- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
maşallah ne güzel...kıskanıyorum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah ne güzel...kıskanıyorum ama
58-64hadi herkes ilk ve son kilosunu yazsın siftahı benden medeni cesaretimden dolayı tebrik edin beni![]()
Bebişler sağlıklı olsunda kilolar gidermaşallah ne güzel...kıskanıyorum ama
Canım benimki de büyük ihtimal Aslıhan olacak gibi, beni de ekleyebilirsin ama son güne kadar degisebilirNursecm....................Erkek...............isim
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN
Efefsunkar....................Erkek...................EGE
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ
Orangurann.................Erkek...................SARP
Alnilam........................Erkek.................isim
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA
Gzleem..........................Kız........................ELA
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA........62kg-70kg
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Lilithic..........................Kız......................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Lucccck........................Kız........................isim![]()
![]()
Benim ki de 54.5-60.5
hadi herkes ilk ve son kilosunu yazsın siftahı benden medeni cesaretimden dolayı tebrik edin beni![]()
Geçmiş olsunBen dun aksam baya sanci cektim yuruymedim dogrulamadim yatamadim yani uzun sureli degil arada bi geldi gitti. Simdi tik yokaciktim bsyler yicem
Bu isim mevzusu cidden sıkıntılı bir durum arkadaşlar... kendim için demiyorum çünkü biz neredeyse ilk birlikte olduğumuz zamanlardan bu yana kızımız olursa adı "Ada" olacak diye karar vermiştik eşimle... hala da aynı kararımız... tabi buna da bir sürü yorum yapan oluyor...anlamsızmış, taş-topraktan isim mi olurmuş falan...
peki umrumda mı? Tabi ki hayır... kısa, net, anlaşılır, gayet bir kelime anlamı da var... bir de ben öğretmenim, isimlerin çocukların karakterlerini birebir etkilediğini söyleyebilirim... o yüzden bazı isimlere karşı direk önyargılı olabiliyorum
![]()
Evet canım benim şekerim var ben isterdimki bebek kilo alsın ben vereyim ama yürüyüş yapamıyorum hava soğuk üşütmekten korkuyorumNasıl yani 1 kilo için mi canın sıkıldı
kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Çok kararsız kaldım.
Bana ablam bambu beşiğini verecek(şuanda başka birinde beşik ama artık kullanmıyorlar onlardan geri isteyecek) beşiğin rengi koyu renk ve tekstil malzemeleri mavili falan. Biz beşiği aldığımızda beyaza boyatmak ve beğendiğimiz bir renk tekstil almak istiyorduk içine.Ben en fazla 150 tl ye hallederiz diye düşünüyordum ama anladım ki pek öyle olmayacak.
Geçen hafta eminönüne gittiğimizde 350 TL ye istediğimiz şekilde sepet beşikler vardı,adama sadece tekstil malzemesini sordum 200 tl dedi. O kadar para verip eskisini istediğimiz hale getirene kadar, sıfırını alırız diye düşündük.
ikinci bir seçenek ben zaten ablam verecek diye 3-4 yaşa kadar kullanılabilen beşiklere bakmamıştım bile. 6-7 ay ablamınkini kullanırız sonra büyük beşik alırız diye düşündüm. İş yukardaki gibi olunca acaba direkt uzun süre yatabileceği bir beşik mi alsak diye düşünmeye başladım.
sizce nasıl yapmak doğru olur?
Canım maalesef annemde su anda.. son kalan dikişleri yapıyor. Yata gi kurduğumuz zaman atarım. Ama pinterestten de bakabilirsin çok güzel şeyler yapıyorlar hazırlarından guzelcanım aslında dikiş makinesi var annemin ama güzel olmaz diye cesaret edemiyorum. Sakıncası yoksa fotoğrafını gönderebilir misin,fikir olsun benim içinde. belki bir cesaret yaparım![]()
Aynen canım bende de aynı durum var bugun ancak diyete başladım acaba ondanmıki diyorumKizlar bebeginizin hareketlerini butun gun hissetmediginiz oluyor mu. Benim hareketliydi bebegim dunden beri hissetmedim pek bi kere vurdu sadece. Ayni durumu yasayan var mi. Bu hafta ben cok pimpiriklendim ya sinirlerim bozuldu