2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben yorgan hic istemedim bebeklerde çok kullanılmıyor diye biliyorum boğulma riskine karşı. Ben uyku tulumu diktim annemle beraber bi de pikesi battaniyesi falan var. Dediğin gibi evler sıcak oluyor ama annem dayanamamış bi tane yorgan almış. O da durur olmadı biraz büyüyünce kullanır dedim.

Ben yorgan hic istemedim bebeklerde çok kullanılmıyor diye biliyorum boğulma riskine karşı. Ben uyku tulumu diktim annemle beraber bi de pikesi battaniyesi falan var. Dediğin gibi evler sıcak oluyor ama annem dayanamamış bi tane yorgan almış. O da durur olmadı biraz büyüyünce kullanır dedim.
Valla cnm sen cok mantikli seyler yapiyorsun ya
Tebrik ederim:)
Kesinlikle katiliyrm
Bitane yorgan olsun yeterli bencede
Hani soguk memleket olur belki ozaman kullanilabilir,
Uyku tulumuda kullanmadim
Oglum icinde piser onun
Uyurken cok terliyor
Doğal gaz yok bizim evimizde
Ondan cok sicak
Ancak dogal gazli evlerde gece serin olabilir
Uyku tulumuda harika
Cok tatli duruolar:)

Ruyamda e bebekteydim
Bebegime alisveris yapicam
Bi turlu brisey bulamadim
Stres stres:)))

Valla cnm sen cok mantikli seyler yapiyorsun ya
Tebrik ederim:)
Kesinlikle katiliyrm
Bitane yorgan olsun yeterli bencede
Hani soguk memleket olur belki ozaman kullanilabilir,
Uyku tulumuda kullanmadim
Oglum icinde piser onun
Uyurken cok terliyor
Doğal gaz yok bizim evimizde
Ondan cok sicak
Ancak dogal gazli evlerde gece serin olabilir
Uyku tulumuda harika
Cok tatli duruolar:)
Tecrübeli bir anneden bunları duymak ne güzel :halay:
Sağol canım çokça arastirmaktan artık bi fikirler oluşuyor. Uyku tulumunu da denemek istedim soğuk havalarda kullanır belki diye ince bi elyaf var içinde o da çok terletirse elyafi da çıkartırım..
Senin izin bugün mu bitiyor

Tecrübeli bir anneden bunları duymak ne güzel :halay:
Sağol canım çokça arastirmaktan artık bi fikirler oluşuyor. Uyku tulumunu da denemek istedim soğuk havalarda kullanır belki diye ince bi elyaf var içinde o da çok terletirse elyafi da çıkartırım..
Senin izin bugün mu bitiyor
Evet cnm bitiyor
Yarin yogun tempoyla baslar maalesef isim
H&m yakinda online satisa baslayacak
Yuzde yirmi acilis indirimi ile
Organik bodylerini cok begeniyrm ben
Bide cok tarz kiyafetleri var bebek grubunda
Dort gozle bekliyrm bakalim:)

H&m candir. Ben de bakarım bir açılsın da sana da allah kolaylıklar versin canım ne zaman cikacaksin doğum iznine.

Ewet canım gerilmiştim bu acıklamanı okumadan önce.yazdıgını yanlıs anlamışım kusura bakma.acıklama geregi duydugun içinde ayrıca teşekkürler:)
Eksik de yazmamış değilim hani. Yanlış anlaşılmaya çok müsaitmiş:)))) neyse o pır pır hareket iki üç saniyeliğine bende de var. Bebişin o hareketi yapması imkansız. Bence Kas diyorum .... bilemedim:))))

Evet cnm bitiyor
Yarin yogun tempoyla baslar maalesef isim
H&m yakinda online satisa baslayacak
Yuzde yirmi acilis indirimi ile
Organik bodylerini cok begeniyrm ben
Bide cok tarz kiyafetleri var bebek grubunda
Dort gozle bekliyrm bakalim:)
açılınca bize de haber verirsin değil mi ;)

Bende mersindeydim gecen yil. Bulent beyi tavsiye etmisti kendi doktorum riskli gebelikti ama gitmeye firsat olmadan kaybetmistim bebegimi. Nasil bi doktor rahimsel acidan riskli gebeliklere bakiyormus diye duydum hep.
Bülent Bey e ben tedavi için gittim. Tüp bebek bemimki. İlk denemeydi ve oldu çok şükür benim rezervler çok azdı. İlaçlarla bile çok az yumurta oluştu sonra da biri tutundu. Allah saglıkla tamamlar inşallah. Kalp atışına kadar o bakıyor sonrasında başka dr. Devam etmiyor yani. Ama tek geçerim bu konuda. Çok başarılı ve çok sevdiğim bir dr. Sıkıntısı olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Başkent kışla da Bülent Haydardedeoğlu. Ebru tarım perinatolog o da inanılmaz iyi ve deneyimli bir dr. Mersindeki arkadaslar mersin perinatologlarından çok sıkıntılıydı ama Ebru hanım tek tek herşeyi açıklar, 1 saat detaylı inceler konuşur anlatır cd ye çeker falan sadece kendi bilgisiyle doyurmaz psikolojine de iyi gelir.

Evet cnm yorganda oluyor uyku setinde
Bende funna baby normal besik icin uyku seti var
Onun yorganini kullaniyrm diyelim(goruntude)
Kayinvaldem iki tane pamuk yorgan yapti
Duruyorlar
Annemin evine de iki tane kidboo marka park yatak uyku seti almistim
Onunda iki yorgani var
Oda duruyor:)
Ne varsa english home organik pikede var
Paso onu kullaniyrm
Senin yorganlar bosa olmus cok

Ben de üç tane önden çıtlı uzun kollu body aldım. Ama ben o bodyleri içe giydirmek için almadım. Gece pijama gibi ayaklı altlarla giyer diye aldımo_O H&m i dört gözle bekliyorum. Kumaş kalitesini çok sevmesen de çok cici şeyler var.

Aldığım tüm nevresim ölçüleri 100 e 150 bu arada. Ben de daha küçüğüyle hiç karşılaşmamıştım şaşırdım. Demekki standart değil

Gecelikle normalde de rahat edemiyorum yukarı toplanıyor ya. Bebişin odası hazır olsun ev ile işim bitsin bakıcam artık
Kızlar hakkaten pijamaları nereden alıyorsunuz? Şöyle çok klasik olmayan ama şık ve çok bol durmayan fiyatı aşırıya kaçmayan modeller olan tavsiyeleriniz var mı?

Cuma günü tetanoz aşısı oldum dün akşamdan beri ağrısı giderek artıyor :110: yarına geçer mi??

Ben de üç tane önden çıtlı uzun kollu body aldım. Ama ben o bodyleri içe giydirmek için almadım. Gece pijama gibi ayaklı altlarla giyer diye aldımo_O H&m i dört gözle bekliyorum. Kumaş kalitesini çok sevmesen de çok cici şeyler var.
H&m i bende bekliyorum gerçekten güzel kıyafetleri var

Back
X