2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım seni niye hastaneye yatış vermiyorlar? Hergün takibin gerekiyor bence.

Hastane de yatırsalarda birşey yapmıyorlar, allahtan enfeksiyon yok , enfeksiyon olsa mecburen yatırırlar . devlet ve araştırma hastanelerinde amnioinfüzyon u gerekli görmüyorlar, bana dedikleri yatışınızı yapalım su bitmiş zaten bebeği alalım. Yani devlette yada araştırmada 1 dk tutmuyorlar bebeği, diğer gittiğim iki doktor da perinatalog onlarında hastanesi var, vücutta enfeksiyon olmadığı için hastanede yatırma taraftarı değil ,geceliği 700 tl olduğundan yatırmak istemiyorlar fakat ilk başta kaldım özelde de ama doktor gerekli görmedi benim durumumda. Enfeksiyon olsa dediğin gibi yatırırlar. Her hafta kan tahlili veriyorum, ateşimi ölçüyorum durmadan. Takipte yim 2-3 günde birde doktordayım zaten .

Kızlar gözlerim kör oldu okumaktan ne çok yazmışsınız. Allah muhabbetinizi arttırsın
Bebişlerinizin fotolarına bayıldım
maşallah ne tatlılar ...yer onları teyzesi...

kilo konusunu sormayın..yürüyüşe başladım haftada 3 gün 20 dk yürüyorum
evet sizin için küçük olabilir ama benim için büyük bir adım....

bu arada 9 kg artışı gördüm tartıda...

Kan uyuşmazlığı olan arkadaşlara sorum olacaktı...Doktor 28.haftada aşı yaparız demişti..
Sonra unuttu mu ne beni 30. haftada çağırdı...Sizce illa 28 de mi olmak gerekir yoksa 30 da gitsem olur mu?
Bizde de kan uyusmazligi var. Hamileligin 8. 10. Haftasinda fln bi yapacaktik unuttuk 17. Jaftada ben isteyince yaptik. Bi de galiba 28. 30. Gibi isteyecek.ama doktorum bana kan uyusmazligi olacaksa kanaman olur igne yapariz o zaman demisti ilk basta. Sanki onlem olsun diye yapiyoruz gibi geliyo testo

Valla @beatrices bana da ilham veriyor. Benim fikrimce önemli olan bebeklerin kilo alması annelerin değil :KK66: ama bu aynı zamanda bünye meselesi mesela ben hiçbir ıvır zıvır yemiyorum porsiyonlarım oldukça küçük tabi sağlıklı buna rağmen nerdeyse 9 kilo aldım. Kendimi biliyorum önemli olan bu.

ahh canım hadi sen ikiz taşıyorsun bana ne oluyor 9 kg...benim sorunum iştahım...hep açım sanki...
sofradan doyamadan kalkıyorum
ama anneme gitmişsen işte ozaman diyet miyet kalmıyor...tıkabasa yiyorum tüm dikkat etmelerim havaya uçuyor
mesela 1 ay da sadece 1 kg aldım Ocak-şubat arası...
gelelim marta 1 hafta geçti 1 kg daha almışım

Bizde de kan uyusmazligi var. Hamileligin 8. 10. Haftasinda fln bi yapacaktik unuttuk 17. Jaftada ben isteyince yaptik. Bi de galiba 28. 30. Gibi isteyecek.ama doktorum bana kan uyusmazligi olacaksa kanaman olur igne yapariz o zaman demisti ilk basta. Sanki onlem olsun diye yapiyoruz gibi geliyo testo

canım benim ilk 3 ay düşük tehlikesi vardı o haftalarda yapılmıştı da şimdi 2. doz ne zaman kesin tarih bilmiyorum

kızlar sizde de çarpıntı ve nefes darlığı oluyor mu bu dönemde, bazen kendimi balkona attığım, pozisyon bulamayıp nefes darlığı çektiğim zamanlar oluyor.

