2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bir keresinde benim oğlan yarım saat boyunca durmadan sert sert tekmeledi. yattım seyrettim bende :) bazen de varla yok arası oluyor. canları nasıl isterse artık vuruyorlar.

Ben bi ay önce başladım. sabah akşam içmem gerekirken sadece yatarken içiyorum. Doktorun vermeliydi sana cnm.

günaydın kızlar benim karnım acayip sert. Karnı çok sert olan var mı aranızda ya da neden olduğunu bilen?

Çok yersem veya gazım olursa bnmde taş gibi oluyor. soda içip ayaklarımı uzatıyorum, ancak öyle yumuşuyor.

Geçmiş olsun cnm. Önceki ameliyatların etkisi olduğunu düşünüyorum. herhangi bir rahatsızlığı olmamasına rağmen bazı gebelerde yaşıyor bu sorunu. Bnm bel fıtığım olduğu içi 2. ayda kalçam uzun süre ağrıdı. destek alarak yerimden kalkıyordum o da sancıyla. topallıyordum bildiğin..şimdi de yana dönerek yerimden kalkıyorum. o da kasıklarım ağrıdığı için..

Allah razı olsun canım .
Ama gercekten cok zorlu bır surec rabbım sabır versın , kımsenın kucagını bos koymasın .
Insan kendını okadar yergin hıssedıyorkı cok farklı bır duygu .
Rabbım buguzel duyguyu bınsukur yasattı , ısteyen herkese de yasatsın .
cınsıyetı ne bebısıyın , nerde oturuyorsun ?

Anladım canım.Benim olmadı ama dediğim gibi birçok arkadaşımdan duydum.Belki de ben gün içinde çok dikkat etmiyorumdur oluyordur.Biyerini dayıyor sanırım bebeğin oraya popo ya da kafa olabilir :)

Ay o ayaklar beni bitirdi.Baş aşağı duruyor benimki de ayaklar pıtır pıtır yukarıyı çorbaya çevirdi midemin yanması ekşimesi o yüzden demek :)
Canım dediğim yağa bak,palmers oil dry and itchy skin diye geçiyor hem pahalı değil.Kullanıp bakabilirsin parana yazık olmadan:)

Empati yaptım ordaki her anne adayıyla çok kötü oldum. Yumurta çatlatma iğnesi kimyasal gebelik , yok bu ay da olmadılar, tshlar , 5. Denemeler vs. Deseler ki bir hafta geriye git 23. Haftaya sana dünyayı vericez. .. bir gün bile vermem veremem. Çok duygulandım okudukça ya neyse bu mesajı yaxarken bile bi garip oldum. Konuyu değiştirelim burdasın iyiki:)) Allah hepsine nasip etsin bu sayfayı.
Oğlum olacak canım. Mavi kuşum:) istanbuldayım ben. Sen???

A aydogdu06 senin lcw den aldığın gecelikten internete de gelmiş. bende almayı düşündüm de boyu biraz bana kısa geldi ama modelin boy ölçüsünü bilmediğim için sana sormak istedim.senin boyun kaç, sana nasıl oldu boyu

Çorba:)))) gideyim eczaneye bakıyım canım Nivea da diyen oldu. Sorarım ecxacıya Hangisi en yoğun nemi sağlıycaksa onu alayım. Kuru bi cildim de yok ama çok kaşıntı oldu. Yani çatlıyo :)))

canım aslında denemedim.vaksam deneyip yazarım sana.
ama gördüğüm kadarıyla dizkapağımın hemen altı olabılır. 1,60 ım.

tebrık ederım tatlım .
benımde kızım olacak :)
sen hafta olarak benden ılerdesın . ben 20.haftanın ıcerısındeyım nerde oturuyorsun hangı sehırdesın .
tedavı surecını unutmak ıstıyorum tamamen

Canim23. Haftanin icindeyim daha kizim olacak insallah. Senin ?

Biz de bugün kızımizi gördük. 650 gr olmuş. Maşallah büyüyor resmen saka gibi burnu falan glikoz içirdiler 3 tane tahlil falan çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Doktoruma bazen karnim kasiliyor dedim. İstirahat edince geçiyor mu dedi evet dedim. Eğer gecmezse veya 5 dk da bir karnın basket topu gibi olursa ya da bel ağrısı olursa geçmezse gel dedi.

Çok teşekkür ederiz, güzel dileklerin için . Şimdi hastaneden çıktık bizde su eklediler keseye evimize dönüyoruz , inşallah biraz uzun süre idare eder bu su bizi . Allah razı olsun hepinizden .

Benimde herzaman hareketli değil bazen baya hareketli bazen hiç hissetmiyorum allahtan bugün aşı olmadan çnce kalp atışını dinledim içim rahatladı bende takıyorum kafma birde erken doğum riskim olunca gerisini siz düşünün

Çok teşekkür ederiz, güzel dileklerin için . Şimdi hastaneden çıktık bizde su eklediler keseye evimize dönüyoruz , inşallah biraz uzun süre idare eder bu su bizi . Allah razı olsun hepinizden .
Çok geçmiş olsun arkadaşım hepimiz farklı şekilde imtihan oluyoruz sanırım benimde erken doğum riskim var iki haftadır yatıyorum ve sanırım hep yatıcam inşallah sende zamanında sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

bacakla kasığın birleştiği yer diye tarif etmişsin son zamanlarda benimde ağrım oluyor o şekilde. dün gece yatarken baya sancı yaptı korktum hatta. rahatlamak için her uzandığımda bacak arama yumuşak yastık koyuyorum iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…