2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar ben iki gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. aslında bu süreçte normal diye okuyorum ama işte insan yine de tedirgin oluyor . yarın detaylı ultrason var inşallah bebeğimin sağlıklı olduğunu görürüz de içim rahatlar.

ilk kızımda da tam hareketlerini geç hissetmiştim ama sanki bu daha geç oldu. allahtan ilk kızıma günlük tutmuştım ara ara yazıyorum gelişimini falan. o sayede arada dönüp okuyorum neler yaşadığımızı. yoksa asla unutmam denen şeyler bile çabuk arkaya atılıyormuş.

Hanimlar 93 kilo ile hamile kaldim 5. Ayim 106 kiloyum cok korkuyorum hic bu rakamları görmemiştim su cok tuketiyorum vucudum tutuyor sizce ne yapmalıyım

Çok tuzlu mu yiyorsun acaba? Annemin de kayınvalidemin de bana ısrarla söylediği şey tuzlu yeme şişersin diyorlar. Eğer tuzlu yiyorsan ondan ödem yapıyor olabilir.

Kızlarrrrr günaydın :) şöyle sayfanın başlarını okudumda ne zor günler atlatılmış... Çoğu arkadastanda bidaha haber alınamamıs, konu sahibindende... Kanamalar, mide bulantıları kesılenler, beta değerinin artmasını bekleyenler, keseyi göremeyenler, kalp atışı duyamayanlar... Şükredelimki Cuma mübarek gün o kötü günler bizler için geride kaldı, Rabbim bundan sonrasınıda su gibi geçirsin inşallah..

Hepinizi öpüyorum güzel annişler :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Allah bu mübarek cuma gününün hürmetine yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Hayırlı sağlıklı bi çırpıda doğumlar nasip etsin. hayırlı nur yüzlü gül yüzlü evlatlar nasip etsin. Rabbim o günlerimizi aratmasın bizde pek nazlıydık canım 5 haftalıktı 8 haftalık elini kolunu gördüm derken dürter oldu yavrular bizi Rabbim kucağımıza aldığımız günlere sıhhatle eriştirsin.Kopmayalım istiyorum dert ortağı olalım daha bu ne çıkınca başlıyo sıkıntılar diyo arkadaşlar.

Bizim oğlan hiç kıpırdamıyor ya. Uykucu çıktı valla. O kadar tatlı yiyorum yok parmağını oynatmıyor sanırım

Merhaba arkadaşlar şuanda ayrıntılı ultrasona gidiyorum randevu kağıdında 10 12 saat aç olmak gerektiği yazıyor . Görmemişim öylemi acaba sizde açmı gittiniz

kızlar ben iki gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. aslında bu süreçte normal diye okuyorum ama işte insan yine de tedirgin oluyor . yarın detaylı ultrason var inşallah bebeğimin sağlıklı olduğunu görürüz de içim rahatlar.

ilk kızımda da tam hareketlerini geç hissetmiştim ama sanki bu daha geç oldu. allahtan ilk kızıma günlük tutmuştım ara ara yazıyorum gelişimini falan. o sayede arada dönüp okuyorum neler yaşadığımızı. yoksa asla unutmam denen şeyler bile çabuk arkaya atılıyormuş.
Tatli birseyler yesen dinlesen biraz
Tatli yiyince hemen etki gosteriyor:)
Kizlar birsey daha diyecegim
Ilk gebeligimde bu zamanlar esim goreve gitmiste dort ay, bende annemde kaldim, aksamlari musait olyyordum, haftasonu falan Kuran dinliyordum
Hem bana manevi olarak iyi geliyordu hemde bebegim sakin bir bebek oldu
Ben etkisi olduguna inaniyrm
Hircin bir cocugum yok, uysal bir cocuk, bebekkende iyiydi,
Ben tavsiye ediyrm:)

Merhaba arkadaşlar şuanda ayrıntılı ultrasona gidiyorum randevu kağıdında 10 12 saat aç olmak gerektiği yazıyor . Görmemişim öylemi acaba sizde açmı gittiniz
Ben ac gitmedim
Sadece tatli yedim hareket etsin diye birde wc ye gittim
Doktor bastirdigi icin sikisik olmamakta fayda var :)

hayirli ha
hayirli haberlerle don canim.benimde bugun ayrintili ultrasonum var.cok stresliyim

Kızlar Merhaba aranıza yeni katıldım benim de Allah iizin verirse bir kızım olacak. Size bişey danışmak istiyorum ben 3 gündür ishal oldum tuvaltten cikamaz oldum:(( doktora gittim dün hemen baktı bebegime bebek iyi ama ben susuz kalmışım serum verip gönderdiler yemene icmene dikkat et geçer dedi ama ne yediysem geçmiyor içtiğim her sudan sonra tuvalete gidiyorum:(( leblebi patates muz yoğurt hepsini denedim başka bir önerisi olan var mi

Sen hissetmiyosundur canım biz son kontrolde nasıldık biliyomusun resmen dağa tırmanıyodu ayaklarıyla nasıl vuruyo bi görsen doktor bile şimdi ağzından çıkcak altına vuruyodur dedi ama bende tık yok çıldırdım ama 3 gündür hissediyorum artık pıt pıt atıyo. önceden hissettim dediklerim bağırsak hareketinden başka bişi değilmiş emin ol farkediceksin sende bariz bi şekilde

Ben ac gitmedim
Sadece tatli yedim hareket etsin diye birde wc ye gittim
Doktor bastirdigi icin sikisik olmamakta fayda var :)
Kağıtta öyle yazıyor ama farklı bi usg için galiba . Gidiyorum artık siz çektirdiyseniz benimkinide çekerker :)

Kızlarrrrr günaydın :) şöyle sayfanın başlarını okudumda ne zor günler atlatılmış... Çoğu arkadastanda bidaha haber alınamamıs, konu sahibindende... Kanamalar, mide bulantıları kesılenler, beta değerinin artmasını bekleyenler, keseyi göremeyenler, kalp atışı duyamayanlar... Şükredelimki Cuma mübarek gün o kötü günler bizler için geride kaldı, Rabbim bundan sonrasınıda su gibi geçirsin inşallah..

Hepinizi öpüyorum güzel annişler :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Günaydın canımm gerçekten de ne zor günlerdi.Ben kaç yere belirtilerim kayboldu diye yana yana mesaj yazmıştım çok şükür bu günleri gördük.Allah tamamına erdirir inşallah hepimizin sağlıcakla yavrularımıza kavuştuğumuz günleri de yazarız.Daha yolumuz uzun paylaşılacak çok tecrübe var :21:

Back
X