2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah korusun bebişlermizi sağlıkla alalım hepimiz insallah evet kalp atışı nı duymak çok mutlu ediyor aklına kötü seyler getirme bebeğin sağlıkla zamanında gelicek insallah

Canım benim yatak odamda bir duvarda sticker var ama açıkçası boya yaptırmadan önce çıkartmaya cesaret edemedim, kesin iz kalacaktır.
Alışverişin büyük kısmını halletmekte de fayda var çünkü bir anda ve hızla büyümeye başladık artık...
dün de anakucağı ve ilk bez alışverişimizi yaptık :) eşime en çok bez için ödeyeceği tutarlar koyacak belli oldu :)))) adam dertli oldu...

Alışveriş mevzusu artık benim için kapanmıştır diye ümit ediyorum kızlar :) illaki ufak tefek unuttuklarımız olacaktır ama büyük işleri bitirmenin rahatlığı içindeyim... allah sağlıkla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin hepimize...

Atlattın şeker testini yani. Darısı başımıza artık. Gözümde büyüyo benimde. Bir an önce geçse.
Karnın kasıldığını nasıl anlıyosun. Nasıl bi his?

hepimiz sağlıkla alırız inşallah canım onlar için herşeye katlanıyoruz sağlıklı olsunlar yeterki.

O
O kasilmalar bende de oluyo canim.artik.dikkat.etmemiz.lazim sanirim.iyice.. Bebisini gormusun ne guzel.masallahh

Atlattın şeker testini yani. Darısı başımıza artık. Gözümde büyüyo benimde. Bir an önce geçse.
Canim.doktor.bana da.her seferinde soruyo.kasilma.olayini.. Sanirim Allah korusun erken.dogum u tetikleyen bir durum..benim de oluyordu.mg hap verdi.domtor doktor artmasin.diye..karninda bebek bir yerde toplaniyo sertlesiyo.bi kac dk.icinde geciyo benim.ozellikle sirt ustu.yatarken.oluyo.. Ama.eger bu durum.agrili olursa ve uzun sureli devam ederse doktora.soylemek.lazim canm.insallah.hepimiz vakti zamaninda kucagimiza aliriz bebislerimizi..

Doktorun tarif ettiği gibi orta kısım basket topu gibi oluyor sanki sert baya. Eşim de anlıyor hatta bazen. Sanki bebek orta da toplanmış kasilmış gibi

Evet dedigin gibi aynen. Yalancı sancılar da olabilir dedi gel dedi

Ben de korkuyordum Bisey değilmiş. Toz aldirdilar bana seker gibi. Hemşire bardağa hazırladı suyla. Sakin ol dedi. Tek seferde iç dedi. Seker su bildiğin dedi. İçtim bende kotu değildi.inşallah hepinize normal su gibi gelir

ebebekte 6 taksitle aldım, anne yanı olanlarıda begeniyorum onlarda gayet güzel

Allah korusun bebişlermizi sağlıkla alalım hepimiz insallah evet kalp atışı nı duymak çok mutlu ediyor aklına kötü seyler getirme bebeğin sağlıkla zamanında gelicek insallah
İnşalalh canım teşekkür ederim hepiimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Arada bende bacak ağrısıyla uyanıyorum, ayağa kalkıp wcye gidiyorum su içiyorum tekrar yatağa girince geçiyor. Yoksa sağa sola dönmekle geçmiyor benimkisi illaki kalkıp yürümem lazım

Canım ya bebiş unutturmuştur çoktan sana her şeyi :) bi de kızzzzzz.oy oy oy. Bu arada kızlar erken doğabilirken erkekler 43 haftayı bulabiliyormuş
Not: ben istanbuldayım Bahçelievler. Sen ??

canım benim kan değerim 11.3 gibi bişeydi dr hemen başladı ben 11 e düşünce başlıyorum demişti hatta çok erken başlamıştım içmeye. gece yatmazdan 2 saat öncesinde bişey yeme süt, kahve, çay tüketme 2 saat sonrasında ilacını iç hatta portakal fln ye üstüne c vitaminiyle alınınca daha etkili oluyomuş öyle demişlerdi. İnşallah düzelir en kısa zamanda.

Benim artık ayda 1 randevum yani 11 martta bugün saglık ocagına kan verdim csamba tetanoz vurulcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…