoruz ya burda bir buçuk güne kadar normal. Ben de geçen gün olmuştu . Tık yok akşama kadar. Sabah yapar dedim sabah da tık yok. Sonra öğleye doğru hissettirdi varlığını. Bugün de Var ya owwww canım çıktı. Yok böyle bi hareketlilik. Karnım içinden yırtıldı sanki. Demekki içerde sukaplumbağa sı yokmuş atmaca varmış :)

Şişkolar nasılsınız :) Şişkolar dedim ama kusura bakmayın bana da öyle diyorlar :)))) şaka bi yana son iki haftada iki katına çıktı göbeğim. Haliyle müthiş sırt ve göbek derisi kaşıntısı başladı. O kadar kaşındı ki Napacağımı bilemedim yanık kremi sürdüm hazır olun anneler 24. Hafta itibariyle çok hızlı bir değişim sizi bekliyor olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…