2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bende hatırladım şimdi o günleri bayanlar birşey söleyim size sakın gece yanınıza alıp emzirmeyin bebişlerinizi ister istemez uyuyakalıyorsunuz en tehlikeliside o bence çünkü çok yorgun oluyor vücut ben yatak odama tekli koltuk koyup onda emzirmiştim ki onda bile içimin geçtiği oldu saniyelik ama çok dikkat etmek lazım
Gunaydinnn

Ben kucagima aliyordum oturur pozisyonda ama ilk gunler uyumuyordum, az daha buyudugunde ve ise basladigimda olmustu bir kac kez anlattigim:)
Zaten ilk iki ay gece uykusu ne mumkun
Ahh ahh sil bastan yasayacagim ayni seyleri:))
Senin cocugun ne kadarlik simdi

Gaz sancısı olan arkadaşlara rezene çayını öneririm. Doktorum içebilirsin hiç bir sakıncası yok demişti.

İlk saat mi 77 canım yoksa açlık mı? Evet ikinci değer yüksek sanırım onun 155 olması lazımdı ama tek değerden şeker var derler mi hiç bilmiyorum.İnşallah yoktur canım şekerin.Ama varsa da kontrol altına alınır hiçbişey olmaz çoğu kadında çıkabiliyor artık hiç dert etme
Pardon o açlık canım 75lik yaptılar zaten ilk saat 180üzerinde olunca şeker oluyormuş tek değer bile yet
Olsun canım hiç canını sıkma,diyet verecekler sana ona uymaya çalışırsın ondan sonra hiçbir sıkıntın kalmaz zaten çok çok yüksek değil diğer değerlerin iyi birazcık dikkat istiyor sadece.Dediğim gibi çoğu hamilede var bu problem bazısı yaptırmadığı için bilmiyor.Aslında verdikleri diyet hamilelikte olması gereken yeme düzeni.Ekstra bişey yok.Allah başka dert vermesin şeker de neymiş :)
Amin inşallah canım ne bileyim normal doğuramamak iri bebek ihtimali vs vs korkuttu sadece Allah korusun
Çok sağol canım

Kızlar hangi marka burun aspiratöründe karar kıldınız? Chicco mu alsam otribebe mi karar veremedim, en çok memnun olunanlar bunlar sanırım...

Pardon o açlık canım 75lik yaptılar zaten ilk saat 180üzerinde olunca şeker oluyormuş tek değer bile yet

Amin inşallah canım ne bileyim normal doğuramamak iri bebek ihtimali vs vs korkuttu sadece Allah korusun
Çok sağol canım

Yok canım benim olur mu normal doğurursun bebeğin kilosu da sen çok şekerli yer dikkat etmezsen fazla olur onun dışında hiçbir problem olmaz.Birazcık dikkat işte.Çok az kaldı zaten şurda bikaç aycık dişimizi sıkacaz :)

Pentideki sabahlık geceliğe baktım fena değil ama ikisi 120 fln tutuyor pahalı geldi

Lcw nevresimler fiyatları cok uygun 100 % pamuk belki renkleri solabilir ama diyatı cok uygun fakat ebadları sizin beşiklere uyuyor mu?
canım benim ki uymuyor ama yaz bebeği olucak bizimkiler yorganı kışın kullanacağız pike gibi katlanıp beşiğin içinde pike gibi kullanılabilir. çarşaf lastikli değil zaten yatağın altında fazlası saklanabilir

Arkadaşlar mide yanması problemi yaşayan var mı? İki gündür yemek borusundaydık yanma var Ben de rennie dip pek etki etmiyor bana .. Ne önerirsiniz
az az sık sık yemek yemek yatmadan en az 2 saat önceyi yeme olayını tamamlamış olmak ve ballı süt bayağı rahatlatıyor canım

Benim 23 martta şeker yüklemem ve kontrol var canım ayda 1 olunca geçmiyor vakit Allahtan hareketleri varda teselli oluyo yoksa nasıl dayancaz

Kesinlikle haklisin ama ultrason zararlı gibi geliyor bana o nedenle çok girmek istemiyorum ben, geçen ay da tam 15inde gitmiştim şimdi de 1 gün kardayim :))

Back
X