2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Okidog mu ne o marka sanirim
Harika cantalari var
Canta alirken sunu dusunmek lazim cnm, genel bilgi olarak vermek istedim
Bebekle nerelere gidilliyor?
Hastane, park, avm
O canta nasil kullaniliyor peki
Bebek arabasinin filesine koymak, hastqnede sandalyeye koymak, avmde emzirme odasina koymak, alt değiştirme unitesine koymak gibi
Hani bir eve oturmaya giderken iyi de
Bu tarz hijyenik olmayan yerler
Bebekle ilgilenirken canta gozden cikiyor
Okadar cok para ya da pahali cantalar cok gereksiz
En kullanislisi sirt cantasi kesinlikle
Evet bende sırt çantası istiyorum ama maalesef eşim israrla hayır diyor nedense bilemedim. Ben yaninda olacam tasirim diyor falan. Zaten heryere esimle gideriz biz. Yalnız hastane falan hiç bi yere gitmem. O yüzden öyle diyor galiba. Ama sırt çantası hevesim var.

Cnm bana liste verilmedi ama diyetisyene de yönlendirilmedim. Çünkü ben fazla kilolu hamile kaldığım için böyle şeker sorunum çıktı da diyet dedi Dr. 160 boyum var. Ben +10 kilo ile hamile kaldım taaaaa önceleri yazmıştım bilmem hatırlar mısın. O yüzden boy kilonu baz al derim. Mesela şuan totelde 4 kilo almış görünsem de 14 kilo fazlam var benim. Senin listeni diyetisyen verdiyse zaten alman gereken kalori miktarına Göre yapmıştır o listeyi. Ben sadece dikkat ederek herşeyden azar yiyerek takılıyorum. Bak mesela akşam yoğurt çorbası ve z.yağlı kabak yemeği yedim 1 saat sonra şekerimi ölçüm 128 çıktı :KK43: senin şeker sorunun yok ne güzel.
Cnm yemekten sonra 128 normal bir seker degeri
Neden uzgun surar yaptin ki

Evet bende sırt çantası istiyorum ama maalesef eşim israrla hayır diyor nedense bilemedim. Ben yaninda olacam tasirim diyor falan. Zaten heryere esimle gideriz biz. Yalnız hastane falan hiç bi yere gitmem. O yüzden öyle diyor galiba. Ama sırt çantası hevesim var.
Cnm bnm sirt cantasi almaktaki amacim esime yikmakti
O zaman onun aslinda sirt cantasi istemesi lazim
Oglum bir bucuk yasina gelene kadar adidas sirt cantasi kullandik, esim takiyordu super oluyordu
Eskidi yeniden adidas canta aldik, ilki 83 lira ikincisi 103 lira mi neydi
Ayrica alt degistirme odasi emzirme odasi gibi yerlede yalnjz giriosun
Cantanin ici bi ton dolu
Bebegi zaptet cantayi zapet cok sinir bozucu
Erkekler cok karismasin cnm:)

Canım nasıl anlıyorsun hıçkırık olduğunu ben hiç anlamıyorutm yada benim bebiş hıçkırmıyor mu
Cnm saat gibi tik tik yapar
Benimkide hickirmiyor
Belki seninkide hickirmiodur
Oglum 24 haftada baslamisti co k hickirirdi

Ben mavi jeansten deri sırt çantası beğendim.120 TL civarında. Şık duruyor deri çantalar hem de sırt çantaları çok kullanışlı.

Kızlar merhabalar...
karnım bugünlerde daha bir öne çıktı...
ve sürekli aç hissediyorum...bazen dozu kaçırıp çok yediğim de oluyor
günlük 6-7 dilim ekmek fazla mı ondan mı kilo alıyorum bilmiyorum
ama diyetimde de okadar var
baktım yemek yemeden olmuyor yürüyüşe başladım bugün 6000 adım attım.tabi bu totalde ...
kramplardan bahsetmişsiniz ben de yaşıyorum özellikle yatarken..
Cnm sen diyetin neyse onu uygula
Bende cok yiyorum gibi geliyor:)
Dikkat etmek lazım
İstah cok açılıyor

Cnm yemekten sonra 128 normal bir seker degeri
Neden uzgun surar yaptin ki
Çünkü sadece çorba ve sebze yemeğinin bu şekeri 128 lerde çıkarması beni üzdü. Bana gebelik şekeri teşhisi kondu malum. Azcık yesem şekerim çıkıyor. 140 ın Altında olması sıkıntı yaratmıyor aslında biliyorum da ne bilim şeker testinde 200 leri görünce sanırım tik oldu ben de.

