Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanimlar 93 kilo ile hamile kaldim 5. Ayim 106 kiloyum cok korkuyorum hic bu rakamları görmemiştim su cok tuketiyorum vucudum tutuyor sizce ne yapmalıyım
Allah bu mübarek cuma gününün hürmetine yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Hayırlı sağlıklı bi çırpıda doğumlar nasip etsin. hayırlı nur yüzlü gül yüzlü evlatlar nasip etsin. Rabbim o günlerimizi aratmasın bizde pek nazlıydık canım 5 haftalıktı 8 haftalık elini kolunu gördüm derken dürter oldu yavrular bizi Rabbim kucağımıza aldığımız günlere sıhhatle eriştirsin.Kopmayalım istiyorum dert ortağı olalım daha bu ne çıkınca başlıyo sıkıntılar diyo arkadaşlar.Kızlarrrrr günaydın :) şöyle sayfanın başlarını okudumda ne zor günler atlatılmış... Çoğu arkadastanda bidaha haber alınamamıs, konu sahibindende... Kanamalar, mide bulantıları kesılenler, beta değerinin artmasını bekleyenler, keseyi göremeyenler, kalp atışı duyamayanlar... Şükredelimki Cuma mübarek gün o kötü günler bizler için geride kaldı, Rabbim bundan sonrasınıda su gibi geçirsin inşallah..
Hepinizi öpüyorum güzel annişler![]()
Bizim oğlan hiç kıpırdamıyor ya. Uykucu çıktı valla. O kadar tatlı yiyorum yok parmağını oynatmıyor sanırım
Ben de gidecem birazdan hic duymadim merak ettimMerhaba arkadaşlar şuanda ayrıntılı ultrasona gidiyorum randevu kağıdında 10 12 saat aç olmak gerektiği yazıyor . Görmemişim öylemi acaba sizde açmıgittiniz
Tatli birseyler yesen dinlesen birazkızlar ben iki gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. aslında bu süreçte normal diye okuyorum ama işte insan yine de tedirgin oluyor . yarın detaylı ultrason var inşallah bebeğimin sağlıklı olduğunu görürüz de içim rahatlar.
ilk kızımda da tam hareketlerini geç hissetmiştim ama sanki bu daha geç oldu. allahtan ilk kızıma günlük tutmuştım ara ara yazıyorum gelişimini falan. o sayede arada dönüp okuyorum neler yaşadığımızı. yoksa asla unutmam denen şeyler bile çabuk arkaya atılıyormuş.
Ben ac gitmedimMerhaba arkadaşlar şuanda ayrıntılı ultrasona gidiyorum randevu kağıdında 10 12 saat aç olmak gerektiği yazıyor . Görmemişim öylemi acaba sizde açmı gittiniz
hayirli haberlerle don canim.benimde bugun ayrintili ultrasonum var.cok stresliyimMerhaba arkadaşlar şuanda ayrıntılı ultrasona gidiyorum randevu kağıdında 10 12 saat aç olmak gerektiği yazıyor . Görmemişim öylemi acaba sizde açmı gittiniz
Gerek yok galibaBen de gidecem birazdan hic duymadim merak ettim
Amin inşallah hep birlikte hep güzel haberler alalım inşallahhayirli ha
hayirli haberlerle don canim.benimde bugun ayrintili ultrasonum var.cok stresliyim
benim 1 aydir agriyor canim..alistim artik.bazen yatakta donerken bile agriyor.botlarimi giyerken bile acayip bi agri oluyorgünaydın kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor son günlerde normal mi?
Kağıtta öyle yazıyor ama farklı bi usg için galiba . Gidiyorum artık siz çektirdiyseniz benimkinide çekerker :)Ben ac gitmedim
Sadece tatli yedim hareket etsin diye birde wc ye gittim
Doktor bastirdigi icin sikisik olmamakta fayda var :)
Günaydın hamişler nasılsınız günden güne büyüyoruz....203 de ayrıntılı ultrason için gitmek ne kadar doğru
benimde ağrıyor canım hatta bacaklarıma vuruyo ağrı doktora gittim bi problem yok dedigünaydın kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor son günlerde normal mi?
Kızlarrrrr günaydın :) şöyle sayfanın başlarını okudumda ne zor günler atlatılmış... Çoğu arkadastanda bidaha haber alınamamıs, konu sahibindende... Kanamalar, mide bulantıları kesılenler, beta değerinin artmasını bekleyenler, keseyi göremeyenler, kalp atışı duyamayanlar... Şükredelimki Cuma mübarek gün o kötü günler bizler için geride kaldı, Rabbim bundan sonrasınıda su gibi geçirsin inşallah..
Hepinizi öpüyorum güzel annişler![]()