- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Ben dün hm ve lcw dan alışveriş yaptım lcw da nevresm tak.inrimdeydi aldım kızıma hm tarzı ayrı güzel zaten malıda çok güzel gerçektenilk ayları kaliteli aldım kıyafetlerini çoğu mothercare,hassas olacaklar haliyle.hm nın organık ürünleri var.henuz almadım ama aklımda. diğerleride çok kötü değil ama ebebekten almıştım sonraki ayları.
canım dediğim gibi uyku arkadasından zıyade uyanıkken oyalanacagı oyuncakları paylaşırım mutlaka: )
canım bu anakucağı minicityde 450 tl idi. ınternettede 400. benım eşimde oda kurmayı cok ıstedı sırf bırde besık almamak ıcın park yatak aldım. besık fıyatlarına bakmışındır. oda aynı yatak gibi 400-600 arası.
sankı anakucagı yatak odasına olmaz gibi. hıc duymadım cunku. besik alırsan hem yatak odasında hem salonunda kullanabılırsın gibime gelıyor.evin düz senın.
bu arada park yatakta cristal diye bır marka vardı. düşünen varsa netten görmeden dokunmadan alacak olan varsa hemen vazgecsın. çok uyduruk duruyordu. prego vardı cok guzel muthıs göruntu kalıte ama sallanırken gıcırdıyor. bunu nette okudum magazadada sallanan aparıtını takmamıslardı kıllandım ıyıce.: )
Hahahaha Aynen canım ya zaten etrafyakiler çıkınca keşke karnımda olsaydı diyceksin diyolar ama en azından gözümüzün önünde şimdi ne var bilemiyoz baksana dün eşimle şaşırdık ne yapacağımızı çok dil döktü kızına ama nafileee dışarıda gazını bezini alırız iki fışfış bi pışpış uyur heralde
Insallahh aynen ya benimkide gecen hafta oynamadi hemen bende panik oldum ama benimki gunduz zaten pek kipirdamiyo sabah ve aksamlari hissedebiliyorumGerçekten öyle canım ya.Benim de öyle 2 gün pıt bile demedi yaramazım babasıyla ne yapacağımızı bilemedik.Anne stres yaptıkça inadına oynamıyorlar sankiinşallah sağ salim alırız kucağımıza vakti zamanı geldiğinde
Kalkan koruyucu ne demek ben anlamadım, emzirirken kullanılan silikon gögüs ucundan mı bahsediyoruz :)
Kızlar , karnında filan çatlama başlayan oldu mu ?
Bazisi dogumdan sonra bile catladigini soyluyor
Cok ilginc bi durum gercekten
Bende bu sefer usenipp pek krem surmedim
İns catlamaz
hamileyiz bakımlıyız ve güzeliz kulubü
Ya bide ona bakayım pop açtım tınlamadı sonra klasik müzik açtım biraz hissettim entel olcak bizimkisi bizi de beğenmez bu gidişlebide Ankara havası deneyim onu hissetmek bile dünyalara bedelmiş eşim sürekli sen çok seveceksin diyip duruyor kıskanmayamı başladı ne
eskiden olsa saatlerde gezer hiç yorulmazdım 10 dk bir sandalyelere oturdum bugun:)
kızlar minicity de tüm ahsap mobilya beşik ve park yatakları inceledik.
kraftın atlas ve babmaxın motto modellerini beğendik.zaten babaymaxta karftın ürünüymüş öğrenmiş olduk.
önceden olsa asla bu markaya (babymax) bakmazdım ama dediğiniz gibi kumaş kaliteleri, sallanma özelliği, müzik çalar aparatı, aşağı inmesi, ve çok çok kolay katlanması falan yani benim tüm istediğim özelliklerin olduğu babymax motto mağazada 339 tlydi. kraftatlasta 450tl idi.
eve geldik gittigidiyorda 249 tlye siparişini verdim:). yatak hediyeliler 299 tl idi almadım. bebeğin yatağı çok önemli onu özel olarak yataş yada idaştan alacağız.
kısacası kızlar karlı bir günden daha sevgiler hepinize:)
Teşekkür ederim canım...
babymax motto. 60*120 bu benım aldığım ürün. 249 a 6 taksit:) kargoda bedava. rengide turkuaz aldım,4 rengi vardı.
diğer beğendiğim ürün kraft atlas 70*110 du. biraz hantal geldi. koca adam yatagı gibi.ağır geldi. bide taşıması önemliydi.
baymaxı biri alıyordu adam ayrıntısıyla anlattı. katlaması benı cezbetti. bız tatıle gıtmeyı severiz. bunuda götürürüz artık..
sırada banyo malzemeleri, müslin bezi, havlu var.
mothercare var tunalıda. ayın 15ınde pırlanta indirimi var. hersey %50 olacak. orayada bakacağım tabiki.
sampuan tarzı malzemelerinde sebamed te karar kıldım ama tarih gecme olayı olmasın dıye en sona bıraktım.