kızlar aranızda çarpıntı sorunu yaşayan ve buna bağlı nefes darlığı çekenler var mı. Sanırım bu dönemlerde olması normal ama otur-yat hiçbir pozisyonu bulamıyorum rahat nefes alacak, Allahtan gece uykusunda henüz sorun yok :110:

Hastane de yatırsalarda birşey yapmıyorlar, allahtan enfeksiyon yok , enfeksiyon olsa mecburen yatırırlar . devlet ve araştırma hastanelerinde amnioinfüzyon u gerekli görmüyorlar, bana dedikleri yatışınızı yapalım su bitmiş zaten bebeği alalım. Yani devlette yada araştırmada 1 dk tutmuyorlar bebeği, diğer gittiğim iki doktor da perinatalog onlarında hastanesi var, vücutta enfeksiyon olmadığı için hastanede yatırma taraftarı değil ,geceliği 700 tl olduğundan yatırmak istemiyorlar fakat ilk başta kaldım özelde de ama doktor gerekli görmedi benim durumumda. Enfeksiyon olsa dediğin gibi yatırırlar. Her hafta kan tahlili veriyorum, ateşimi ölçüyorum durmadan. Takipte yim 2-3 günde birde doktordayım zaten .
Canım hiç kolay değil insan hangisi daha doğru bilemiyor Allah kolaylık versin hayırlısını versin.

ahh canım hadi sen ikiz taşıyorsun bana ne oluyor 9 kg...benim sorunum iştahım...hep açım sanki...
sofradan doyamadan kalkıyorum
ama anneme gitmişsen işte ozaman diyet miyet kalmıyor...tıkabasa yiyorum tüm dikkat etmelerim havaya uçuyor
mesela 1 ay da sadece 1 kg aldım Ocak-şubat arası...
gelelim marta 1 hafta geçti 1 kg daha almışım
Sıkma canını benim iştahım hiç açılmadı yoksa ne olurdum Allah bilir :)) yine iyi bak iştahın açıkmış da anca benim kadar almışsın.

lilipit lilipit canım nuna leaf anakucagını sormuştun bana göre kullanışlı bide ben cok renkli film sevmiorum en sevdiğim özelliğim sallanma kısmı bebek elini kaldırsa kendiliginden sallanıo bana tasıması zor gelmedi alt demiri agır bitek üst kısmı hafif tabi kullanınca anlaşılır bunlar bebege göre de değişio bakalım bide bende senin gibi önden gidio şöyle böyle demesek mi diodum ama bazı arkadaşlarda haftasına göre kendininkini kıyaslamak istiodur diye bişey söylemedim hepimizinkilrre maşşalah allah sıkıntısı olanları da tez zamanda feraha kavustursun bide kızlar ne yazmışsınız öle gözlerim şaşı oldu:KK45: bugün bende biraz yürüdüm de yaw ben yürüyğnce oglum karnımda top oluo resmen neden anlamadım dr da yürü dedi üstelik acaba hızlı mı yürüom yarın arayıp sorsam mı illa uzancam bacakalrı ayırcam ki o da gevşesin sürekli yatılmıo ki

kızlar aranızda çarpıntı sorunu yaşayan ve buna bağlı nefes darlığı çekenler var mı. Sanırım bu dönemlerde olması normal ama otur-yat hiçbir pozisyonu bulamıyorum rahat nefes alacak, Allahtan gece uykusunda henüz sorun yok :110:
Dün öğlen başladı benim de çarpıntı olayı tam öğlen biraz uyuyiiyiyim diye uzandım kalbim sırtımdan çıkacak gibi çarpmaya başladı o kadar uzun sürdü ki dedim kesin panikatak falan oldum ben bugün de bu ara oldu ama yemek yiyip hemen uzanirsam oluyor sanki yemek yedikten sonra biraz yürümek lazım.
Gece uykusu kısmına gelirsek 1 aydır verimli bir uyku uyuyamiyorum bir kere uyanirsam tekrar uyuyamiyorum maalesef bi de bacak kasilmaları beni benden alıyor dün gece iki bacagim birden kasildi o nasıl garip bir acıdır. Ama yine de şükürler olsun olacak bu kadarı

