2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar yazın ne kadar kullanabiliriz bilmiyorum ama kendinden eldivenli tulumlar için çok kullanışlı diyorlar. Eldiven kullanmayı düşünenlerin aklında bulunsun :anneadayı:

Benim en rahat halim sırt üstü yatmak. Normal mi böyle olan var mı başka? Beni Dr sırt üstü yatamayacaksın artık rahatsız olacağın günler geliyo falan diye uyarmıştı. Öyle olmadı tam tersi oldu
Ben son zamanlarda hiç rahat yatamıyorum.Sağa yatıyorum karnım rahatsız oluyo sırt üstü nefesim daralıyor göbeğim çekiyo gibi oluyo solda yatıyorum ayaklarımın arasına yastık koyuyorum ama bi bakmışım sırt üstü yatıyorum ve rahatsızlık hissi ile uyanıyorum

Canım şimdi Prof baktı 2 hafta gelişim bişey ifade etmez dedi haftaya bakacaklar ona göre takip yapılacakmış içim rahatladı çok şükür doppler doktoru baş beden uyumlu dedi muhtemelen adetime ilgili dedi

canım sevindim bak benimki de 26. haftanda belli olur demişti...hayırlısı olsun hakkımızda..
en azından kafan rahatlamış oldu...bundan sonra daha rahat olursun

arkadaşlar afedersiniz ama vajinamın içine sanki birsey batıyo yani tarifde edemiyorum sancı değil ama rahatsızedici birşey neden oluyo acaba

canım bende de oluyor doktorum normal dedi..üşütünce sanki daha mı artıyor yoksa denk mi geliyor bilemedim..
belki de bebek aşağıda diye baskı yapıyordur..

Kızıma aldıklarım bunlar şimdilik. Hepsini kategorilere ayırıp deftere adetlerini yazıcam. Bunların bi ikisi yenidoğan. Kalanı 0-3 aylık.
Şimdi de ya küçük gelirse napcam diyorum.
Sizce 3-6 aylık kıyafetler de almalı mıyız
çok güzeller Allah sağlıkla güzellikle giydirmeyi nasip etsin inşallah. bu arada ben 6 aylık da aldım :)

Kızıma aldıklarım bunlar şimdilik. Hepsini kategorilere ayırıp deftere adetlerini yazıcam. Bunların bi ikisi yenidoğan. Kalanı 0-3 aylık.
Şimdi de ya küçük gelirse napcam diyorum.
Sizce 3-6 aylık kıyafetler de almalı mıyız

Allah ım yarabbim hepsi de çok şirin güle güle kullansın bebişin

Kızlar size sorum var benim göğüs uçlarım içe dönük sizlerde böyle olan varmı.Doktora gidince sorcam ama nettede araştırıyorum. Aventin göğüs ucu çıkarıcısı var faydası olur mu acaba

günaydın hanımlar.

Ayrıntılıda benim kızın aslında erkek olduğu ortaya çıktı. 22. haftada erkek annesi olacağımı öğrendim :)
Bu arada bebek 400 gr, günü gününe büyümüş. Kilo almamam hiçbir sorun değilmiş, doktor ne yapıyorsan devam et, bebekte hiçbir sorun yok dedi.
Ayrıntılı için perinatoloğa gittim. 1 saate yakın sürdü muayene. Ama yüzünü göstermedi:)
Bende 15. haftada ve 17. haftada ayrı ayrı 2 doktordan kız olduğuu öğrendim ve alışverişe başladım, 21 de detaylıya girdim 3 kere sordum doktora kızmı diye, şükür kız çıktı :) yoksa okadar alışveriş çöpe gidecekti :) Hayırlısı olsun :)

Detaylı ultrasondan geliyoruz arkadaşlar maşallah oğlum iyiymiş 400gr 23cm herşey yolunda çok çok şükür darısı gidecek arkadaşlarımın başına birde foto atayım

Eklentiler

• IMG_4830.webp
    IMG_4830.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar yazın ne kadar kullanabiliriz bilmiyorum ama kendinden eldivenli tulumlar için çok kullanışlı diyorlar. Eldiven kullanmayı düşünenlerin aklında bulunsun :anneadayı:

benim ilk kızmda doktor 15 gün sonra eldivenleri çıkarttırmış. çocuk ellerini tanımaya başlasın demişti. ağzına falan sokması çok normal çünkü bir yaşına kadar herşeyi ağızlarına sokarak öğreniyorlar. ben o sebeple yine 15 günden sonra eldiven kullanmayı düşünmüyorum. ama aldığım yenidoğan takımları hep eldivenli.3-4 takım eldiven işimi görür.

Detaylı ultrasondan geliyoruz arkadaşlar maşallah oğlum iyiymiş 400gr 23cm herşey yolunda çok çok şükür darısı gidecek arkadaşlarımın başına birde foto atayım

ay maşallah oğluşuna. allah nazarlardan saklasın . bende kızımı gördüm resmen bağdaş kurup oturmuştu , birde sürekli elini yüzünde tutuyordu. hep aklımda bu görüntüleri var. allah sağlıkla kucağmız a almayı nasip etsin inşallah.

Bende 15. haftada ve 17. haftada ayrı ayrı 2 doktordan kız olduğuu öğrendim ve alışverişe başladım, 21 de detaylıya girdim 3 kere sordum doktora kızmı diye, şükür kız çıktı :) yoksa okadar alışveriş çöpe gidecekti :) Hayırlısı olsun :)
Günlerimiz de aynıymış :) Sağolasın :)

ilk kızımın ismini ben koydum zeynep. gerçi eşimde onayladı. ikinci de zehra olsun diye hep konusurduk. akşam eşime sordum aklında bi isim var mı diye. birşey söylemedi aklında da bi isim yok sanırım. bende bugün biraz isim araştırması yaptım. Zehra, zümra, sare , hüma ,zeren en beğendiğim isimler oldu. akşama eşime de sunucam isimleri. sıralama yapmam gerekirse 1.zehra 2. zümra 3. sare 4. huma 5. zeren .

kızlar kendime bir liste hazırlamıştım...
indirimde gördüklerimi alacağım.
özellikle hastane çantam için.

bugun aldıklarım n11 den...
lansınoh göğüs ucu kremi 40ml 19,50
lansınoh göğüs pedi 24lü 11,89
avent 2li göğüs kalkanı 31,50
prima yeni doğan bebek bezi 138li 55,90
can bebe kullan at alt açma 10lu, 13,45
ve hasta bezi

Back
X