İyiymişBana devamlı oluyo ama ben çözdüm. Gaz sancısından. Ve devamlı oluyo. Çıkarsa rahatlıyorum
Günaydın arkadaşlar dün aksamdan beri bebegım baya hareketli.hareket etmese acaba bi sorunmu var dıye düşünüyorum.inanın sımdıde aynısını dusunuyormSabah kskvaltı yapmadan hıc hareket etmeyen bebek tekmelerıyle benı benden aldı.
Ben bi ay önce başladım. sabah akşam içmem gerekirken sadece yatarken içiyorum. Doktorun vermeliydi sana cnm.Hamişler Gunaydınnn;
Birşey sormak istiyorum.Özellikle de kan değeri düşük olanlara bu sorum.
Kan seviyenizi arttırmak için neler yapıyorsunuz?
Ben biraz üzgünüm ama biraz da benim hatam sanırım.
Cuma gunu sağlık ocagında tetanos aşım yapıldı ayrıca kan değerim alındı.
Bugün sağlık ocağından hemşire beni arayıp kan değerlerimin ciddi derecede düşük oldugunu ve kadın doğumcumla gorusmem gerektiğini soyledi.Zaten normalde de kan değerim düşüktür.Ben henuz kan hapına başlamadım.Doktorum ilk zamanlar mide bulantım fazla oldugu için bulantımı tetikler diye uygun gormemişti. 18.hafta muayeneme gittiğimde yazdı reçeteye ama ben mide bulantımı tetikler korkusuyla içmedim.Beslenme konusunda da arada bir keçiboynuzu özü içiyorum aklıma geldikçe de kuru üzüm yiyorum kan yukseltici olarak.Hepsi bu.Hemoglobin sınırı 12,2 ve yukarısı normal kabul ediliyor.Benim hemoglobin seviyem 9,58.Biran önce ciddiye alıp başlamam gerekiyor artık.Geç bile kaldım galiba
günaydın kızlar benim karnım acayip sert. Karnı çok sert olan var mı aranızda ya da neden olduğunu bilen?
Benim kadar ağrı yaşayan var mı bilmiyorum. Yatmak artık işkenceye dönüştü. Çocukken 3 kalça ameliyatı geçirmişim onun etkisi olabilir mi acaba. Gidiyorum bişey de çıkmıyor. Doktor bebeğin pozisyonundan dedi ama bilmiyorum artık dayanılmaz bir hal almaya başladı. Özellikle bacakla kasığın birleştiği yer uyurken kitleniyor. Ağrı çekerim sorun değil de sürekli sanki bebeğime bişey oluyormuş hissi zor gelmeye başladı.
Canım seni kutladım mı bilmiyorum ama geçen gün tüp bebek sayfasına ve anne adayları sayfasına şöyle bi baktım . İçim parçalandı o yazılanları okudukçageçirdiğiniz süreç sizi cennetlik bile yapar heralde . Mutlaka karşılığı vardır burda veya ahirette. Ne diyim allahım seni bebeğinden bebeğini de senden mahrum bırakmasın.
Canım uzanırken değil ayakta da hissediyorum, galiba benim oplum çok hareketli, sanki şöyle içerden bişey seni çekiyor geriliyor orası, avuç içi kadar bi yer taş gibi sert oluyor ve karnımın şekli o tarafa doğru sivrileşiyor. Hani böyle parmaklarını geri dopru çekince bi gerilme oluyo ya öyle bişey
Anlatabildim mi bilmiyorum
Oydu((( neyseki bi kez kullandım sırtıma. Çok iyi geldi ama geçti kaşıntı :) bir daha kullanmam. Ama bulalım başka bi krem acil durumlar iÇin.
Senin adına sevindim göbek gerginliği fena:) burda arkadaşlardan da okudum akşamları karın şişlik genel bi durum demek ki. Ben öne doğru eğilip yürüyorum akşam. Akşam yemeği yemediğim zaman çok rahatım . Bi de benim bebiş artık tepe üstü pozisyonda olduğu için ayakları midemi Kum torbası misali... gerisini yazmıyım:) mide asit yukarı çıkıyo yemek borumu yakıyor . Böyle bi süreç işte. Ama hep diyorum ya tek beni gerek şey onun hareket etmediği uzun zaman dilimleri. Kısa hareketsizliklere zor da olsa alıştırdım kendimi
Ben en iyi sonucu 13 tl ye aldığım niveanın vücut losyonundan aldım. sağdaki beyaz olan
Empati yaptım ordaki her anne adayıyla çok kötü oldum. Yumurta çatlatma iğnesi kimyasal gebelik , yok bu ay da olmadılar, tshlar , 5. Denemeler vs. Deseler ki bir hafta geriye git 23. Haftaya sana dünyayı vericez. .. bir gün bile vermem veremem. Çok duygulandım okudukça ya neyse bu mesajı yaxarken bile bi garip oldum. Konuyu değiştirelim burdasın iyiki:)) Allah hepsine nasip etsin bu sayfayı.Allah razı olsun canım .