Arkadaslar bu park yataklari kac uasa kadar kullanabiliyoruz acaba
Arkadaşlar bu bebek arabasında da kullanılan ana kucağından alıcaz. O tamam.
Peki bu ev tipi sallanan veya titreşimli falan olan ana kucağından da alacak mısınız.
Daha önceden kullananınız var mı?
Yoksa iki aylkken oyun halısı mı alsak?
Gunaydin kizlar .iki gundur ruyamda bebek emzirdigimi goruyorum.ruyada olsa cok guzdl bi duygu.hayir olsun insallh
günaydın kızlar ben hastaneye yattım bu hafta şimdi taburcu oldum evdeyim çok şükür. tek kese ikizi annesiyim suların birinde azalma diğerinde artma oldu. doktorlar sıkı takibe aldılar beni, her hafta kontrolüm var artık. rapor da verdiler dinlenmem gerekiyor merdiven çıkmam bile yasak.
evet hertürlü alacaksan önceden al. en azından ne kadar kısa surede dıkkatını cekersen o kadar kar.
puseti diyorsun. puset bana daha cok arabada faydalı gibi geliyor. evde o kadar ortopedık gelmedi. yanı benım fıkrım. okuduğum yorumlarda :) bebek nerdeyse anakucağında buyudu. işte en cok eskıyen anakucagımızdı falan yazmıslar.bınlerce yorum okudum hıc gereksız dıyen yok.zaten evim dubleks mecburen yukarda bısey olcak. ben bunu tercıh ettım. iki tane arkadasımda puset gormustum.bebıslerı buyudu umarım bana verırler
ben ılk aylarda bebegın evde konforunu düşünüyorum tabi kendi konforumudarahataca bakayım. zaten acemiyim
ben daha cok cocuk gelişimini sağlayan seyler alacagım. arastırmalarım bu yonde. 260 çok fazlaymış.
muhtemelen o anne karnındakı sesin benzerini cıkaran bıseydır dıye tahmın ettımbebek zaten ılk aylar herturlu uyur.
şarkı soyleyen köpek varmış onu falan düşünüyorum...fıyatı 100 tlydı. uyurken değil uyanıkken onu oyalayacak seyler lazım bana
inşallah hepimizin sütleri göğüslerimizden taşacak kadar çok olur...
Kesinlikle haklısın ama uyku arkadaşı gerekli mi yazıyorum İnternete kaç tane pedagog uyku eğitimi için çok önemli demiş. Uyku arkadaşı zararlı mı yazıyorum gereksiz bağımlılık yapıyor yazmış başka pedagoglar. yani tecrübe önemli
Valla acikcasi ben ilk bebegimde uyku arkadasi filan bilmiyodum almadim bunda da almayacagim. Annelik cok icgudusel birsey ya hersey kitaplarda yazilan gibi olmuyo malesef. Her cocuk ozeldir bence cocuk egitiminde belli bir standart oldugunu dusunmuyorum ben. Cocugun kisiligine gore bir yol izlenmeli. Robot dogurmuyoruz ki kullanim kilavuzuyla bize verilmiyorlar onu kucagina aldiginda sanki daha once cocuk buyutmussun gibi bir anda anne oluveriyosun cok ilginc birsey. Benim anne olarak tavsiyem her anne bebegi icin iyisini bilir lutfen o kitaplarda yazilanlari yapamadiginiz icin (boyle soyluyorum cunku yapamadiginiz seyler olacak bende yapamadim) kendinizi iyi anne degilmissiniz gibi hissetmeyin yetersiz görüp moralinizi bozmayin. Konunun disina ciktim biraz ama bunlar da benden nacizane 2 yillik bir anne tavsiyeleri :)) siz mutlu ve rahat olun ki bebeginiz de oyle olsun insallah
Amniyoinfüzyon Ultrasonla bakıp uyuşturmadan uzun bir iğne sokuyor karnımdan bebeğin kesesine ve sonra amniyon sıvısını o iğneden serum gibi veriyorlar direk keseye, amniyosentez nasıl yapılıyor tam bilmiyorum tahminim amniyosentezde aynı şekilde su alıyorlar galiba, her doktor ger hastane yapmıyor. En fazla haftada 1 kere yapabiliyorlar. Su verince benim zar sıkıntılı olduğu için rahimden akıyor fazlalığı malesef Doktorum un tek amaçladığı öncelikli olarak yaşayabilir seviyeye getirip sonra bebeği almak , tabi bu arada da gelişim geriliği olmamaydı gerek, su azalınca bebek geri kalıyor haftasına göre çünkü . Allah büyük vardır bir hayrı. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı.
