2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ben sabahtan beri sürekli ağlıyorum bebehime zarar veriyor muyum diye çok üzgünüm ama kendimi tutamıyorum. Ben agladikca bebeğim de kıpır kıpır o yüzden için biraz rahat ama onu rahatsız mutsuz ediyorum. Bana dua edin olur mi biraz zor zamanlardan geçiyoruz ve çaresiz hissediyorum benim için dua edip hayirlisini ister misiniz.
Canım neden ağladığını bilmiyorum ama inan hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz riskli hamilelik yaşıyoruz ama ağlamak çözüm değil bebeğini düşün olurmu bende ilk zamanlar ağladım biraz ama sonra bebeğim için vazgeçtim tabiki dua ederiz umarım ağladığın ne varsa çözüme ulaşır yalnız değilsin hepimiz aynı şeylerden geçiyoruz

Hayırlı haftalar kızlar..
bim de bu hafta dalin ve unibaby ürünleri var. ben normalde dalan roxy almaya niyetliydim ama ilk yıkamada sıvı deterjanla yıkayayım diye düşündüğüm için galiba dalin sıvı deterjan alacağım.fiyatlarını hiç kıyaslamadım ama sanırım dışarıya göre daha uygundur. Size de haber vereyim dedim.

http://www.ebrosur.com/Istanbul/BIM-Aktuel-14-Mart-2017-Kampanya-Brosuru/BHItsy#page=2

bende eminönünden aldım 2 takım, birini 65 tl birini 35 tl ye aldım alt üst takım, geçen pendikte çarşıda bi sorim dedim 120 den aşağı yoktu

Güle güle kullan inşallah. Ben daha kendime hiçbişi almadım, oğluma alıncaklar bitsinde ondan sonra kafam rahat rahat kendime alırım diyorum, ama onlarda bitmiyo, çalışıncada öyle gezmeye vakit olmuyooo :mad:
izne erken cıkıcam.

Kızlar ben sabahtan beri sürekli ağlıyorum bebehime zarar veriyor muyum diye çok üzgünüm ama kendimi tutamıyorum. Ben agladikca bebeğim de kıpır kıpır o yüzden için biraz rahat ama onu rahatsız mutsuz ediyorum. Bana dua edin olur mi biraz zor zamanlardan geçiyoruz ve çaresiz hissediyorum benim için dua edip hayirlisini ister misiniz.

bende aynıyım.
dün 10.katta ev baktık. değiştircez evi gündemde bu var.
gunboyu ya bebeğim ordan düşerse ya ben ordan ıntıhar edersem gıbı saçma sapan düşüncelere boğulup ağladım:(((

fiziksel olarakta varisler ve diş eti şişmem oldu .diş etlerim bayağı kötü:(

Güle güle kullan inşallah. Ben daha kendime hiçbişi almadım, oğluma alıncaklar bitsinde ondan sonra kafam rahat rahat kendime alırım diyorum, ama onlarda bitmiyo, çalışıncada öyle gezmeye vakit olmuyooo :mad:
izne erken cıkıcam.
Valla ya sormayın bi pijama aldım işte yoksa 6 aydır kendime tık yok, hep ponçiğime çalışıyorumm :) canı sağolsun prensesimin :KK24:

Kızlar çok tatlı değil mi 60tl fiyatıda uygun ve gizli çıtçıtlısı var

Eklentiler

• IMG_2450.webp
    IMG_2450.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 89
bende aynıyım.
gunboyu ya bebeğim ordan düşerse ya ben ordan ıntıhar edersem gıbı saçma sapan düşüncelere boğulup ağladım:KK43:((

fiziksel olarakta varisler ve diş eti şişmem oldu .diş etlerim bayağı kötü:KK43:
Canım neden öyle düşünüyorsun hemen arındr kendını bu düşüncelerden yoksa kasvet seni içine çekerde çeker

