- 22 Şubat 2016
- 1.517
- 1.470
- 53
- 35
Benim tek gebelik 23.haftada atıldı ikiz olsaydı tabi daha riskliydi ama attırmamakda riske atmaktı üç doktorun kararıyla atıldıKacinci haftada atildi dikis cnm.belli hagtadan sonra sakincali imis sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tek gebelik 23.haftada atıldı ikiz olsaydı tabi daha riskliydi ama attırmamakda riske atmaktı üç doktorun kararıyla atıldıKacinci haftada atildi dikis cnm.belli hagtadan sonra sakincali imis sanirim
Canım neden ağladığını bilmiyorum ama inan hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz riskli hamilelik yaşıyoruz ama ağlamak çözüm değil bebeğini düşün olurmu bende ilk zamanlar ağladım biraz ama sonra bebeğim için vazgeçtim tabiki dua ederiz umarım ağladığın ne varsa çözüme ulaşır yalnız değilsin hepimiz aynı şeylerden geçiyoruzKızlar ben sabahtan beri sürekli ağlıyorum bebehime zarar veriyor muyum diye çok üzgünüm ama kendimi tutamıyorum. Ben agladikca bebeğim de kıpır kıpır o yüzden için biraz rahat ama onu rahatsız mutsuz ediyorum. Bana dua edin olur mi biraz zor zamanlardan geçiyoruz ve çaresiz hissediyorum benim için dua edip hayirlisini ister misiniz.
bende eminönünden aldım 2 takım, birini 65 tl birini 35 tl ye aldım alt üst takım, geçen pendikte çarşıda bi sorim dedim 120 den aşağı yoktu
Kızlar ben sabahtan beri sürekli ağlıyorum bebehime zarar veriyor muyum diye çok üzgünüm ama kendimi tutamıyorum. Ben agladikca bebeğim de kıpır kıpır o yüzden için biraz rahat ama onu rahatsız mutsuz ediyorum. Bana dua edin olur mi biraz zor zamanlardan geçiyoruz ve çaresiz hissediyorum benim için dua edip hayirlisini ister misiniz.
Valla ya sormayın bi pijama aldım işte yoksa 6 aydır kendime tık yok, hep ponçiğime çalışıyorumm :) canı sağolsun prensesiminGüle güle kullan inşallah. Ben daha kendime hiçbişi almadım, oğluma alıncaklar bitsinde ondan sonra kafam rahat rahat kendime alırım diyorum, ama onlarda bitmiyo, çalışıncada öyle gezmeye vakit olmuyooo
izne erken cıkıcam.
Canım neden öyle düşünüyorsun hemen arındr kendını bu düşüncelerden yoksa kasvet seni içine çekerde çekerbende aynıyım.
dün 10.katta ev baktık. değiştircez evi gündemde bu var.
gunboyu ya bebeğim ordan düşerse ya ben ordan ıntıhar edersem gıbı saçma sapan düşüncelere boğulup ağladım((
fiziksel olarakta varisler ve diş eti şişmem oldu .diş etlerim bayağı kötü![]()
Çok güzelmiş. Uzum var mi acaba. Hangi siteKızlar çok tatlı değil mi 60tl fiyatıda uygun ve gizli çıtçıtlısı var
ama ben bunlarım yerimmmnerden ve kaça mal oldu acaba çok güzeller, sağlıkla kullansın inşallah ADA
![]()
Canım ben müslin örtümün birini e bebek magazından 25 tl gibi bi fşyata 2 tanesini de english home dan 20 tlye aldım e bevekteki de cok kaliteli bi bakın derim kendime dahi aladım geldiben deterjanı baby&me aldım çok iyi yorumlar okudum hakkında. hatta indirimdeyken 2 liraya almıştım e bebekten
müslin ağız bezleri aldım ben bi sürü ama battaniye gibisini daha bakmadım battaniyeleri çok var ama müslin bez candır. Sen nerden aldın battaniyesini? ben de çok paniğim. önümüzdeki ay bütün eksiklerini tamamlayayım da yıkama ütüleme kısmına geçeyim artık![]()
canım ben normal bebek yastıgı kullancaktım önemli mi bu konuyu bilmiorum daKızlar, bebek için tek taraflı destek olan yan yastığımı yoksa çift taraflı reflü yastığımı alacaksınız yoksa her ikisi birden mi![]()
nevresim takımı alıcaksan 23 nisanı bekle bence english homedakiler yüzde50 ye düşüo ve cok güzeller ben hepsini öle aldımCanım sen dedikten sonra baktım.25 liraya newresim takımıda geliyomus.nasıldır acaba bi bilgin varmı
benimde diş etlerim felakeeet üstelik inanılmaz kanıyobende aynıyım.
dün 10.katta ev baktık. değiştircez evi gündemde bu var.
gunboyu ya bebeğim ordan düşerse ya ben ordan ıntıhar edersem gıbı saçma sapan düşüncelere boğulup ağladım((
fiziksel olarakta varisler ve diş eti şişmem oldu .diş etlerim bayağı kötü![]()
İnş cnm rahat olBenim kontrolüm 23 martta daha çok var, coraspine devam ediyorum. inşallah geri kalmamıştır ya, kg boyu günüyle uyumlu çıksın diye dua ediyorum.
Senin için çok sevindim inşallah bizede güzel haberler verir doktorumuz
Denizimaksoy
Canım neden öyle düşünüyorsun hemen arındr kendını bu düşüncelerden yoksa kasvet seni içine çekerde çeker
Kızlar, bebek için tek taraflı destek olan yan yastığımı yoksa çift taraflı reflü yastığımı alacaksınız yoksa her ikisi birden mi![]()
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerle gelGünaydın kızlar hayırlı sabahlar bugünde 75lik denemem var bakalım inşallah güzel çıkar
doktora sordum bugün normal dedi. neyse çok şükür bugün bulantım yok ama iştahım da yokBen kusuyorum haftada bir iki