Hamişler Gunaydınnn;
Birşey sormak istiyorum.Özellikle de kan değeri düşük olanlara bu sorum.
Kan seviyenizi arttırmak için neler yapıyorsunuz?
Ben biraz üzgünüm ama biraz da benim hatam sanırım.
Cuma gunu sağlık ocagında tetanos aşım yapıldı ayrıca kan değerim alındı.
Bugün sağlık ocağından hemşire beni arayıp kan değerlerimin ciddi derecede düşük oldugunu ve kadın doğumcumla gorusmem gerektiğini soyledi.Zaten normalde de kan değerim düşüktür.Ben henuz kan hapına başlamadım.Doktorum ilk zamanlar mide bulantım fazla oldugu için bulantımı tetikler diye uygun gormemişti. 18.hafta muayeneme gittiğimde yazdı reçeteye ama ben mide bulantımı tetikler korkusuyla içmedim.Beslenme konusunda da arada bir keçiboynuzu özü içiyorum aklıma geldikçe de kuru üzüm yiyorum kan yukseltici olarak.Hepsi bu.Hemoglobin sınırı 12,2 ve yukarısı normal kabul ediliyor.Benim hemoglobin seviyem 9,58.Biran önce ciddiye alıp başlamam gerekiyor artık.Geç bile kaldım galiba
ben 24. haftayı bekliyorum şeker yüklemesi içinKızlar bu aralar kimse kontrole gitmiyor sanırım, benim bu çarşamba kontrolüm sizler hangi günler gideceksiniz?
Insallahh aynen ya benimkide gecen hafta oynamadi hemen bende panik oldum ama benimki gunduz zaten pek kipirdamiyo sabah ve aksamlari hissedebiliyorum
Bugğn tetanoz aşısının 2. Sini vuruldum sağlık ocağında, cuma günü hastane randevum var, haftaya da şeker yüklemesi olacak, 1 ay oldu detaylı ultrason yaptıralı, ben bebişimi özledim artık görmek istiyorum
Bazen tekmeler çok güçlü oluyor uyutmuyor, bazen de bi yere toplanıyor karnımın orası çok sertleşiyor, sizin de öyle mi
Bugğn tetanoz aşısının 2. Sini vuruldum sağlık ocağında, cuma günü hastane randevum var, haftaya da şeker yüklemesi olacak, 1 ay oldu detaylı ultrason yaptıralı, ben bebişimi özledim artık görmek istiyorum
Bazen tekmeler çok güçlü oluyor uyutmuyor, bazen de bi yere toplanıyor karnımın orası çok sertleşiyor, sizin de öyle mi
Şişkolar nasılsınız :) Şişkolar dedim ama kusura bakmayın bana da öyle diyorlar :)))) şaka bi yana son iki haftada iki katına çıktı göbeğim. Haliyle müthiş sırt ve göbek derisi kaşıntısı başladı. O kadar kaşındı ki Napacağımı bilemedim yanık kremi sürdümhazır olun anneler 24. Hafta itibariyle çok hızlı bir değişim sizi bekliyor olacak .
Şişkolar nasılsınız :) Şişkolar dedim ama kusura bakmayın bana da öyle diyorlar :)))) şaka bi yana son iki haftada iki katına çıktı göbeğim. Haliyle müthiş sırt ve göbek derisi kaşıntısı başladı. O kadar kaşındı ki Napacağımı bilemedim yanık kremi sürdümhazır olun anneler 24. Hafta itibariyle çok hızlı bir değişim sizi bekliyor olacak .
Bende aynı lierac ve bio oil kullanıyorum, ben şimdilik memnunum, benim de bu aralar aksamlari çok siskinligim oluyor, onun dışında iyi gidiyoruz sanki ya, bu aralar yine benden ön tavsiye olsun kızlar başta mide bulantisi yaşayan arkadaşlar için o sikintili günler geri dönebilir, hazırlıklı olun...
ya bu arada yanık kremi silverdin mi kullandın ? gebelikte kullanılmıyor silverdin diye biliyorum, sürme sakın bidaha o ise, ablamın güneş yanığı olmuştu gebeyken doktor silverdin sürdürmedi
Benim bu cumartesi olacak muayenem. Şeker yüklemesi yapılacak.Kızlar bu aralar kimse kontrole gitmiyor sanırım, benim bu çarşamba kontrolüm sizler hangi günler gideceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?