- 6 Kasım 2014
- 1.327
- 1.410
- 133
- 32
Eve gelince bi kere kurduk sonra söktük . ama internetteki fotosu varResmini bir daha atabilir misin, bende hala kararsızım belki bende seninkinden alırım, tekerlekli olması bayağı iyiymis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve gelince bi kere kurduk sonra söktük . ama internetteki fotosu varResmini bir daha atabilir misin, bende hala kararsızım belki bende seninkinden alırım, tekerlekli olması bayağı iyiymis
Amiin inşallah herşeyin en hayırlısı olur hakkınizda. Rabbim çekemiceniz yükü vermez inşallah sizlereBebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
hayırlısı olsun hakkınızda inşallah canım,her zaman dualarımızdasın..ömrü hastanede geçecek derken,tedavi süreci uzun mu sürecek başka bir problem mi varBebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
Kızlar dünden beri ara ara karnım ağrıyor..sanki adet olacakmışım gibi kasıklara da vuruyor.. Ama kasılma gibi değil sanki,hani bu yalancı sancı diyorlar ya sanırım o değildir..
var mı aranızda böyle bir durum yaşayan?
bir de benim gibi plesentası aşağıda olan bir arkadaş vardı (hep ismini unutuyorum) ne durumda acaba,var mı değişiklik ondan da kaynaklanıyor olabilir mi ki bu ağrılar?
Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
Sağlık problemleri çok olacakmış Rabbim çektirmesin kuzuma
canım özel sektörde mi calışıyorsun yarım çalıştığında yarım maaş mı alacaksınCnm dort ay yyarim gun calisacagim icin izni takmiyrm fazla
Sen ogretmendin diye hatirliyrm
Yarim gun calisma durumu yok mu
Modelini söylemişn bende öyle istyrm
Canım Allah hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah.. dua edicem size her zaman.Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
Yok canm maalesef oturup bekliyosun hareket ettirmiyolar onda daÇok sağol canım inşallah
İki saat oturarak mı bekleyeceksin canım iki saat dolana kadar dolansam mesela çarşıda falan
Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
Rabbim Yardımcın olsun canım bebeğinede şifa versin inşaallah bi mucize olurda sımsıkı tutunur hayata olmaz diye bişey yoktur sen Rabbimize inan güven bizimde hep duamızdasınBebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
Anladım canım sağolYok canm maalesef oturup bekliyosun hareket ettirmiyolar onda da
benimde kontrolüme daha 3 hafta var,inşallah benimki de çıkmıştırcanım benim ilk zamanlar sürekli kasıklarımda ağrı oluyordu...
plesanta aşağıdaydı 24. haftadan sonra yukarı çıktı da bir rahat ettim
dikkat etmek gerekiyor
Denemekten zarar gelecegini düşünmiüorum istersen bi drunu arayıp sor