2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar aranızda yeniden kusmaya başlayan var mı? benim midem bir tuhaftı kaç gündür ve bu akşam kustum :KK43:
Ben de gecen hafta yasadim. Hatta hayatimda yasadigim en siddetli cikarmaydi. Ama benim baslarda da hic olmamisti sadece midem bulanirdi o kdr. O yuzden basta biraz tedirgin oldum ama bisey olmadi şükür

Aldım ismi. İnternette indirim takip etmek iyidir. Bol bol kullanılacak bunlardan :) bir de yenidoğan bezi fazla almayın çünkü çabuk kilo alıyorlar elinde kalır diyorlar. Çok uzun sürmeyecek demekki bir üst boya geçiş
1beden 1 paket 2 beden de 1 paket toplam iki paket indirimli o şekilde ..1 beden 5 kiloya kadar kullanılıyor bir paket yeterli olacak dediğin gibi...o pişik kremi 8 aya kadar gidiyormuş

Fotoğrafını koyabilirmisin bulamadım da e bebekte bakayım
Bu ikisini aldık kampanyadaydı. 1000 TL ye geldi. Ana kucağını arabaya monte etmek için aparatı da dahil. Büyük araba 80 kg'ye kadar taşıyo. Satıcı oturdu bişey olmadı düşün. Küçük olanın da içi çıkıyor büyüdükçe onu çıkarcaz

Eklentiler

• IMG_1160.webp
    IMG_1160.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_1161.webp
    IMG_1161.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar birşey soracağım sizinde akıntı durumunuz nasıl benim beyaz akıntım geliyor bu durumlar şimdi normalmi
Bende var daha once bende sormustum;) doktor koku olmadigi surece normal dedi idrar testi yapti gecen hafta bakteri orani biraz fazla cikti gebelikten dolayi olabilir bol su ic dedi ilac vermedi. Bazen camasir degistirmek zorunda bile kaliyorum o derece.

Kızlar bu bebek tarağı fırçası lazım bişey mi? Siz hangisini aldınız? Bir de tırmak makasını falan..
N11 de kuponum varken alayım lazım bişeyse
Lazim evet
Mesela konak oldugunda flasn zeytin yagi surup tariyorsun
Bende iki set vardi
Bebedor ve chicco
Bebedorun taragi ince kanalli
Cok guzel tariyor
Fircasi biraz sert, ilk zamana uygun degil
Chicconunda fircasi harika
Ben hala kullaniyrm
Bebedorun torpulu tirnak makasi seti cok guzel
Makas seklinde olanla tirnak makaslari cok kullanisli
İlk zamanlar yuzunu cizdigi icin torpulemek iyi oluyor

Kızlar bu bebek tarağı fırçası lazım bişey mi? Siz hangisini aldınız? Bir de tırmak makasını falan..
N11 de kuponum varken alayım lazım bişeyse
Lazim evet
Mesela konak oldugunda flasn zeytin yagi surup tariyorsun
Bende iki set vardi
Bebedor ve chicco
Bebedorun taragi ince kanalli
Cok guzel tariyor
Fircasi biraz sert, ilk zamana uygun degil
Chicconunda fircasi harika
Ben hala kullaniyrm
Bebedorun torpulu tirnak makasi seti cok guzel
Makas seklinde olanla tirnak makaslari cok kullanisli
İlk zamanlar yuzunu cizdigi icin torpulemek iyi oluyor

lilipit lilipit Canım memnun olduğunuz bunlardan hangisi

Eklentiler

• IMG_0071.webp
    IMG_0071.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_0072.webp
    IMG_0072.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar 100 gramlık şeker yüklemem vardı dün.Sonuçlarım çıktı çok şükür normal ama tabi yine de dikkat edecem bundan sonra sonuçta 50likte bişeyler çıktı ki 100lük istedi:) Yaptırmayanlar siz de dikkat edin lütfen şeker iyi bişey değil sonuçta:) Bu arada değerlerin şöyle olması gerekiyormuş;
Açlık: 95
1.saat tokluk : 180
2.Saat tokluk : 155
3. Saat tokluk: 140
Gidecek olan arkadaşlara da bir örnek olsun.İnşallah hiçbirinizin yaptırmasına gerek kalmaz :KK200:
Canım çok sevindim hadi yırttın dediğin gibi dikkat etmek lazım ne olursa olsun ama zorunluluk olunca insana zor geliyor.Darısı başıma artık bi ben kaldım heralde

@Aydii bayıldım cok güzel nerden yaptırdn??

Kızlar 100lük şeker sonucum belli oldu herşey iyimiş değerlerimi yazıyorum
Açlık 88
Tokluk 1.saat 172
2.saat 112

Değerler iyi oldupu için 3. Saat kan almadılar ama yinede bu şekere dikkat etmek lazım özellikle yapmayanlar şekerden kaçının ne olur ne olmaz tadımlık yiyelim
Canım gözün aydın hadi bakalım darısı başıma.Tadımlık tatlı :KK12:kulağa hoş geliyor tatlı yiyesim geldi bak ama insan bi tadınca bırakamıyor bana bişeyler oldu :KK48::KK48:

Arkadaşlar tavsiyem yakın çevrenizde yorgan yapan bir yer varsa eski usul pamuk sırıma yorgan yaptırmanız. Saten yüzlü falan değil bildiğiniz beyaz patiskadan sırıma yorgan olsun. Takın nevresime mis gibi.İki çocuğuma da uyku seti de küştüyü bebek yorganı da vardı ama annemin yaptırdığı pamuk yorgan kadar hiçbiri rahat ettirmedi bebeğimi. Hele penelophe diye kuştüyü yorgana öyle bir para vermiştimki hala içim acır...
bende ilk oğlum doğduğunda anneme yorgan yastık birde yatağın üstüne sermeye yün şilte yaptırmıştım bunda da kullanacağım uyku setlerinin malzemesi ne olursa olsun elyaf karışımı oluyor ve ben her zaman yünün sağlıklı olduğuna inanmışımdır kendimde yün yorgan ve yastık kullanıyorum biraz zahmetli tabi ama olsun sağlık için değer tek dikkat etmeniz gereken ince olsun yorgancıya belirtmek lazım

Canım çok sevindim hadi yırttın dediğin gibi dikkat etmek lazım ne olursa olsun ama zorunluluk olunca insana zor geliyor.Darısı başıma artık bi ben kaldım heralde

Kesinlikle canım ya inan başlarda canım tatlı istemiyordu şimdi daha dikkat edeyim dedikçe aklım bir tek onlara gidiyor :) İnşallah senin de hiçbişey çıkmadan kurtulursun 50likle.

Kızlar günaydın, haftasonu misafirim vardı. Mahvoldum ya. çoluk çocuk gelince de peşlerinden temizlik yaptık eşimle.Karnım davul gibi şişti gazdan. Dün geceden beri bölük pörçük uyudum. Biraz kendime gelmeye başladım.Artık bu misafir işleri hepten yormaya başladı. Kadın olmak ne zor be :S

Back
X