2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nursecm....................Erkek...............isim:anneadayı::nazar:
M123S..........................Erkek..................GİRAY:anneadayı::nazar:
Mcrhelena....................Erkek..................isim:anneadayı::nazar:
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF:anneadayı::nazar:
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN:anneadayı::nazar:
Efefsunkar....................Erkek...................EGE:anneadayı::nazar:
Bihter34.......................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ:anneadayı::nazar:
Orangurann.................Erkek...................SARP:anneadayı::nazar:
Alnilam........................Erkek.................isim:anneadayı::nazar:

Helles...........................Kız.........................ZEYNEP:anneadayı::nazar:
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA:anneadayı::nazar:
Monomit.......................Kız........................DERİN:anneadayı::nazar:
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA:anneadayı::nazar:
Gzleem..........................Kız........................ELA:anneadayı::nazar:
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA:anneadayı::nazar:
Aydii..............................Kız........................ADA:anneadayı::nazar:
Karammmsam..............Kız........................PERA:anneadayı::nazar:
Zuhrealam....................Kız........................SELEN:anneadayı::nazar:
Canhayat80..................Kız.......................ALYA :anneadayı::nazar:
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL:anneadayı::nazar:
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA:anneadayı::nazar:.........66kg-69kg:kk77:
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA:anneadayı::nazar:........62kg-70kg:kk77:
Hyb77...........................Kız.......................isim:anneadayı::nazar:
Frkzhd.........................Kız........................isim:anneadayı::nazar:............55kg-60kg:kk77:
Asi4261.........................Kız.......................isim:anneadayı::nazar:
Lilithic..........................Kız......................isim:anneadayı::nazar:
Mavi_dem....................Kız........................isim:anneadayı::nazar:
Lucccck........................Kız........................isim:anneadayı: :nazar:

Canım bi gün çok yersem ikinci gün oturuyom kendimi protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum

Bu isim mevzusu cidden sıkıntılı bir durum arkadaşlar... kendim için demiyorum çünkü biz neredeyse ilk birlikte olduğumuz zamanlardan bu yana kızımız olursa adı "Ada" olacak diye karar vermiştik eşimle... hala da aynı kararımız... tabi buna da bir sürü yorum yapan oluyor... :işsiz: anlamsızmış, taş-topraktan isim mi olurmuş falan...:halay: peki umrumda mı? Tabi ki hayır... kısa, net, anlaşılır, gayet bir kelime anlamı da var... bir de ben öğretmenim, isimlerin çocukların karakterlerini birebir etkilediğini söyleyebilirim... o yüzden bazı isimlere karşı direk önyargılı olabiliyorum :olamaz:

Nursecm....................Erkek...............isim:anneadayı::nazar:
M123S..........................Erkek..................GİRAY:anneadayı::nazar:
Mcrhelena....................Erkek..................isim:anneadayı::nazar:
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF:anneadayı::nazar:
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN:anneadayı::nazar:
Efefsunkar....................Erkek...................EGE:anneadayı::nazar:
Bihter34.......................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ:anneadayı::nazar:
Orangurann.................Erkek...................SARP:anneadayı::nazar:
Alnilam........................Erkek.................isim:anneadayı::nazar:

Helles...........................Kız.........................ZEYNEP:anneadayı::nazar:
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA:anneadayı::nazar:
Monomit.......................Kız........................DERİN:anneadayı::nazar:
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA:anneadayı::nazar:
Gzleem..........................Kız........................ELA:anneadayı::nazar:
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA:anneadayı::nazar:
Aydii..............................Kız........................ADA:anneadayı::nazar:
Karammmsam..............Kız........................PERA:anneadayı::nazar:
Zuhrealam....................Kız........................SELEN:anneadayı::nazar:
Canhayat80..................Kız.......................ALYA :anneadayı::nazar:
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL:anneadayı::nazar:
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA:anneadayı::nazar:
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA:anneadayı::nazar:........62kg-70kg:kk77:
Hyb77...........................Kız.......................isim:anneadayı::nazar:
Frkzhd.........................Kız........................isim:anneadayı::nazar:
Asi4261.........................Kız.......................isim:anneadayı::nazar:
Lilithic..........................Kız......................isim:anneadayı::nazar:
Mavi_dem....................Kız........................isim:anneadayı::nazar:
Lucccck........................Kız........................isim:anneadayı: :nazar:
Canım benimki de büyük ihtimal Aslıhan olacak gibi, beni de ekleyebilirsin ama son güne kadar degisebilir

kızlar balık yağı kilo aldırır mı
benim doktorum tavsiye etmedi
acaba çok hızlı kilo aldığım için mi vermedi?