ben deterjanı baby&me aldım çok iyi yorumlar okudum hakkında. hatta indirimdeyken 2 liraya almıştım e bebekten :KK48:
müslin ağız bezleri aldım ben bi sürü ama battaniye gibisini daha bakmadım battaniyeleri çok var ama müslin bez candır. Sen nerden aldın battaniyesini? ben de çok paniğim. önümüzdeki ay bütün eksiklerini tamamlayayım da yıkama ütüleme kısmına geçeyim artık :KK17:
Canım ben müslin örtümün birini e bebek magazından 25 tl gibi bi fşyata 2 tanesini de english home dan 20 tlye aldım e bevekteki de cok kaliteli bi bakın derim kendime dahi aladım geldi:21:
Kızlar, bebek için tek taraflı destek olan yan yastığımı yoksa çift taraflı reflü yastığımı alacaksınız yoksa her ikisi birden mi o_O
canım ben normal bebek yastıgı kullancaktım önemli mi bu konuyu bilmiorum da

Canım sen dedikten sonra baktım.25 liraya newresim takımıda geliyomus.nasıldır acaba bi bilgin varmı
nevresim takımı alıcaksan 23 nisanı bekle bence english homedakiler yüzde50 ye düşüo ve cok güzeller ben hepsini öle aldım

bende aynıyım.
gunboyu ya bebeğim ordan düşerse ya ben ordan ıntıhar edersem gıbı saçma sapan düşüncelere boğulup ağladım:KK43:((

fiziksel olarakta varisler ve diş eti şişmem oldu .diş etlerim bayağı kötü:KK43:
benimde diş etlerim felakeeet üstelik inanılmaz kanıyo :KK61: kızlar olumsuz düşünmeyin bebişlerimize yazık bende bi dönem öyleydim bebek kıpırdamadı ve coook cook korktum odur budur mutsuz eden herseyden kacıorum kimseyle görüşmüyorum desem yeridir eşim bile kızdırsa filan odayı terk ediyorum oda anladı sanırım artık o da hamile gibi stresten kacmaya çalışıo dinlemeyin kimseyi hatta laf söyleyene hamileyim ve seni kesinlikle duymuorum gibi umursamaz tavır yapın denedim çok işe yarıo:KK25: en önemli sizsiniz KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ

Hiçbir şeye sıkmayın canınızı. Bugün öyle bir kaydım ki okula giderken düşmedim ama yere oturmak zorunda kaldım. Hala Allaha şükrediyorum o şekilde düşsem neler olurdu bilmiyorum. Allah sizlere yavrularınıza sağlık versin gerisi boş. Hormonlardan biraz da böyleyiz. İnşallah zorda olan kim varsa en kısa zamanda feraha kavuşur.

Canım neden öyle düşünüyorsun hemen arındr kendını bu düşüncelerden yoksa kasvet seni içine çekerde çeker

çok mutlu bır hamilelik geçirirken neden oyle oldum bılmıyorum.
işe gelirken şimdi kaza yapsak nolur? a bile geldi konu.
doğum paketinin içindeki psikolog randevusunu kullanacağım sanırım.
bebeğim iyi şükür hatta sürekli vuruyor.kaygılarım onla ilgili yok.
şuan kendimde tanıyamıyorum kendimi:((((
inşallah kurtulacağım...

Ben ebebek indiriminde şu reflü yatağını aldım. Çok korkağım boğulur falan diye bunu aldım. İşe yarar bişey mi bilmiyorum ama en azından biraz içimi rahatlatır
Kızlar, bebek için tek taraflı destek olan yan yastığımı yoksa çift taraflı reflü yastığımı alacaksınız yoksa her ikisi birden mi o_O

Eklentiler

• 20170313_141749.webp
    20170313_141749.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 71
D Dnzumay bebek eğer sen yanında yokken kusarsa kusmuğunu yutmasın, rahat nefes alsın vs önemli diye biliyorum.
alya90 alya90 ben beşik aldım beşiğin içine sığar mı acaba

Back
X