http://www.hepsiburada.com/tokyo-ul...-mavi-p-AILEALTTKY002?magaza=Kelepiralışveriş kızlar bu araba nasıl sizce indirimde şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir arkadaşım meme uçları için saf zeytinyağı kullandı en iyi o der hep. bebeğini de pişik kremleriyle değil saf zeytinyağı ile sildi, şişe içinde kaynatıp soğutup kullanıyordu, maşallah bebeğin cildi çok güzel oldu.Kızlar ben bebeğin ağzı da değecek diye göğüs kremini kullanmak istemiyorum. Kesin yara oluyor mu herkesin göğsü? Bir de başka alternatifler var mı doğal? Ne bileyim zeytinyağı falan?
ne terbiyesizmiş o ev sahibi. inan hukuki sürecini bilmiyorum canım.Kizlar biraz alakasiz olcak ama bilgisi olan var mi.biz kiraciyiz ev sahibi evi satmis.haberimiz.yoksabah bankadan geldiler 15 gun icinde evi bosaltmamiz lazimmis.ev sahibini ariyiruz acmiyo da
ben zaten surekli yatak istirahatindeyim erken dogum riskim var ikiz olduğu icin..napcaz.hic bilmiyorum.bu konuda.hukuki bir hakkimiz var mi bilgisi olan var mi
![]()
Bunlar sallanıyor mı ki?KIzlar ben bu beşikten almayı düşünüyorum bilgisi olan varmı yada bundan alan ?yatak odamda yanıma koyucam
Modelin ismini biliyormusun canım
mantıklı.Canım bu konunu bdv bölümüne de yaz istersen .orda baya bu işlerden anlayanlar oluyo
Canim esim avukatla da.görüştü burdaki arkadaslar da yazmisti sagolsunlar.malesef ev bankaya gectigi icin kira sozlesmemiz gercerli olmuyormuş.15 gun icinde evi bosaltmak lazimmisne terbiyesizmiş o ev sahibi. inan hukuki sürecini bilmiyorum canım.
bir arkadaşım meme uçları için saf zeytinyağı kullandı en iyi o der hep. bebeğini de pişik kremleriyle değil saf zeytinyağı ile sildi, şişe içinde kaynatıp soğutup kullanıyordu, maşallah bebeğin cildi çok güzel oldu.
Evet çalışabilir raporu için tam 32+0da çağırdı, yaklaşık 3 hafta sonraMaşallah canım çok güzel boyu kilosu.Tansiyonun da gayet iyi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Allah tamamına erdirsin:)) Bidaha ne zaman çağırdı 32de mi?
Allah yardımcın olsun canım adam ne vicdansızmış haberin olsa önceden daha geniş zamanın olurdu en azından eş dost yardım eder inşallah sen kendini üzüp dertlenme Allah büyükCanim esim avukatla da.görüştü burdaki arkadaslar da yazmisti sagolsunlar.malesef ev bankaya gectigi icin kira sozlesmemiz gercerli olmuyormuş.15 gun icinde evi bosaltmak lazimmisev sahibi hic bahsetmedi bize bu durumdan.sabah kapiya gelen adamlardan ogreniyoruz..pislik adam.iste.bizi bu halde magdur etti
![]()
http://www.hepsiburada.com/tokyo-ul...-mavi-p-AILEALTTKY002?magaza=Kelepiralışveriş kızlar bu araba nasıl sizce indirimde şuan
Canım peki nerden bulabiliriz saf zeytinyagını.yani merkettekiler saf degil bildigim kadarıylabir arkadaşım meme uçları için saf zeytinyağı kullandı en iyi o der hep. bebeğini de pişik kremleriyle değil saf zeytinyağı ile sildi, şişe içinde kaynatıp soğutup kullanıyordu, maşallah bebeğin cildi çok güzel oldu.
Çok kararsız kaldım anne yanı beşiklerden düşündüm ilk başta ama kullanım süresi çok kısa onların o yüzden vazgeçtim..bu beşik hakkında tek olumsuz özellik olarak gıcırdadığını yazmışlar varmı öyle birşey
Çok amaçlı kullanılıyor. Battaniye niyetine, kundak gibi sarmaya, altına sermeye, banyodan sonra kurulamaya v.s ...pamuklu ve ince dokunmuş olması nedeniyle yumuşacık...iki çocuğumda ben de kullanmadım. O zaman yokmuydu yada ben mi duymamıştım bilmiyorum... ama kullanan anneler çok memnun ve tavsiye ediyorlar. Ben de işlevsel olduğunu düşündüğümden aldımMuslin bez ben hic oglumda kullanmadim
Almalimiyim
Nasil kullanica onu cnm
Yağı yakıp soğutmak asidini sıfırlamaya yarar... asit bebeğin tenine zarar vermesin diye bu işlem yapılıyorÇok sağol canım bilgi için. Ben de zeytinyağı denicem. Yanlız kafama bişey takıldı. Kaynatma soğutma işinin nasıl bir faydası oluyormuş ki acaba?
Sağol canımYorumlar iyi gayet canım fiyatı da uygun.Hepsiburada dan alışveriş çok yaparım hiçbir sıkıntı da yaşamadım.İade de edebilirsin memnun kalmazsan.Ama gayet iyi görünüyor
Kabız oldun veya tuvalette zorladınmı canım eğer öyleyse geçer bir iki güne acısı dikkat et benimde galiba çıktı hemoroid gebeliğimde tüm ayıplarım açılıyor Allah yardımcımız olsun inşallahKızlar benim çok sıkıntım var yaa. Tuvalette büyük abdestimi yaparken bişey farkettim. Afedersiniz o kısım çok kabarmış. Otururken yürürken çok ağrıyor. Kanama yok ama genelde 9.ay olurmuş bu. Daha 3 ay var ben mahvolurum yarın doktoruma sorcam ama belki sizde de varsa yardımcı olabilirsiniz. İşten geldim ağladım valla