Merhaba hanimlar cevap gelmedigi icin bi kac konuya yaziyorum...ben şuan 20+3 deyim bebeğimin hareketleri duzensiz normalmiş sanirim bu haftalarda ama benim sorum coğu zaman tekme gi degil de itme gibi hissetmem..dönüyo ya da itiyo gibi hisler başka bisey mi yoksa bebek mi yapiyo..tecrübeli annelerden cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler
Kızlar bu aralar kimse kontrole gitmiyor sanırım, benim bu çarşamba kontrolüm sizler hangi günler gideceksiniz?
Herkese merhaba.. dün akşamki Bebek arabası alışverişinden sonra alınacakların büyük bir kısmı tamamlanmış oldu bizde de... kendime araba seçerken bu kadar zorlanmadım yahu :)) şimdi sırada boya-badana işleri ve mobilyaların kurulumu var, sonrası eğlenceli yerleştirme ve süsleme kısmı... Nisan sonu gibi tüm hazırlıkları tamamlamış olup, mayısı dinlenerek geçirmeyi planlıyorum... siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Aynı fikirdeyim ben de. Nisan başı mobilyalar gelecek. Mart'ta boya temizlik işleri yapılacak Mayıs'ta bende dinleneyim diyorum. Mobilya ve araba işini hallettik. Kıyafet ve küçük detaylar için Eminönü'ne gidicez Mart başı. Mevlüt için hazırlanacak hediyeleri de alıcaz bi kere de çıksın aradan
Inşallah ya..burda okuyorum bazi anneler bu haftalarda gece tekmeyle uyaniyorum yaziyo çok icerliyorum..çoğu zaman emin olamiyorum hissettiklerimden acaba bagirsak hareketlerimi falan diye..teşekkur ederim yine de..Arkadaşım sen daha yeni hissetmeye başlamışsındır diye tahmin ediyorum.İlk zamanlar tekme atacak kadar güçlü değiller genelde hafif itme seğirme gibi oluyor hareketleri.Zamanla güçlendikçe tekme atacak inşallah
sağol canım bilgi verdiğin için
nasılsın bebişin nasıl oldu su seviyesinde artış var mı?
O konuda kendime hiç engel olamıyorum.Sanki içim yanıyor cayır cayır. Haftada bir kaç kez içiyorum maalesefKizlar ya aman caniniz cekmesin ama benim canim hep asitli icecek cekiyo.sanki icim yaniyo gibi.soguk su filanda cok iciyorum ama reklamlarda kola gazoz gorunce agzimin suyu akiyo.arada ictigimde oluyo malesef ama hergun icesim var
Artık kontroller de ayda 1 e düştü.Çok özlüyoruz öyle olunca minnoşlarıbenim de 24ünde randevum aynı zamanda şeker yüklemesi de yatıracam canım.Allah herkese muayenesinden güzel haberlerle çıkmayı nasip etsin
Artık kontroller de ayda 1 e düştü.Çok özlüyoruz öyle olunca minnoşlarıbenim de 24ünde randevum aynı zamanda şeker yüklemesi de yatıracam canım.Allah herkese muayenesinden güzel haberlerle çıkmayı nasip etsin
Kizlar ya aman caniniz cekmesin ama benim canim hep asitli icecek cekiyo.sanki icim yaniyo gibi.soguk su filanda cok iciyorum ama reklamlarda kola gazoz gorunce agzimin suyu akiyo.arada ictigimde oluyo malesef ama hergun icesim var
Ben S giyiyorum korseyi m aldım İnş olur fazla genişlemezsekKızlar doğum sonrası korse alıcam e bebekten indirimde şimdi. 36 giyerdim hamile kalmadan önce. S beden mi M beden mi almalıyım korseyi? S dikiş yerlerini sıkar mı? Bir de emzirme sütyeni şimdiki bedenimizden büyük mü olmalı?
Bu nasıl bir işlem amniyosentez gibi mi giriliyor keseye Allah yardımcın olsun canım annelik çok kutsal ama bu mücadele seni daha kutsal kılıyor bence herşey imtihan bebişlerimizi hayırlısıyla alcaz İnş erken alma ihtimalleri varmı senin bebişi bişey dedilermiİyi oluruz inşallah, su seviyemde artış Yok azalma var , cuma İzmit'te 5,5 cm civarındaydı doktor çarşamba gel su ekleyelim dedi, İstanbul a geldik bizde bu hafta cumartesi de burada doktor baktı iyice azalmış dedi, yarın sabah İzmit e gideceğiz randevumuz yok ama doktorla görüşüp suyun seviyesinin azaldığını söyleyip tekrar amniyoinfüzyon yapmasını isteyeceğiz inşallah bu seferki su 10-15 gün bizi idare eder. Tedirginim Allah büyük , her işte vardır bir hayır, inşallah güzel olur herşey .
Inşallah ya..burda okuyorum bazi anneler bu haftalarda gece tekmeyle uyaniyorum yaziyo çok icerliyorum..çoğu zaman emin olamiyorum hissettiklerimden acaba bagirsak hareketlerimi falan diye..teşekkur ederim yine de..
Canım nerden baktın bu çantaya bende birisinde gördüm bayıldım acıtasyon yaptım eşime alırız dedi Ama kendi sitesinden mi nerden alıcağını bilemedimKizlar bu bebek bakim.cantasini cok begendim ama biraz pahali banaesimi ikna etmeye caliscam
Bu nasıl bir işlem amniyosentez gibi mi giriliyor keseye Allah yardımcın olsun canım annelik çok kutsal ama bu mücadele seni daha kutsal kılıyor bence herşey imtihan bebişlerimizi hayırlısıyla alcaz İnş erken alma ihtimalleri varmı senin bebişi bişey dedilermi
Kesinlikle bebeğin ta kendisi:)))) geriniyo diye düşünürdüm hep. Tekmeyi son bir haftadır hissediyorum. Önceleri hep dediğin gibiydi.Merhaba hanimlar cevap gelmedigi icin bi kac konuya yaziyorum...ben şuan 20+3 deyim bebeğimin hareketleri duzensiz normalmiş sanirim bu haftalarda ama benim sorum coğu zaman tekme gi degil de itme gibi hissetmem..dönüyo ya da itiyo gibi hisler başka bisey mi yoksa bebek mi yapiyo..tecrübeli annelerden cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler
Canım hep yazıyoruz ya burda bir buçuk güne kadar normal. Ben de geçen gün olmuştu . Tık yok akşama kadar. Sabah yapar dedim sabah da tık yok. Sonra öğleye doğru hissettirdi varlığını. Bugün de Var ya owwww canım çıktı. Yok böyle bi hareketlilik. Karnım içinden yırtıldı sanki. Demekki içerde sukaplumbağa sı yokmuş atmaca varmış :)Kızlar benım bebiş hic hareket etmedi bugün olur mu böyle itmedi bişi yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?