- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Çok teşekkürler canım ona gore bakayım ozaman10lt çok küçük. Ben hafta sonu spor sırt çantası baktım. Onlar 26 lt civarıydı genellikle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler canım ona gore bakayım ozaman10lt çok küçük. Ben hafta sonu spor sırt çantası baktım. Onlar 26 lt civarıydı genellikle.
ben deterjanı baby&me aldım çok iyi yorumlar okudum hakkında. hatta indirimdeyken 2 liraya almıştım e bebektenEvet baktım deterjan konuşulmuş hemen sipariş verdim. Dalan roxy yi n11 den. Bi tane daha penye battaniye aldım. İki oldu .bir de müslin battaniye koycam. Kargolar gelsin başlıcam yıkama ütüleme işine. Ama çantam yok hurç ayarlarım şimdilik. Ben erkenden yaparım ya panik oluyorum yazarken bile :)
Kızlar merhaba,
doktor kaçıncı haftadan sonra 2 haftada bir çağırmaya başlıyor ? 30 muydu ? Öyleyse 2 haftam kaldı
öyle eskisi gibi 1 ay beklememize gerek kalmıcak ne güzel![]()
Benim kız gün içinde çok hareketli değil yine çok altta minik kıpırdanmalar hissediyorum sadece.herkes mi orda hissediyor üste çıkan var mı göbeğin altında hep.dr um ikinci gebelik o yüzden altta olması normal dedi daha önce çocuk sahibi olmuş olan arkadaşlar siz de durum nedir oğlumu da çok geç hissetmiştim nadir hareket ederdi o yüzden şimdi pek endişe de etmiyorum gün içinde bi kaç kıpırdanma hissettiğim için.gün içinde genelde ayaktayım o yüzden belki hissedemiyor olabikirim
Gunaydiiinn
Bende katiliyrm annene
Dalan roxy ya da dalin granul sabun ile
30 derecede, cift durulamalk yikayabilirsin
Ben oyle yapiyrm
Haci sakirin kokusunu sevmiyrm
Birde bebek kiyafetlerini siralama olusturarak kucuk hurca koymustuk, tik diye alip hemsireye veriyorsun, kapagini actiiginda, en ustte bez, iczibin vs siralamasi ile cok rahat aliniyor, birde hijyenik oluyro, saga sola koymuyorlar
Cnm benim bir tane oldugu halde bavul yapmistim:) bavulun bir tarafi bebek icindi, diger tarafi benim icin
Hurcu bavula degil ayri posete koymustuk
Bavulda yedekler vardi
Bavul icerisine temiz beyaz kumas bir ortu ile iki bolme yapip, bebegin kiyafetleri falan o sekilde dizili idi
Ben cok huyluyum, degmeyecek o kiyafetler biyere
Tabi bnmkilerde
Sonucta, bebegimi emzircem, tenime degicek, bende cok temiz olmaliyim:)
Geceligini yikamadan canta yapan anneler var
Ben duyunca bile cildiriyorum:)
Evet canım doğum yaptım dün sabah. Çok şükür iyiyiz. 870 gr bir savaşcı doğurdum. Bebeğim yoğun bakımda anne karnındaki gelişemediği zamanı orada tamamlayacak inşaalllaaahhh. Dualarınızı esirgemeyin
Kızlar merhaba birş ey soracağım. Ben yenidoğan alışverişini bitirdim derken aklıma bir şey takıldı. Yaz bebeği olacağı için bodylerini hep kısa kollu aldım. Acaba uzun kollu body de gerekir mi? En küçük boy kıyafetlerden bahsediyorum.
Ben hala yumusatici kullanmiyrm
Hala ayri yikiyrm sabunla
Hic sikinti yasamiyrm
Gerekirse sirke konulabilir kanimca
Evet cnm bitiyor
Yarin yogun tempoyla baslar maalesef isim
H&m yakinda online satisa baslayacak
Yuzde yirmi acilis indirimi ile
Organik bodylerini cok begeniyrm ben
Bide cok tarz kiyafetleri var bebek grubunda
Dort gozle bekliyrm bakalim:)
Hepsini bitirme bize de bırakhaber verirsen seviniriz cnm.
Ben yun yatak yorgan yastık yaptırmak istiyorum. Ben hep yunde büyüdüm. Alerjimi yapar diye pamuk düşünüyorsun?
Ben şu sabahlığı pentiden 20 tlye aldım. Kargo da bedava. İçine lcw'den aldığım geceliği giyerim dedim.