canım benim ilk 3 ay düşük tehlikesi vardı o haftalarda yapılmıştı da şimdi 2. doz ne zaman kesin tarih bilmiyorum
Doza bağlı degil o benim bildigim. Benim kurtajdan sonrazaten yapilmisti simdi o yuzden tahlil sonucuna göre yapacakti doktor. Yani tutmadiysa fln gibi. Hatta bildigim kadariyla ilk dogumdan sonra yapilinca diger bebeklerde de sıkıntı cikmiyo. Ama yine de soktora sormak lazim tabi

Dün öğlen başladı benim de çarpıntı olayı tam öğlen biraz uyuyiiyiyim diye uzandım kalbim sırtımdan çıkacak gibi çarpmaya başladı o kadar uzun sürdü ki dedim kesin panikatak falan oldum ben bugün de bu ara oldu ama yemek yiyip hemen uzanirsam oluyor sanki yemek yedikten sonra biraz yürümek lazım.
Gece uykusu kısmına gelirsek 1 aydır verimli bir uyku uyuyamiyorum bir kere uyanirsam tekrar uyuyamiyorum maalesef bi de bacak kasilmaları beni benden alıyor dün gece iki bacagim birden kasildi o nasıl garip bir acıdır. Ama yine de şükürler olsun olacak bu kadarı

canım sanırım artık ayımızın gerekleri bunlar, söylediğin gibi yemek sonrası yatınca oluyor, bebiş yer bulamayıp diyaframa baskı yapıyor olabilir, bu olay tansiyonumu da düşürdü benim hatta. Bacak kasılmaları için günlük egzersizler yapabilirsin bak ben yapıyorum çok faydasını gördüm

Ben yaklaşık 6 haftadır uyuyamıyorum. Bir tarafıma yatsam orası uyuşuyor dönüp duruyorum. Bebiş sağ salim doğarsa uyku konusunda çok alışmış olacağım heralde.

lilipit lilipit canım göğüs pedine baktım ...
unibaby olanlar ortadan ikiye katlanmış
bir de babyme marka almışım onlar ise katlanmamış

kusura bakma geç oldu ama ancak eşime kolileri açtırdım

IMG_0256.webp

lilipit lilipit canım göğüs pedine baktım ...
unibaby olanlar ortadan ikiye katlanmış
bir de babyme marka almışım onlar ise katlanmamış

kusura bakma geç oldu ama ancak eşime kolileri açtırdım
Cnm sanada zahmet oldu
Cok iyi fikir oldu bnm icin
Ozaman baby me alirim
Kat izi hic guzel olmuyor

KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ merhaba giremedim çünkü doktor , hastane, operasyon , mekik dokuyoruz. arkadaşlar her hafta yeni bir umutla başlıyor uz, su geldikçe moral bozukluğu , inşallah kritik zamanlar ı atlatıruz Allah büyük . Allah hepimize yardım etsin. Cuma gideceğiz Adapazarı na muhtemelen tekrar amnioinfüzyon yapacaklar, biraz önce doktor dan geldim su çok çok az dedi , sadece kordonun olduğu cepte görüyor um dedi. İnşallah cuma ya kadar idare eder Bizi.

Durumu, sağlığı, gebeliği sağlıklı geçen arkadaşlar , kendi adıma söylüyorum ki benim gibi riskli durumda olan arkadaşlarda aynı şeyi düşünüyorlardır, sakın sevincinizi durumunuzu paylaşmamayı ihmal etmeyin, mutlu olurum ben . Çünkü hiç kimsenin yaşadığımız sıkıntılar ı çekmesini istemem, Allah kimseye yaşatmasın. Sadece , bazen çok önemsiz çok küçük şeyler e takılıyorsunuz, Allah kilonuzdan başka sıkıntı vermesin
Allah 30lu haftalara gelmeyi hayirlisiyla nasip etsin bebislerimiz cok güçlü masaallah dua ediyorum hep

Back
X