- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hanımlar, kilo durumları nasıl gidiyor :) ilk hamileliğimde 18 kilo almıştımşimdi ne olacak halim... şuanda 4 kilo oldu toplamda
Ben son zamanlarda hiç rahat yatamıyorum.Sağa yatıyorum karnım rahatsız oluyo sırt üstü nefesim daralıyor göbeğim çekiyo gibi oluyo solda yatıyorum ayaklarımın arasına yastık koyuyorum ama bi bakmışım sırt üstü yatıyorum ve rahatsızlık hissi ile uyanıyorumBenim en rahat halim sırt üstü yatmak. Normal mi böyle olan var mı başka? Beni Dr sırt üstü yatamayacaksın artık rahatsız olacağın günler geliyo falan diye uyarmıştı. Öyle olmadı tam tersi oldu
bence unisex daha iyi zaten. Deniz çok güzel isimBizim kızımın adı Deniz olucak. Unisex bir isim olması beni rahatsız etmiyor açıkçası. Küçüklüğümden beri Deniz koymak istemiştim.
Canım şimdi Prof baktı 2 hafta gelişim bişey ifade etmez dedi haftaya bakacaklar ona göre takip yapılacakmış içim rahatladı çok şükür doppler doktoru baş beden uyumlu dedi muhtemelen adetime ilgili dedi
arkadaşlar afedersiniz ama vajinamın içine sanki birsey batıyo yani tarifde edemiyorum sancı değil ama rahatsızedici birşey neden oluyo acaba
Hanımlar bugün yumurtalıklarımda anlık ağrı ile birlikte 2 damla aralıklarla kahverengi akıntım oldu. Korkuyorum normal mi sizce?
çok güzeller Allah sağlıkla güzellikle giydirmeyi nasip etsin inşallah. bu arada ben 6 aylık da aldım :)Kızıma aldıklarım bunlar şimdilik. Hepsini kategorilere ayırıp deftere adetlerini yazıcam. Bunların bi ikisi yenidoğan. Kalanı 0-3 aylık.
Şimdi de ya küçük gelirse napcam diyorum.
Sizce 3-6 aylık kıyafetler de almalı mıyız
Kızıma aldıklarım bunlar şimdilik. Hepsini kategorilere ayırıp deftere adetlerini yazıcam. Bunların bi ikisi yenidoğan. Kalanı 0-3 aylık.
canım bence doktora görünmelisin..kahverengi akıntıları çok önemsemiyorlar ama olsun tedbirli olmakta fayda var
hepside çok güzel, sağlıkla giysinKızıma aldıklarım bunlar şimdilik. Hepsini kategorilere ayırıp deftere adetlerini yazıcam. Bunların bi ikisi yenidoğan. Kalanı 0-3 aylık.
Bende 15. haftada ve 17. haftada ayrı ayrı 2 doktordan kız olduğuu öğrendim ve alışverişe başladım, 21 de detaylıya girdim 3 kere sordum doktora kızmı diye, şükür kız çıktı :) yoksa okadar alışveriş çöpe gidecekti :) Hayırlısı olsun :)günaydın hanımlar.
Ayrıntılıda benim kızın aslında erkek olduğu ortaya çıktı. 22. haftada erkek annesi olacağımı öğrendim :)
Bu arada bebek 400 gr, günü gününe büyümüş. Kilo almamam hiçbir sorun değilmiş, doktor ne yapıyorsan devam et, bebekte hiçbir sorun yok dedi.
Ayrıntılı için perinatoloğa gittim. 1 saate yakın sürdü muayene. Ama yüzünü göstermedi:)
Evet güzel aslında en azından hiç duyulmamış isimlerden değil öylede olmasını istiyorum ama yinede alternatif bakıyorumGozun aydin cnm cok sevindimm
Asya ismi bence coook guzel:)
Kızlar yazın ne kadar kullanabiliriz bilmiyorum ama kendinden eldivenli tulumlar için çok kullanışlı diyorlar. Eldiven kullanmayı düşünenlerin aklında bulunsun![]()
Detaylı ultrasondan geliyoruz arkadaşlar maşallah oğlum iyiymiş 400gr 23cm herşey yolunda çok çok şükür darısı gidecek arkadaşlarımın başına birde foto atayım
Günlerimiz de aynıymış :) Sağolasın :)Bende 15. haftada ve 17. haftada ayrı ayrı 2 doktordan kız olduğuu öğrendim ve alışverişe başladım, 21 de detaylıya girdim 3 kere sordum doktora kızmı diye, şükür kız çıktı :) yoksa okadar alışveriş çöpe gidecekti :) Hayırlısı olsun :)