2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende haziran annesiyim 11 haziran gözüküyor bi aksilik olmasa eğer 25 haftada acil serklaj oldum 27 1 günlük olduk şükür bi sıkıntı yok gibi rahim ağzı 5.2 cm gözüküyor umarım böyle devam eder herkes vaktinde sağlıkla alsın kucağına inş

Benim kontrolüm 23 martta daha çok var, coraspine devam ediyorum. inşallah geri kalmamıştır ya, kg boyu günüyle uyumlu çıksın diye dua ediyorum.
Senin için çok sevindim inşallah bizede güzel haberler verir doktorumuz
Denizimaksoy Denizimaksoy

Sevgili anneler Nasılsınız diye sormuycam çünkü çok çok çok şükür hala herkes onu alıyım bunu alamadım derdinde:))))) demek ki sorun yok. Bi şey sorcam. Bebek arabası.... bugün biraz baktım da. Oto Koltuğu olarak da kullanılanları var ya hani . Çok kullanışlı gelmedi bana. O koltuğu bebek 4 ay anca kullanır çünkü içi ufacık. Sonra eğer o koltuk dışında bebek arabasında bebişin oturacağı bi yer daha yoksa araba direk çöp... oto koltuğu çıktıktan sonra oturabileceği Olanlar da var lakin oto koltuğundan mütevellit o kısma çok özenilmemiş. Kıytırık baya. Benim gibi düşünen var mı ben mi yanılıyorum bu işten anlamıyorum bilemedim. Alamadan döndüm malesef:KK43: Kafam karıştı çünkü. Ha her iki yönden de iyi olanlar var fiyat 3000-4000-5000... bize olmaz heralde :))))

Canım bazı arabalara oto koltuğu sonradan eklenebiliyor uygun aparatlarla.Normalde bebek arabasına yenidoğan bebek koymuyorlar hani kemik gelişimi vs için.Ama artık tam yatışlı arabalar var.Onlardan alabilirsin yenidoğandan itibaren kullanılabilen.Yanılmıyorsam Mamas and Papas Armadillo Flip öyle olması lazım.Oto koltuğu ayrı alınıyor ona da.Fiyat olarak da 1500-1900 arasıydı indirimde bilmiyorum devam ediyor mu.Çok kullanmam dersen almazsın oto koltuğu ama arabada hastaneye vs nasıl götüreceksin onları da düşün.Kontrolleri aşıları vs oluyor ya minnoşların :)

Arkadaşlar baby&me nin sıvı deterjanı ve leke çıkarıcısını da çok övüyorlar.Ebebekte satılıyor ordan yorumlara baktım sanırım ilk başlarda ondan kullanacam.Granüllüler,bebek kıyafetleri çok yüksek ısılarda yıkanmadığı için tam çözünmüyor diye duydum.O yüzden sıvı almayı düşünüyorum.Ama yumuşatıcı kullanmicam.Tam olarak arınmıyor gibi geliyor

Kızlar günaydın, haftasonu misafirim vardı. Mahvoldum ya. çoluk çocuk gelince de peşlerinden temizlik yaptık eşimle.Karnım davul gibi şişti gazdan. Dün geceden beri bölük pörçük uyudum. Biraz kendime gelmeye başladım.Artık bu misafir işleri hepten yormaya başladı. Kadın olmak ne zor be :S
Bende misafirden sonra çok yoruldugumdan artk kabul etmiyorum kimseyi.arkadas yada komsular nasılsın dese hemen kötüyüm deyip önlerini kesiyorum:dondurma:

Arkadaşlar baby&me nin sıvı deterjanı ve leke çıkarıcısını da çok övüyorlar.Ebebekte satılıyor ordan yorumlara baktım sanırım ilk başlarda ondan kullanacam.Granüllüler,bebek kıyafetleri çok yüksek ısılarda yıkanmadığı için tam çözünmüyor diye duydum.O yüzden sıvı almayı düşünüyorum.Ama yumuşatıcı kullanmicam.Tam olarak arınmıyor gibi geliyor

