2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar arabalar artik yavas yavas alinmaya basladi. Aranizda casual vista alan varmi yada dusunen kullanan. Baston tarzi ve oto koltuklu alacagim. Chicconun lite way plusi begendim. Simdide bunu gordum buda hosuma gitti.gidip yakindan henuz bakamadim . Fikriniz varmi bu arabayla ilgili..

ben sıkma portakal suyuna koyuyorum yoksa tadı bir felaket, tabi sabah akşam sıkma portakal suyu içiyorum bir aydır acaba sorun olur mu bilmiyorum.
Ben de gözümü yumup tek dikişte içiyorum :) Şekerinde sorun yoksa, portakal suyu içilir, nasılsa c vitaminin fazlası idrarla atılıyor:)

Aynen havalar ısınsın diyorum artık. Koca kışı kısa paçalarla geçirdim. Kilotlu çorap giymek zorunda kaldım ki nefret ediyorum darlıyo beni.
Ya tamam bilekte giyiyorum normalde de arkadaş kar kış biraz uzun boylu olanları düşünseler. Yani allahtan üstte salaş kıyafetler çoğaldı da son senelerde rahat ettim.
Yine de uzun boylu olmak güzel bence :)

sizin kadar zun boylu olmasamda bende boy konusunda sıkıntılıyım. bilekte olan pantolonlarla kısa bot giyince ve oturunca pantolon yukarı çıkıyor ya çok sinir oluyorum. birde hamiel elbiselerinin boylarını çok kısa yapıyorlar. zaten karın önden kaldırıyor. bende bu aylardan sonra elbbise giyerim rahat ederim diye düşünüyordum da hamiel elbisesi bulmak çok zor ya. yada ben mi aradığımı bulamıyorum bilmiyorum.

lilipit lilipit ben chino pantolon aldım lcw den boyu istediğim gibi uzun ve boru paça . bende memur olunca bu tarz pantolon giyiyorum mecburen bide koyu renkli olması lazım.

Sundan sordum
Benim doktorum rahatsiz olacagin kadar kramp agri olmuyorsa kullanama gerek yok demisti
Senin dr ne der bilmiyrm ama bende tadini sevmedigimden ve dr oyle dediginden kullanmiyrm acikcasi :)

ben 3 aydır kullanıyorum magnezyum benim ağrılara biraz iyi geldi.

kızlar bende bugun gittim kontrola osteacare kalsiyum ilacı ile gynoferra kan ilacı verdi bide d vitamini kullanıyorum gece kramplarını onlemek icinmiş osteacare kalsiyum magnezyum ilacı
doktorum kilomuda fazla buldu hep tatlıya düşkünlüğümden 10 kilo aldım neyse yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun veririz kiloları

kızlar bende bugun gittim kontrola osteacare kalsiyum ilacı ile gynoferra kan ilacı verdi bide d vitamini kullanıyorum gece kramplarını onlemek icinmiş osteacare kalsiyum magnezyum ilacı
doktorum kilomuda fazla buldu ama yapacak bişey yok elimde olmadan 10 kilo aldım dikkat eetiğim halde

bana da bonocare vermişti geçen kontrolümde. kalsiyum&magnezyum&çinko& dvitamini..8.haftamdan itibaren kan ilacı,22 haftadan itibarende bunu ve kan ilacını içiyorum..

Kızlar her yemek yememin ardından bebisi hickirik tutuyor ve baya uzun sürüyor sözde de oluyor mu

Burun kanaması yaşayan var mı daha önce çok az kanıyordu dün 3 defa kanadı ve üçü de uzun süre durmadı bugün hiç olmadı dün başım da ağrıyordu.
Kilo konusuna gelince ilk hamileliğimde 29 kg aldım şimdi de 27. Haftam bitiyor 13-14 kg aldım bünyede bünyeye kilo alımı değişiyor çalışıyorum gün içinde çok oturduğum söylenemez abartı yediğim de söylenemez