Kızlar bu deterjani sormuştum Ablam almış kullanan bilen var mi nasildir
Kızlar merhaba,
doktor kaçıncı haftadan sonra 2 haftada bir çağırmaya başlıyor ? 30 muydu ? Öyleyse 2 haftam kaldı
öyle eskisi gibi 1 ay beklememize gerek kalmıcak ne güzel![]()
Ben 32 den itibaren diye biliyorum. 2 haftada bir görmek güzel olacak ama her kontrolde 90 TL muayene ücreti, bir de nst ücreti eklenecek yani maddi açıdan zorlugünler yakındır, allah yardımıcımız olsun :)
gerçi maddi açıdan evet zorlanacağız.. herşey yolunda gidiyorsa 3 haftada bir de çağırabiliyormuş..Ben 32 den itibaren diye biliyorum. 2 haftada bir görmek güzel olacak ama her kontrolde 90 TL muayene ücreti, bir de nst ücreti eklenecek yani maddi açıdan zorlugünler yakındır, allah yardımıcımız olsun :)
Selam kızlar iyi haflarınız olsun bu sırt çantası konusunda ebatları hakkında bı fıkrınız var mı 10lt yazıyo bazılarında yeter mı acaba?
İşte çöktü sistem iyice. Ben biraz daha gezeyim :))))Canım bazı arabalara oto koltuğu sonradan eklenebiliyor uygun aparatlarla.Normalde bebek arabasına yenidoğan bebek koymuyorlar hani kemik gelişimi vs için.Ama artık tam yatışlı arabalar var.Onlardan alabilirsin yenidoğandan itibaren kullanılabilen.Yanılmıyorsam Mamas and Papas Armadillo Flip öyle olması lazım.Oto koltuğu ayrı alınıyor ona da.Fiyat olarak da 1500-1900 arasıydı indirimde bilmiyorum devam ediyor mu.Çok kullanmam dersen almazsın oto koltuğu ama arabada hastaneye vs nasıl götüreceksin onları da düşün.Kontrolleri aşıları vs oluyor ya minnoşların :)
valla ben geçen hafta doktora bi gittim 500 tl ye yakın para verdim. doktor muayenesi 110 tl şeker yüklemesi, idrar kültürü, şeker yüksek çıkınca dahiliye , ilaç için rapor, birde bende böbrek rahatsızlığı var onun için ultrason falan hepsi birikince bu kadara çıktı. ki bundan sonra hastane masrafımız daha da artacak. bende tahllilleri falan devlette yaptrıp gitmeyi düşünüyorum .
Çok hoşmuş canım güle güle kullanBen e bebekten bu çantayı aldım, indirim zamanında almıştım o yüzden biraz indirimli denk geldi. ebatları gayet iyi ve çok kullanışlı. Link ve foto ektedir :)
https://www.e-bebek.com/baby-mom-babymom-anne-bebek-sirt-bakim-cantasi-p-genbabkcnt1719mix/
Canım 15 günlük kontrol süresi olmuyo gittigin hastanede.yani 15 gün içinde tekrar gidince para vermiyosun.burdaki tüm hastaneler öyle.tabi bazılarınınki 10 gün oluyoBen 32 den itibaren diye biliyorum. 2 haftada bir görmek güzel olacak ama her kontrolde 90 TL muayene ücreti, bir de nst ücreti eklenecek yani maddi açıdan zorlugünler yakındır, allah yardımıcımız olsun :)
Canım 15 günlük kontrol süresi olmuyo gittigin hastanede.yani 15 gün içinde tekrar gidince para vermiyosun.burdaki tüm hastaneler öyle.tabi bazılarınınki 10 gün oluyo
Bende ikidir baska hastaneye gidiyorum artık.oranınki kaç gün hiç sormadım.allahtan muayene ücreti az.polis ve polis eslerine 12 liraBenim gittiğim hastanede ne yazık ki 10 günlük kontrol süresi :/
Bende ikidir baska hastaneye gidiyorum artık.oranınki kaç gün hiç sormadım.allahtan muayene ücreti az.polis ve polis eslerine 12 liradaha önceki hastane 60 liraydı.
Hangi ildesin canim.ben ankaradayim.burda da var midir oyle anlasmasi olan bir hastane acaba.eslerimiz meslekdasBende ikidir baska hastaneye gidiyorum artık.oranınki kaç gün hiç sormadım.allahtan muayene ücreti az.polis ve polis eslerine 12 liradaha önceki hastane 60 liraydı.