- 26 Nisan 2015
- 1.492
- 2.182
- 63
- 37
Yok canım durulayıp kurulayınca leke kalmıyo.Leke bırakmaz mı sirke beyaz mobilyada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım durulayıp kurulayınca leke kalmıyo.Leke bırakmaz mı sirke beyaz mobilyada
Bana normal dedi canım yani 25. Haftada normal bir kilo değilmimaşallah kuzuya :) canım biz seninle aynıyız. 03 martta gittim ben 770 gr olmuştu. 2 hafta önden gidiyor kilosu dedi. seninkinin kilosuyla ilgili ne dedi doktorun.
Saol canım Allah razı olsungeçmiş olsun canım dikkat et kendine aman!
Canım biz ayrıntılı yaparken dönmesini çok bekledik o zaman doktor ultrasonun hiçbir zararı yok demişti nerden baksan 1 saate yakın baktı kız naz yapınca hatta benim kızın burnu geç oluştu 1 hafta sonra kontrole çağırdı.tekrar komple baktı.Kesinlikle haklisin ama ultrason zararlı gibi geliyor bana o nedenle çok girmek istemiyorum ben, geçen ay da tam 15inde gitmiştim şimdi de 1 gün kardayim :))
ben otribebe kullandım sürekli. şimdide ondan alırım. eczanede falan da bulmak kolay oluyor.
Ben otribebe aldım, genel olarak ondan memmunmuş arkadaşlarım
Günaydın arkadaşlar güne baş ağrısı popo ağrısıyla uyandık dün ki düşmeden sonra bir de progestan beni mahvetti
Insallah iyi gever cnm prensesinde sana guzel guzel pozlar verir benim kontrolume daha cok var 27 marta oglusumu gormeme daha baya var :)İnşallah sağolasın canım benim, 28+3den som dakika baglanacagim size inşallah![]()
benimde 3 yaşında bir oğlum var 2. doğduğunda tam 3, yaş olacak arası ben işe başladığımda gece 10 kere felan kalkıp emzirip sabah uyanıp işe gidiyordumGunaydinnn
Ben kucagima aliyordum oturur pozisyonda ama ilk gunler uyumuyordum, az daha buyudugunde ve ise basladigimda olmustu bir kac kez anlattigim:)
Zaten ilk iki ay gece uykusu ne mumkun
Ahh ahh sil bastan yasayacagim ayni seyleri:))
Senin cocugun ne kadarlik simdi
bende başlayacağım son ay ben çok faydasını gördüm hiç yara olmadı ama çok bakım yaptım her emzirmeden sonraKızlar sağlık ocağından geldim. Ebe bana emzirmeyi anlattı.baya konuştuk iyi geldi. Hoş konuşulunca anlıyoruz da uygulamada nasıl olcak bilmiyorum :)
Bir de doğumdan bir ay önce lansinoh göğüs ucu kremi kullanmaya başla dedi. Ben de öyle yapacağım.
Ben tam arkadasin aldigini almistim reflu yastigi diye geciyor ama yanlarindaki cirtcirtli destekler ile bebegi yan bir sekilde de yatirabiliyosunuz bir saga bir sola olacak sekilde boylece kafa yapisi da cok guzel oluyo arkasi duzlesmiyo kafasininYan yatış yastığı mı reflü yastığı mı almalı sence ? İkisi birden mi olmalı ya da ? Ben de bu hafta alacağım da.
Canım doktor çok doğru söylemiş çok etkiliyor beni ama vajinalden de çok korkuyorum zaten düşük riski falan da vardı çekindimCanım günaydın. Keşke fitil gibi kullansaydın. Ben o progestanı 5. haftadan 13. haftaya kadar alttan kullandım gunde 3 defa. Doktor ağız yoluyla alındıgında yan etkileri daha fazla olur kaldıramazsın demişti.
Arap sabunu da olur sonrasinda bir de sirkeli suyla da silebilirsiniz o da iyi bir dezenfektandir hem de nazara da iyi gelir canim mobilya kokusunu da daha cabuk aliyorKızlar bebek mobilyasını neyle temizleyeceksiniz arap sabunuyla temizlesem veya başka bişey mi kullanmalıyım
O zaman reflü yastığı olanı alayım. Hafta sonu e bebekte incelemiştim onu. Extra kafasına yastık koymucaz zaten belli bi zaman dimi.Ben tam arkadasin aldigini almistim reflu yastigi diye geciyor ama yanlarindaki cirtcirtli destekler ile bebegi yan bir sekilde de yatirabiliyosunuz bir saga bir sola olacak sekilde boylece kafa yapisi da cok guzel oluyo arkasi duzlesmiyo kafasinin
evet canim 2 yasina kadar yastiksiz yatabilirO zaman reflü yastığı olanı alayım. Hafta sonu e bebekte incelemiştim onu. Extra kafasına yastık koymucaz zaten belli bi zaman dimi.
Canım doktor çok doğru söylemiş çok etkiliyor beni ama vajinalden de çok korkuyorum zaten düşük riski falan da vardı çekindim
Arkadaşlar 6 ay boyunca gazozlu içecekler içmedim pastane açması ,börek ,vs ile tüketmemeye çalıştım.Ama bugün dayanamadım hem fanta içtim hem de börek açma yedim dayanamadım kızlar
Kızlar sağlık ocağından geldim. Ebe bana emzirmeyi anlattı.baya konuştuk iyi geldi. Hoş konuşulunca anlıyoruz da uygulamada nasıl olcak bilmiyorum :)
Bir de doğumdan bir ay önce lansinoh göğüs ucu kremi kullanmaya başla de