Bu isim mevzusu cidden sıkıntılı bir durum arkadaşlar... kendim için demiyorum çünkü biz neredeyse ilk birlikte olduğumuz zamanlardan bu yana kızımız olursa adı "Ada" olacak diye karar vermiştik eşimle... hala da aynı kararımız... tabi buna da bir sürü yorum yapan oluyor... :işsiz: anlamsızmış, taş-topraktan isim mi olurmuş falan...:halay: peki umrumda mı? Tabi ki hayır... kısa, net, anlaşılır, gayet bir kelime anlamı da var... bir de ben öğretmenim, isimlerin çocukların karakterlerini birebir etkilediğini söyleyebilirim... o yüzden bazı isimlere karşı direk önyargılı olabiliyorum :olamaz:

Bence çok güzel Ada ismi.Kısa,söylemesi kolay.İsmiyle yaşasın inşallah minik Ada :KK200:

Kızlar benim kardeşim yenidoğ
kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Çok kararsız kaldım.
Bana ablam bambu beşiğini verecek(şuanda başka birinde beşik ama artık kullanmıyorlar onlardan geri isteyecek) beşiğin rengi koyu renk ve tekstil malzemeleri mavili falan. Biz beşiği aldığımızda beyaza boyatmak ve beğendiğimiz bir renk tekstil almak istiyorduk içine.Ben en fazla 150 tl ye hallederiz diye düşünüyordum ama anladım ki pek öyle olmayacak.
Geçen hafta eminönüne gittiğimizde 350 TL ye istediğimiz şekilde sepet beşikler vardı,adama sadece tekstil malzemesini sordum 200 tl dedi. O kadar para verip eskisini istediğimiz hale getirene kadar, sıfırını alırız diye düşündük.

ikinci bir seçenek ben zaten ablam verecek diye 3-4 yaşa kadar kullanılabilen beşiklere bakmamıştım bile. 6-7 ay ablamınkini kullanırız sonra büyük beşik alırız diye düşündüm. İş yukardaki gibi olunca acaba direkt uzun süre yatabileceği bir beşik mi alsak diye düşünmeye başladım.

sizce nasıl yapmak doğru olur?

Bence ciziği falan yoksa boyatmadan kullan derim. Tekstil malzemesi derken çarşafı yatağı filansa onları da krem rengi falan alırsın yakışır. Ama içine sinmezse yeni alırsın. Erken isterse ablan gözünün önünde daha iyi karar verebilirsin diye düşündüm.

Kızlar benim kardeşim istanbulda özel bi hastanede çalışıyo. Yenidoğan yoğun bakımda, yani bu erken doğan bebeklere bakıyor. Hastanede hangi malzemeleri kullandıklarını sordum sizle de paylaşmak istedim. Bez olarak huggies, ıslak mendil uni baby,biberonda mamajoo, göğüs kremi olarak mustela, mama hipp veya evolvia .tabi mamayı kendi doktorumuza sormak en mantıklısı.

Bir de göğüs pompası olarak lanisoh un elektriklisini bana hediye alacakmış, marka olarak biliyomuş gibime geldi :) tamam dedim bende. Bir de silikon göğüs ucunu göğüs ucun yoksa al, boşuna alma dedi.
Yan yatış yastığı iyi oluyomuş.
Belki bu yazdıklarımı biliyosunuzdur ama benim gibi bilmeyenler için yazayım dedim :)

canım aslında dikiş makinesi var annemin ama güzel olmaz diye cesaret edemiyorum. Sakıncası yoksa fotoğrafını gönderebilir misin,fikir olsun benim içinde. belki bir cesaret yaparım :anneadayı:
Canım maalesef annemde su anda.. son kalan dikişleri yapıyor. Yata gi kurduğumuz zaman atarım. Ama pinterestten de bakabilirsin çok güzel şeyler yapıyorlar hazırlarından guzel

Kızlar emzik konusunda anne göğsüne benzediği için avent tercih edicem sanırım ama soothie ler için mi diyorlar bu özelliği yoksa bütün aventler için mi bi de soothie ler biraz büyük gelmez mi bebeğe fotolarda da kocaman kalmış yüzünde
Ayrica suavinex emzikler çok güzel görünüyor ama sadece süs için de bebegin sevmeyecegi bisey almak istemiyorum. Kafam karışık emzik konusunda siz ne diyirsunuz.

Kizlar bebeginizin hareketlerini butun gun hissetmediginiz oluyor mu. Benim hareketliydi bebegim dunden beri hissetmedim pek bi kere vurdu sadece. Ayni durumu yasayan var mi. Bu hafta ben cok pimpiriklendim ya sinirlerim bozuldu
Aynen canım bende de aynı durum var bugun ancak diyete başladım acaba ondanmıki diyorum

Back
X