2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
günaydın kızlar benim karnım acayip sert. Karnı çok sert olan var mı aranızda ya da neden olduğunu bilen?

1 saatten fazla dolaştığımda belim çok ağrıyor ki şimdi daha küçücük. Eşime ailesine kalsa 8.ayda alacaklar. Ben itekliyorum resmen. Aldıkça heveslendi eşim de. Son ay dinlemek istiyorum zaten çok yoğun çalışıyorum şimdi. Son aylarımda dinleniyim uyuyayım

eshma mothercare her ayın 15ınde pırlanta ındırımı yaparmış, bunuda sitelerde okurken öğrendim.
ben tunalıya yakınım.o yüzden oraya bakabılcem demek ıstedım canım..
yatak önemli dediğin gibi. onu hala araştırıyorum.

Bikaç kişide daha okudum canım bi yere toplanmasını nasıl oluyor o? Bende ya olmadı ya da anlamadım olduğunda.Uzanınca falan mı hissediyosun?
Canım uzanırken değil ayakta da hissediyorum, galiba benim oplum çok hareketli, sanki şöyle içerden bişey seni çekiyor geriliyor orası, avuç içi kadar bi yer taş gibi sert oluyor ve karnımın şekli o tarafa doğru sivrileşiyor. Hani böyle parmaklarını geri dopru çekince bi gerilme oluyo ya öyle bişey
Anlatabildim mi bilmiyorum

Günaydın herkese...mobilya alışverişinden bahsedilmiş ben de acaba erken mi diyordum ama martta boya badana işi nisanda mobilya mantıklı . Bu arada duvar kağıdı sticker çıkarması zor oluyormuş sadece boya mı yaptırsam

ya bu arada yanık kremi silverdin mi kullandın ? gebelikte kullanılmıyor silverdin diye biliyorum, sürme sakın bidaha o ise, ablamın güneş yanığı olmuştu gebeyken doktor silverdin sürdürmedi
Oydu((( neyseki bi kez kullandım sırtıma. Çok iyi geldi ama geçti kaşıntı :) bir daha kullanmam. Ama bulalım başka bi krem acil durumlar iÇin.
Senin adına sevindim göbek gerginliği fena:) burda arkadaşlardan da okudum akşamları karın şişlik genel bi durum demek ki. Ben öne doğru eğilip yürüyorum akşam. Akşam yemeği yemediğim zaman çok rahatım . Bi de benim bebiş artık tepe üstü pozisyonda olduğu için ayakları midemi Kum torbası misali... gerisini yazmıyım:) mide asit yukarı çıkıyo yemek borumu yakıyor . Böyle bi süreç işte. Ama hep diyorum ya tek beni gerek şey onun hareket etmediği uzun zaman dilimleri. Kısa hareketsizliklere zor da olsa alıştırdım kendimi

Bence mobilya icin daha cok erken ben mart ayinda boya badanayi yapicam sadece daha hicbiseyde almadim bebege 7 ay bitince almayi dusunuyorum nasipse magazalari goz gezdiriyorum yataginida begendim arabasinida ama doguma yakin alicam kismetse kiyafetlerinide oyle

Canım seni kutladım mı bilmiyorum ama geçen gün tüp bebek sayfasına ve anne adayları sayfasına şöyle bi baktım . İçim parçalandı o yazılanları okudukça geçirdiğiniz süreç sizi cennetlik bile yapar heralde . Mutlaka karşılığı vardır burda veya ahirette. Ne diyim allahım seni bebeğinden bebeğini de senden mahrum bırakmasın.

Ben stickerdan ve kağıttan vazgeçtim. Boya aldık mavi beyaz olacak odası. Takımı da beyaz. Aydınlıktan kör olcaz

Benim kadar ağrı yaşayan var mı bilmiyorum. Yatmak artık işkenceye dönüştü. Çocukken 3 kalça ameliyatı geçirmişim onun etkisi olabilir mi acaba. Gidiyorum bişey de çıkmıyor. Doktor bebeğin pozisyonundan dedi ama bilmiyorum artık dayanılmaz bir hal almaya başladı. Özellikle bacakla kasığın birleştiği yer uyurken kitleniyor. Ağrı çekerim sorun değil de sürekli sanki bebeğime bişey oluyormuş hissi zor gelmeye başladı.

inşallah canım ya...hep aklıma geliyorsun..Rabbim bebeğini sana bağışlasın...
zor günler geçiriyorsun ama inşallah sonu güzel olacak yavrunu kucağına aldığın zaman hepsi geride kalacak
az kaldı şurada 32. haftaya...Rabbim yar ve yardımcın olsun

Ben en iyi sonucu 13 tl ye aldığım niveanın vücut losyonundan aldım. sağdaki beyaz olan

Bence hemen başla. Ben de ilk kan hapına başladığımda sabah içiyodum aç karnına. Bi sabah hem ishal hem mide ağrısı bulantısı yaşadım. Artık gece yatarken içiyorum. O problemlerim geçti ama başta kabızlık yaptı. Kayısı falan yedim. Düzeldi.
Onun yanına pekmez falan da yiyorum devamlı.sen de sakın bırakma başla hemen.

Senim.kalca.ameliyatindan da.kaynakli.olabilr cnm ama.benim de ozellikle dedigin.bolgem sol.tarafim gece yatarken yatAkta dönerken acayip agriyo.organlar.bile gebelikde.yer degistiriyo.o yuzden bebisler.iyidir.ins cnm.stres yapma.bu agrilari.cekcez.artik.napalim.. Ve gece.mide yanmasindam.uyuyamiyorum.ben.cok feci

zeytin yağı denesen ?? mideyle ilgili hiç bişi duymak bile istemiyorum :) midemi alsalar durun demicem yani :) Allah yarcımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…