Ama gercekten cok zorlu bır surec rabbım sabır versın , kımsenın kucagını bos koymasın .
Insan kendını okadar yergin hıssedıyorkı cok farklı bır duygu .
Rabbım buguzel duyguyu bınsukur yasattı , ısteyen herkese de yasatsın .
cınsıyetı ne bebısıyın , nerde oturuyorsun ?
Çorba:)))) gideyim eczaneye bakıyım canım Nivea da diyen oldu. Sorarım ecxacıya Hangisi en yoğun nemi sağlıycaksa onu alayım. Kuru bi cildim de yok ama çok kaşıntı oldu. Yani çatlıyo :)))Ay o ayaklar beni bitirdi.Baş aşağı duruyor benimki de ayaklar pıtır pıtır yukarıyı çorbaya çevirdi midemin yanması ekşimesi o yüzden demek :)
Canım dediğim yağa bak,palmers oil dry and itchy skin diye geçiyor hem pahalı değil.Kullanıp bakabilirsin parana yazık olmadan:)
canım aslında denemedim.vaksam deneyip yazarım sana.
Tşk ederim canım bakıcam palmers veya bunu deniycem.Ben en iyi sonucu 13 tl ye aldığım niveanın vücut losyonundan aldım. sağdaki beyaz olan
tebrık ederım tatlım .Empati yaptım ordaki her anne adayıyla çok kötü oldum. Yumurta çatlatma iğnesi kimyasal gebelik , yok bu ay da olmadılar, tshlar , 5. Denemeler vs. Deseler ki bir hafta geriye git 23. Haftaya sana dünyayı vericez. .. bir gün bile vermem veremem. Çok duygulandım okudukça ya neyse bu mesajı yaxarken bile bi garip oldum. Konuyu değiştirelim burdasın iyiki:)) Allah hepsine nasip etsin bu sayfayı.
Oğlum olacak canım. Mavi kuşum:) istanbuldayım ben. Sen???
canım aslında denemedim.vaksam deneyip yazarım sana.
ama gördüğüm kadarıyla dizkapağımın hemen altı olabılır. 1,60 ım.
Canim23. Haftanin icindeyim daha kizim olacak insallah. Senin ?Günaydın canım ,
Kesınlıkle cok haklısın .O an belkı cok uzulduk yıprandık ama hayırlısı boyleymıs .Herseyın vaktı zamanın oldugunu bırkez daha anladım .Rabbımın mucızesıne şahit oldu .
Tebrık ederım tekrardan tatlım .
Ne kadarlıksınız ,cınsıyetı bellı mı .
inşallah canım ya...hep aklıma geliyorsun..Rabbim bebeğini sana bağışlasın...
zor günler geçiriyorsun ama inşallah sonu güzel olacak yavrunu kucağına aldığın zaman hepsi geride kalacak
az kaldı şurada 32. haftaya...Rabbim yar ve yardımcın olsun
Benimde herzaman hareketli değil bazen baya hareketli bazen hiç hissetmiyorum allahtan bugün aşı olmadan çnce kalp atışını dinledim içim rahatladı bende takıyorum kafma birde erken doğum riskim olunca gerisini siz düşününKızlar iş yerinde otururken bebeğimi hala hissetmiyorum sizde de böylemi cuma doktor iyi dedi ama akşam gidip gene dinlicem bebişi hayır paronaya bağladım bi arkadaş bebeği seviyorum diye karnımı sıkıştırdı ben ona bağlıyorum bişi mi oldu diye artık ah diyeceğim tekmeler gelsin bende rahat edeyim doktor herzaman gel iki dk gösteriyim rahat et dedi dediğine pişman olucak Sanrm Seker yüklemesi icin gittiğimde gene baksın isticem
Çok geçmiş olsun arkadaşım hepimiz farklı şekilde imtihan oluyoruz sanırım benimde erken doğum riskim var iki haftadır yatıyorum ve sanırım hep yatıcam inşallah sende zamanında sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaÇok teşekkür ederiz, güzel dileklerin için . Şimdi hastaneden çıktık bizde su eklediler keseye evimize dönüyoruz , inşallah biraz uzun süre idare eder bu su bizi . Allah razı olsun hepinizden .
bacakla kasığın birleştiği yer diye tarif etmişsin son zamanlarda benimde ağrım oluyor o şekilde. dün gece yatarken baya sancı yaptı korktum hatta. rahatlamak için her uzandığımda bacak arama yumuşak yastık koyuyorum iyi geliyor.Benim kadar ağrı yaşayan var mı bilmiyorum. Yatmak artık işkenceye dönüştü. Çocukken 3 kalça ameliyatı geçirmişim onun etkisi olabilir mi acaba. Gidiyorum bişey de çıkmıyor. Doktor bebeğin pozisyonundan dedi ama bilmiyorum artık dayanılmaz bir hal almaya başladı. Özellikle bacakla kasığın birleştiği yer uyurken kitleniyor. Ağrı çekerim sorun değil de sürekli sanki bebeğime bişey oluyormuş hissi zor gelmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?