IMG_0274.webp IMG_0273.webp

Alıntı yapmayı unutmuşum :deli:
Ay cnm allah razi olsun
Kadinlar gunu indirimide var
35,60 tl tanesi
Bu ikisini aldim
E-gebe den
Normalde bluz 104,50
Pantalon 139,90
Kargo ile beraber 79 liraya aldim

doktorum kilomuda fazla buldu hep tatlıya düşkünlüğümden 10 kilo aldım neyse yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun veririz kiloları
Benim doktor da 24.hafta gibi aynı ilaçlara başladı ama bende d vitamini yok, bebeğin gelişimi hakkında birşey söyledi mi, senle yakınız haftaya bende kontrole gideceğim

Arkadaşlar canım çok sıkkın ben ne yapcam eşim ve annem evşendiğim günden beri anlaşamıyorlar eşim annen buraya gelmesin diyor ben de annemlere gitmek istemiyorum ama sezeryen olucak ilki öyleydi dünden beri canım çok sıkkın

Burun kanaması yaşayan var mı daha önce çok az kanıyordu dün 3 defa kanadı ve üçü de uzun süre durmadı bugün hiç olmadı dün başım da ağrıyordu.
Kilo konusuna gelince ilk hamileliğimde 29 kg aldım şimdi de 27. Haftam bitiyor 13-14 kg aldım bünyede bünyeye kilo alımı değişiyor çalışıyorum gün içinde çok oturduğum söylenemez abartı yediğim de söylenemez

canım ben sabah çok zorlandım tam abdest aldım evden çıkacağım kanama başladı...
durdurdum mecburen biraz bekleyip tekrar aldım...
sanırım bu haftalar için normal kanamalar

Kızlar merhabalar...
karnım bugünlerde daha bir öne çıktı...
ve sürekli aç hissediyorum...bazen dozu kaçırıp çok yediğim de oluyor
günlük 6-7 dilim ekmek fazla mı ondan mı kilo alıyorum bilmiyorum
ama diyetimde de okadar var
baktım yemek yemeden olmuyor yürüyüşe başladım bugün 6000 adım attım.tabi bu totalde ...
kramplardan bahsetmişsiniz ben de yaşıyorum özellikle yatarken..

Kızlar merhabalar...
karnım bugünlerde daha bir öne çıktı...
ve sürekli aç hissediyorum...bazen dozu kaçırıp çok yediğim de oluyor
günlük 6-7 dilim ekmek fazla mı ondan mı kilo alıyorum bilmiyorum
ama diyetimde de okadar var
baktım yemek yemeden olmuyor yürüyüşe başladım bugün 6000 adım attım.tabi bu totalde ...
kramplardan bahsetmişsiniz ben de yaşıyorum özellikle yatarken..
Uno denge varya ben ondan 1 dilim yiyorum sabah kahvaltıda. Günlük ekmek dilimi 2 yi geçmiyor ben de. Öğlen çorba ya da dünden kalan ana yemek varsa onu yerim ekmeksiz. Akşam zaten eşim gelince 6.30 da çorba ve yemek yeriz. ( yemek olarak her hafta sebze , bakliyat , et olarak sırayla pişiriyorum ) Aralarda acıktıkça süt , 1 tane içi boş galeta , yoğurt , salatalık vs ile geçiştiriyorum. Benim tek kaçamağım akşam 20-22 arası eşimle dizi keyfi yaparken yediğim meyve ve kuruyemiş. Meyve olarak fix ayva oluyor :) kabak çekirdeği yanına da 5 badem 5 fındık 5 fıstık bazen de 10 leblebi 10 nohut şeklinde değiştiriyorum. Haftada 1 kez de tatlı hakkım var. Ben bu şekilde 2.5 kilo verdim ilk başta. Ama şimdi kilomu koruyorum. 62 ile başladım ve 66 yım. Doğumdan sonra 1 gün boyunca hep tatlı yicem ama :( tatlısız hayat çok zormuş.

Back
X