Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Ben de ara ara yiyorum ya 🙈🙈 tuzlu olayı bende de var. Tuzlu şeyler ve soğuk şeyler canım istiyor. Soğuk çaya sardım. Zararlı ama mideme çok iyi geliyo 🙈

Ben de boş gebelikte bütün belirtileri yasıyodum. Sonra bir anda belirtiler çok azaldı. Eşime de dedim kendimi hamile gibi hissetmiyorum. USG ye girdim boş gebelik dendi. 2 gün sonra kürtaj oldum o 2 gün keseyi görmeseydim ne işim var burda derdim. Öyle bir normallik vardı. Bence tamamen beta HCG ile alakalı. Yükselince belirtiler yaşanıyor. Benim son zamanlarda düşmeye başlamıştı muhtelemen belirtilerin kayboldu. Arkadasım o zaman benden 2 hafta önce boş gebelikten kürtaj olmuştu. O hiç belirti yaşamadı. Sonra çok geçmeden 2. Hamile kaldı. Şuan 27 haftalık falan. Hala bulantıları devam ediyor 😅 tabi bir de belirtisiz hamilelik gecirenler var. Onlar için bir şey demiyorum. Allah daim etsin 🥰

İnşallah. Belki o yüzden azalmaya başladı. Zaten aşırı olmuyordu. Bazen çok zorluyor bazen yok gibiydi. Bugün yine bir ara kötü oldum ama şuan iyiyim. Gelip gidiyor.
Olmayip olmayıp 9. Hafta da olmakta kötü ya 🤣 teğet geçecek derken yakalanmışsın
Aynen öyle canım değişik bi şey 🤣

Ben Fetal Dna için 3 firma ile görüştüm. Primis, eurofins ve Natera panorama. Primis 12 bin fiyat verdi, eurofins 405 euro nakit, natera panorama 440 dolar. İletişim bilgilerini verebilirim özelden yazarsanız.m orada yaptırıcam ama bayağı geç 11. Haftayı 4-5 gün daha geçsin istiyorum.Geçenkinde 10+5 de yetersiz fetal fraksiyon çıkmıştı tekrar kan al vs derken 14.

Ben de nevagen firması ile görüştüm orada yaptırıcam ama bayağı geç 11. Haftayı 4-5 gün daha geçsin istiyorum.Geçenkinde 10+5 de yetersiz fetal fraksiyon çıkmıştı tekrar kan al vs derken 14. Haftaya ancak sonuç çıktı😀 garanti olsun diye erken yaptırmıcam.Yurt dışına gönderen firmalar en iyisi diye duydum ama fiyatları 20 bini buluyor biz nakitte doktor indirimiyle 14 bine anlaştık kredi kartı olunca 15500 müş.Tek standart paket var doktor içeriği iyi diyince çok araştırmadım.
Ya benim doktor bişey demedi pek konuşkan değil broşürleri verdi. Ben öncekinde genoksa yaptırdım sorun yaşamadım ama sonuç temiz deyip dönen sendromlu doğan çocuklar olmuş. O yüzden firmalar arası kararsızım şu an.

Erkek o zaman benim 🙈🙈🙈 Neyse maddi olarak rahat ederim. Oğlumun eşyaları ile 2 erkek daha büyütür 😄
Ya bende eşimde çok kız istiyorduk sizde anladığım kadarıyla ama işte tersi çıkar eşim karnımı kızım diye severdi bende kızardım ona Allah’ın gücüne gider diye bugün doktor öyle diyince al sana kız dedim 😂 Rabbim gonlumüzdekini hayırlısı ile nasip etsin insallah ne diyelim 🙏

Çevremde herkes kız diyor ama erkek gibi geliyor bana senin?🤭
Bana sizinki kız gibi geliyor ilk başlardan beri
Ya bende eşimde çok kız istiyorduk sizde anladığım kadarıyla ama işte tersi çıkar eşim karnımı kızım diye severdi bende kızardım ona Allah’ın gücüne gider diye bugün doktor öyle diyince al sana kız dedim 😂 Rabbim gonlumüzdekini hayırlısı ile nasip etsin insallah ne diyelim 🙏
İlk hamileliğimde eşim oğlumuz olacak dedi, bunda da kızımız olacak diyor. Sanki sipariş vermiş gibi 😄 ilki tuttu bakalım bu tutacak mı.. Ama ben asla kız hissetmiyorum. Kız derse çok şaşırırım. Sizin ilk bebeğiniz değil mi?

İlk hamileliğimde eşim oğlumuz olacak dedi, bunda da kızımız olacak diyor. Sanki sipariş vermiş gibi 😄 ilki tuttu bakalım bu tutacak mı.. Ama ben asla kız hissetmiyorum. Kız derse çok şaşırırım. Sizin ilk bebeğiniz değil mi?
Ay inşallah😍 ben kız çok istiyorum eşim erkek istiyordu ama benim ne kadar çok kız istediğimi görünce artık prensesim diye seviyor😂😂 sağlıklı hayırlı ahlaklı evlatlar olsunlar da☺️❤️

Kızlar ben hamile olduğumu testte gördüğüm an içime cinsiyeti doğuyor :)) İlkinde beta baktırmaya giderken oğlan bu demiştim. Çok midem bulanıyordu ama yüzüm saçlarım çok güzelleşmişti.Ve erkekti yavrum. Şimdi ilk andan beri kız gibi hissediyorum. Yüzüm sivilce doldu saçlarım oluk oluk dökülüyor dün gittim kısacık kestirdim dayanamadım artık, belime kadar olan saçları kısacık yaptım ama artık anne olacağım olgun bir hava kattı bana :))

Evet bende iki yıllık evliyim ilk bir yıl düşünmüyorduk bir yıldan sonra serbest bıraktık 3 4 ay kadar baktık olmuyor tedaviye başladım çok şükür tedavinin 7. Ayinda hamile kaldım 🥹 eşimde kız hissediyorum diyo hala bakalım artık

Kızlar ben hamile olduğumu testte gördüğüm an içime cinsiyeti doğuyor :)) İlkinde beta baktırmaya giderken oğlan bu demiştim. Çok midem bulanıyordu ama yüzüm saçlarım çok güzelleşmişti.Ve erkekti yavrum. Şimdi ilk andan beri kız gibi hissediyorum. Yüzüm sivilce doldu saçlarım oluk oluk dökülüyor dün gittim kısacık kestirdim dayanamadım artık, belime kadar olan saçları kısacık yaptım ama artık anne olacağım olgun bir hava kattı bana :))
Aa insallah hissettiğiniz gibi olur her kadının hayalidir bir oğlu bir kızı olması Rabbim herkese gonlundekini versin insallah

Benimde öyle oldu ya normalde 3 gün önce gitmem gerekiyordu bugüne bıraktım ama dün kötü olunca pişman oldum niye zmaninda gitmedim diye
Ne oldu? İnşallah iyisinizdir. Gitmek lazım aslında işte ben de korkuyorum nedense, kötü bir şey diyecek diye. Ortalıkta bir şey yok aslında. Ben de deprem oldu ya dün korktum biraz, tansiyonum çok düştü. Evde bir bebek daha var korumam gereken. Panik yaptım çok

Back
X