2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet isteyerek oldu ama esim erkek oldugunu duyunca cook uzuldu ben hep hayirli saglikli olsun yeter dedim ama bu bana hic erkek gibi gelmiyo cunku daha onceki hamileliklerimde cok rahat bi hamilelik gecirdim bunda cok zorlandim bulantilar kusmalar yanmalar Allah sonumu hayir etsin insallah..
Bı dahakı kontrole ne dıcek bakalkm dr :)

Hahahha iyymiş :)))
Ozaman sımdıden ara ogune hurma veren dıyetısyen ve doktorların bıldıgı var demek:)
Ben acılcam dıye plates topunun uzerınde yuvarlana yuvarlana bı hal oldum
:p :)
HahahhahahaahŞimdi hiç öle derdim yok günüm aşagı yukarı belli nasipse dr her kontrolde bakıo erkendogum riski açılma var mı die sonra da sen açılmıon zaten maşşalah ceviz gibi dio Bu gebeliğimde öle oldum ki hiçbirşeyi takmıom daha amaaan saglıklı olalımda nası okursa olsun modundayım

Arkadaşlar bırsey dıyecegım ama kırılmayın kotu nıyetle soylemıyrm
Gebelıgı sıkıntılı arkadaslarımız var
Kımse kotu nıyetle bırsey paylasmıyrz işin özü
Bende aynı seyı yapmış olabılırım hatırlamıyrm
Bebegım önde tarzl seyler yazmamaya özen gostersek olur mu?
Hamılelık işte, bu durumdan uzulen arkadaslar olabılır
Etkılenen olabılır
Bılmıyrm soyledıgıme katılmayan da olabılır
Gunlerdır burada cok uzulduk, hala rısklı gebelıgı olan arkadaslar var
Nerden bılıyrm bılıyor musunuz, belkı size gore sorun edılmeyecek bırsey olabılır, kasım annelerınde emzırme konusunda sutum şöyle böyle dıye yazan oluyordu, bana gore sorun yoktu, meğer onları okuyup ne kadar ağlayan uzulen anne olmuş
Insan bılemıyor kım ne kadar etkılenır

Bnm oğlumda ibrahim
İbrahim tugrul
Melih guzel benım seceneklerım arasında aslında ama eşim pek sıcak bakmıyr
E tabı dusunmessın kız olacak beklentısı var ya :))
Bencedeneyse doguma daha var buluruz insallah guzel bisey.
Bende tugrul ismini cok seviyorum ama bilmiyorum henuz hic belli degil.saglikla dogsunda insallah..

Etkılenen olabılır
Nerden bılıyrm bılıyor musunuz, belkı size gore sorun edılmeyecek bırsey olabılır, kasım annelerınde emzırme konusunda sutum şöyle böyle dıye yazan oluyordu, bana gore sorun yoktu, meğer onları okuyup ne kadar ağlayan uzulen anne olmuş
bence cok guzel bir düşünce. Gelisimle ya da sutle ilgili tavsiye isteyen olursa yardimci oluruz tabi ama dedigin gibi ayrintili olarak bebegimizin ne kadar iyi oldugunu anlatmamiz bazi anneleri uzebilir cok dogru

Kizlar selam, bir arkadas yazmis ya 4 hafta nasil dayaniyorsunuz diye, aah ah Almanya'da toplamda 3 ultrason var sadece, onun disinda sen talep edersen ekstra ödeyerek baktirabiliyorsun. O da epeyi pahali. Ben de özel bir klinikte indirimde görmüstüm 3d ultrasonu aylar önce randevu almistim. Sagolsun doktor güzelce bakti, fotolar videolar verdi cok sevindim. Oglum uyuyordu basta, sonra hafifce karnimi iterek uyandirdik, biraz tekmeleyip geri uyuyakaldi yavrum. Burada 23+0 dik, 31 cm. imis. :KK200: Sizinle bir kacini paylasmak istedim. Allah hepimize güzel haberler nasip etsin ins.

maşallah bebeğine allah nazardan saklasın.

selam hanımlar bende haziran annesiyim ama bu grubu yeni gördüm, başka bir grup var orada konusuyorduk, ama baktım oradan bazı arkadaşlar buradada var burayada dahil olmak istedim :)
Hosgeldiin :halay:
Kizlar selam, bir arkadas yazmis ya 4 hafta nasil dayaniyorsunuz diye, aah ah Almanya'da toplamda 3 ultrason var sadece, onun disinda sen talep edersen ekstra ödeyerek baktirabiliyorsun. O da epeyi pahali. Ben de özel bir klinikte indirimde görmüstüm 3d ultrasonu aylar önce randevu almistim. Sagolsun doktor güzelce bakti, fotolar videolar verdi cok sevindim. Oglum uyuyordu basta, sonra hafifce karnimi iterek uyandirdik, biraz tekmeleyip geri uyuyakaldi yavrum. Burada 23+0 dik, 31 cm. imis. :KK200: Sizinle bir kacini paylasmak istedim. Allah hepimize güzel haberler nasip etsin ins.
Maşallah kuzucugaa. Bizim 3 boyutlu fotogafimiz yok o yüzden bayılıyorum bu fotolara neyse inşallah 3 ay sonra 5 boyutlu minciririz :halay:

Etkılenen olabılır
Haklısın canım.. insan heyecanla mutlulukla bazen anlatıyor burada ama üzduklerimiz varsa affola .. dikkat etmek lazım doğru diyorsun
Bu arada H hazelnut123 nerelerde ben mi göremedim.. haber var mi

Kesınlıkle genetık onemlı ancak beslenme de çok onemlı
Ben uzun boyluyum esımde oyle
Oglum ırı, bu bebegımızde iri
Kuvvetlı beslenmelıyıZ
Vucudumuzdan cok şey eksılıyor
Dogum sonrası kalıtelı sute ıhtıyacımız var
Yemek konusunda sakınmak dogru degıl
Duzgun beslenmek onemlı
katiliyorum ve bence genetik daha agir basiyo ben 1.58 im esim 1.72 minyon uz yani oglum da minyon dogdu hala oyle devam ediyo ben 12 kilo almistim valla cok da kismadim kendimi herseyden yemistim yani hamilelikte 300-400 kalori daha fazla alinmasi gerekiyor normal beslenmeden

Etkılenen olabılır
sıf bu yuzden çok uzun zamandr yazamıyorum buraya hiç birsey onların yerıne kendımı koyunca çok kötü oluyorum Rabbim yardımcıları olsun

Ay 12 kilo aldim yazmisim ama o ilk gebelik icindi yanlis anlasilma olmasin:) su an 5 kilo almis durumdayim ama yiyorum ben herseyden bir tek sut icemiyorum zaten ideali 10-12 deniyor ama sansli mi olmak lazim onun icin bilmiyorum kilolar bir sekilde veriliyor ama bu bir gercek arkadasa cok mu yuklemdik acaba kiskandik mi ne anlamadim :)) kirilmadi insallah bize

Back
X