2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gunaydiiinn
Bende katiliyrm annene
Dalan roxy ya da dalin granul sabun ile
30 derecede, cift durulamalk yikayabilirsin
Ben oyle yapiyrm
Haci sakirin kokusunu sevmiyrm
Birde bebek kiyafetlerini siralama olusturarak kucuk hurca koymustuk, tik diye alip hemsireye veriyorsun, kapagini actiiginda, en ustte bez, iczibin vs siralamasi ile cok rahat aliniyor, birde hijyenik oluyro, saga sola koymuyorlar
Bende aldım dalan roxy hatta denedim ama benim makinadan gitmedi. Çamaşırlar yıkandı bi baktım çekmecesinde top gibi olmuş duruyo kalıntı. Böyle olunca Sıvı deterjan da aldım mecbur :eek:

Evet canım doğum yaptım dün sabah. Çok şükür iyiyiz. 870 gr bir savaşcı doğurdum. Bebeğim yoğun bakımda anne karnındaki gelişemediği zamanı orada tamamlayacak inşaalllaaahhh. Dualarınızı esirgemeyin

Allah sağlıkla sıhhatle büyümeyi nasip etsin inşallah..

Evet canım doğum yaptım dün sabah. Çok şükür iyiyiz. 870 gr bir savaşcı doğurdum. Bebeğim yoğun bakımda anne karnındaki gelişemediği zamanı orada tamamlayacak inşaalllaaahhh. Dualarınızı esirgemeyin
Maşallah iyi olmanıza çok sevindim. Allahın izniyle en kısa zamanda savaşçı miniğin arayı kapayıp gelecek yanına. Allah yardımcınız olsun :KK25:

Kızlar sabahlıklı lohusa takımı alırken üste giydigimiz yarım kol oluncamı rahat ederiz uzun kolmu.ikisi arasında kaldım.sabahlıgı zaten uzun kol ama alttakinde karar kılamadım.hava sıcak olacak sonucta ama bide yeni dogum yapanlar yaz sıcagı bile olsa ayagına corap giyiyolar.bileöedüm simdi :110:

Merhaba kizlar 26 haftalik olduk cok sukur geriye 12 haftam kaldi nasil gecicek cok heyecanliyim sanki ilk dogumum bnm oglum sezeryan oldu iki takim pijama almistim hastaneye ikisinide koyun mutlaka gecelikten daha rahat pijama takimi zaten tek basina ilk zamnlwr wc ye gidemiyosun annem yardimci oluyodu sag olsun yazliklar cikiyo yavas yavas baslayalim almaya ben 3 takim hastane cikisi aldim dayanamayip 2 ay onlar idare eder geri kalani kisa kollu olmayi planluyorum bakalim

Kızlar sabahlıklı lohusa takımı alırken üste giydigimiz yarım kol oluncamı rahat ederiz uzun kolmu.ikisi arasında kaldım.sabahlıgı zaten uzun kol ama alttakinde karar kılamadım.hava sıcak olacak sonucta ama bide yeni dogum yapanlar yaz sıcagı bile olsa ayagına corap giyiyolar.bileöedüm simdi :110:

canım ben çok üşüyen biriyim o yüzden uzun kol baharlık aldım..
Bir de benimki mayıs ortası oluyor evim de çok sıcak bir ev değil oyüzden uzun kollu tercih ettim

Merhaba kızlar bi sorunum var bi kaç gündür aşırı derecede patlayacakmış gibi hissediyorum kendimi bebeğim baya yukarı çıktı 28 haftalık erken değilmi henüz benim gibi olan varmı yemek yediğim zaman daha kötü oluyorum dün akşam sırf rahat yatabilmek için aç yattım ama sabah çok acıktım bi kaç lokma yedim ama fazla kaçırmadım şu an çok rahatsızım nefes alamıyorum sanki ancak sol yanıma uzanırsam biraz nefes alıyorum ben 40 haftaya kadar nasıl bekleyeceğim inanın bilmiyorum bunun bi çaresi yokmu

IMG_0307.webp

İkiz anneleriii
Bakin
Cok guzel

canım ben çok üşüyen biriyim o yüzden uzun kol baharlık aldım..
Bir de benimki mayıs ortası oluyor evim de çok sıcak bir ev değil oyüzden uzun kollu tercih ettim
Aynen canım benimkide mayıs ortası.önceki doktorum 18 mayıs demişti.suanki doktorumla henüz konuşmadım bakalım o ne diycek.inş erken gelmezler.cünkü benimki cok tekmeliyo sanki çıktı cıkacak gibi hissediyorum:KK17:

Sağol canım benimde çok düşük en alt sınırda sağlık ocağındaki ebem doğumunda sıkıntı yaşarsın dedi daha kendi doktoruma gidemedim

Aynen canım benimkide mayıs ortası.önceki doktorum 18 mayıs demişti.suanki doktorumla henüz konuşmadım bakalım o ne diycek.inş erken gelmezler.cünkü benimki cok tekmeliyo sanki çıktı cıkacak gibi hissediyorum:KK17:

yok canım erken gelme durumu muayenelerinde bir sorun olmazsa olmaz
kendini yorma dikkat et doktorun da kontrollerde olumsuz bir durum yok derse problem olmaz
benim doktor sezaryen yapacak ama 30 mayıs olması gerekirken bir aksilik çıkmazsa 23 gibi alır bebeği...
benim tek korkum şu gelişim geriliği eğer artarsa doğum öne gelebilir...

kendini yorma dikkat et doktorun da kontrollerde olumsuz bir durum yok derse problem olmaz
benim doktor sezaryen yapacak ama 30 mayıs olması gerekirken bir aksilik çıkmazsa 23 gibi alır bebeği...
İnş bişeycik olmaz.içini ferah tut.hep duamda bu gruptakiler.benimkide 30 mayıs ama sezeryan diye 18i alırım demişti eski doktorum.bakalım hakkımıza hayırlısı olsun.

Canım bu arada ilk bebeginmiydi senin

Cnm benim bir tane oldugu halde bavul yapmistim:) bavulun bir tarafi bebek icindi, diger tarafi benim icin
Hurcu bavula degil ayri posete koymustuk
Bavulda yedekler vardi
Bavul icerisine temiz beyaz kumas bir ortu ile iki bolme yapip, bebegin kiyafetleri falan o sekilde dizili idi
Ben cok huyluyum, degmeyecek o kiyafetler biyere
Tabi bnmkilerde
Sonucta, bebegimi emzircem, tenime degicek, bende cok temiz olmaliyim:)
Geceligini yikamadan canta yapan anneler var
Ben duyunca bile cildiriyorum:)
maşallahın var canım. ben kendim için ne koymalıyım bir liste yapacağım. iki saten sabahlık, bir pijama ve bir gecelik koyacağım ikisi de önden açılan. sandaletim, diş fırçam, macun, kolonya, ped, çorap, emzirme atleti ve sütyeni, kilot, saç fırçam, saç bantlarım, birkaç şal, lasinoh göğüs ucu kremi aklımda şimdilik olanlar daha kendim için almadım birşey, bunlar evde var zaten, kendim için neler gerekecek başka?

Back
X