Günaydın :anneadayı: ben dalinin sıvı deterjanını aldım, bide yumuşatıcısını, haftasonuda bütün kıyafetlerini yıkadık. Annem sağolsun ütülücek hepsini :KK48: bana kalırsa biraz zor. Şimdilik denedik, memnun kaldık ama daha sonra granüllü sabunda alıp deneyeceğim. Eskidende arap sabununu rendeleyip öyle yıkarlarmış miss gibi

Kızlar merhaba,

doktor kaçıncı haftadan sonra 2 haftada bir çağırmaya başlıyor ? 30 muydu ? Öyleyse 2 haftam kaldı :rapci::rapci:
öyle eskisi gibi 1 ay beklememize gerek kalmıcak ne güzel :KK36:

Günaydın :anneadayı: ben dalinin sıvı deterjanını aldım, bide yumuşatıcısını, haftasonuda bütün kıyafetlerini yıkadık. Annem sağolsun ütülücek hepsini :KK48: bana kalırsa biraz zor. Şimdilik denedik, memnun kaldık ama daha sonra granüllü sabunda alıp deneyeceğim. Eskidende arap sabununu rendeleyip öyle yıkarlarmış miss gibi

Maşallah ne güzel yıkamışsınız kıyafetlerini:KK76: aslında yavaştan başlamak lazım azar azar.Daline de harika kokuyor diyorlar tam bebek kokusuymuş evin heryerini saracak o mis kokular ay ne heyecanlı ya :KK200:
Granüllü biraz daha büyüyünce denerim sanırım canım ben.Hani cildinde hassasiyet geçince dış dünyaya uyum sağlayınca :anneadayı:

Bende misafirden sonra çok yoruldugumdan artk kabul etmiyorum kimseyi.arkadas yada komsular nasılsın dese hemen kötüyüm deyip önlerini kesiyorum:dondurma:

Ya işte eşimin kardeşleri geldi. yardımcı olsalarda ben pimpirikliyim biraz .yardımcı oluyolar ama ne kadar da olsa yoruluyorum. Çoluk çocuk olunca da malum.

Selam kızlar iyi haflarınız olsun bu sırt çantası konusunda ebatları hakkında bı fıkrınız var mı 10lt yazıyo bazılarında yeter mı acaba?

Kızlar merhaba,

doktor kaçıncı haftadan sonra 2 haftada bir çağırmaya başlıyor ? 30 muydu ? Öyleyse 2 haftam kaldı :rapci::rapci:
öyle eskisi gibi 1 ay beklememize gerek kalmıcak ne güzel :KK36:

Sanırım öyle ama belki benim doktorum üç haftada bir de yapabilir. Artık çantaları hazırlama vakti geliyor. Doğurmamıza az kaldı yaaaa çok heycanlı.

Sanırım öyle ama belki benim doktorum üç haftada bir de yapabilir. Artık çantaları hazırlama vakti geliyor. Doğurmamıza az kaldı yaaaa çok heycanlı.
off çok heycanlanıyorum bunu düşününce... hemen eksikleri aklıma geliyor.. daha çok şeyi alınmadı... bi de her gece rüyamda doğurmaya başladım :KK48:

Selam kızlar iyi haflarınız olsun bu sırt çantası konusunda ebatları hakkında bı fıkrınız var mı 10lt yazıyo bazılarında yeter mı acaba?
10lt çok küçük. Ben hafta sonu spor sırt çantası baktım. Onlar 26 lt civarıydı genellikle.

off çok heycanlanıyorum bunu düşününce... hemen eksikleri aklıma geliyor.. daha çok şeyi alınmadı... bi de her gece rüyamda doğurmaya başladım :KK48:

Evet baktım deterjan konuşulmuş hemen sipariş verdim. Dalan roxy yi n11 den. Bi tane daha penye battaniye aldım. İki oldu .bir de müslin battaniye koycam. Kargolar gelsin başlıcam yıkama ütüleme işine. Ama çantam yok hurç ayarlarım şimdilik. Ben erkenden yaparım ya panik oluyorum yazarken bile :)

Back
X