Cnm bnm sirt cantasi almaktaki amacim esime yikmakti
O zaman onun aslinda sirt cantasi istemesi lazim
Oglum bir bucuk yasina gelene kadar adidas sirt cantasi kullandik, esim takiyordu super oluyordu
Eskidi yeniden adidas canta aldik, ilki 83 lira ikincisi 103 lira mi neydi
Ayrica alt degistirme odasi emzirme odasi gibi yerlede yalnjz giriosun
Cantanin ici bi ton dolu
Bebegi zaptet cantayi zapet cok sinir bozucu
Erkekler cok karismasin cnm:)
Çok karışır. Kaynanam o benim :halay::KK70:

Çünkü sadece çorba ve sebze yemeğinin bu şekeri 128 lerde çıkarması beni üzdü. Bana gebelik şekeri teşhisi kondu malum. Azcık yesem şekerim çıkıyor. 140 ın Altında olması sıkıntı yaratmıyor aslında biliyorum da ne bilim şeker testinde 200 leri görünce sanırım tik oldu ben de.
E cnm sende ona gore besleniyorsun
O oyle cikacak cunku insulin yetmiyor
Sikma canini
Bak ne guzel dikkat ediyorsun tebrik ederim

Benim bu cuma canım,27+6 olacaz Allah izin verirse.şeker yüklemesi yapılacak 100lük :KK43: aslında salı günüydü ama biraz zaman geçsin dedim geçen hafta gitmiştim:) bebeğim biraz daha büyüsün istedim.İnşallah bu sefer yüzünü gösterir de bir resmi olur benim kuzumun da :anne:

İyi haberlerini alırız insallah, bana en yakın olan sendin sanırım benden bir gün oydeydin diye hatırlıyorum doktor ne derse mutlaka bizle paylaş, birde bana 24 hafta ile birlikte gynoferra ve osteocare ilaçlarına başladı sen neler kullanıyorsun?

Canım ne desek ki şimdi :)) yani ya eşin kusura bakmayacak ya da sen. Tercihimiz bu dönemde senin bir de bununla uğraşmaman taki de ama ... sezeryan olacaksan kesinlikle yanında biri olsun eşin her an yanında olacaksa neden olmasın:) ama eşle meşle olacak şey değil canım. Yeri gelecek o bebişi sen emzirirken tutacak emene kadar . Sabırlı biri lazım
Aslında eşim çok sabırlı haklı olduğu noktalarda var ben sadece sezeryandan sonra hem bana hem bebeğe nasıl bakacak bilmiyorum bakıcı tutalım diyor.Annemlere gidecek olsam uçakla gitmem lazım onun içinde 32. Haftadan e gitmem lazım 2 ay orda kalcam bir de onların minneti olacak

Ay bnmkide oyledir, bende oyle diyrm, cok bilmis kocalarr yok mu:))
Sen de "ona ben ne dersem o " :p

Zaten bebek bakiminda bi ise yaramıyorlar
Pratik degiller, ben tahammul edemiyorum hic :)
Ay yarar o işe yaramaz mi. Şimdiden diyo bebegin tırnaklarını sen kesemezsin ama ben keserim diyo. Be korkuyorum yıkamak ve tırnak kesmeden yapamam diye. O ben yikarim da diyo. Kimsenin gelmesine gerek yok diyo:skandal::KK45:

Canım neden gitmek istemiyosun annenlere? Eşinin birazcık anlayışlı olması lazım sezaryenli halinle yalnız başına ilgilenmen çok zor olur bebeğinle,idare ediversin nolacak her zaman olan bişey değil ki bu doğum
Eşim ben sana bakarım gerekirse bakıcı tutarım diyor off iyice bunaldım

İyi haberlerini alırız insallah, bana en yakın olan sendin sanırım benden bir gün oydeydin diye hatırlıyorum doktor ne derse mutlaka bizle paylaş, birde bana 24 hafta ile birlikte gynoferra ve osteocare ilaçlarına başladı sen neler kullanıyorsun?

Olur canım paylaşırım mutlaka.Ben bayadır kullanıyorum gyno ferro sanol ama hergün içemiyorum çünkü kabızlık ve mide bulantısı yapıyor bazen.Onun dışında imom kullanıyorum 3.aydan beri.Başka da bişey vermedi henüz belki bu kontrolde magnezyum falan ekler.Bizden önde efefsunkar efefsunkar var ondan da bekliyoruz tavsiyeler haberler :))) sen de paylaş mutlaka doktora gidince.Hepimiz güzel haberler alalım inşallah kontrollerimizden :dua::nazar::KK200:

Eşim ben sana bakarım gerekirse bakıcı tutarım diyor off iyice bunaldım

Canını hiç sıkma kendini strese sokma canım bulunur bir çaresi.Zaten hamilelik kolay bir süreç değil bi de böyle şeylerle uğraşma.Onların düşünmesi lazım seni,senin onları değil

Back
X