Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mustela aldım vücut bakımı için. Deterjan da uni baby ve dalin almıştım ama şimdi şüpheler oluştu. Arap sabunu falan mı kullansakKızlar peki bebeğin şampuan sabun vs hangisi daha iyi oluyor hangi marka aldınız
Ya kızlar az yürüdügümde kasıklarım agrıo artık bide bebek ortada toplanıp dikilo illa bacaklarımı açarsam o da gevşio cok yoruluorum sizde de oluo mu böyle bişiler salı günü dr randevum var meraktan catlıcam
Canım bendede oluyo aynı seyler.10 dakika bişe yürüyemiyorum.neredeyse hep ewdeyim o yuZden.bugun kontrolüm vardı ama hiç sormak aklıma gelmedi.Ya kızlar az yürüdügümde kasıklarım agrıo artık bide bebek ortada toplanıp dikilo illa bacaklarımı açarsam o da gevşio cok yoruluorum sizde de oluo mu böyle bişiler salı günü dr randevum var meraktan catlıcam
Çok hoşmuş. Ama sanki esnemeyen kumaştan gibi .Haklısın canım belki indirime girer bekliyim dedim :)
Ben hikayeleri dinleyip en son doğum yapan olmayı tercih ederdim. OlduM olası listebaşı olmayı sevmem :)Bende temmuz a doğru gidiyorum aldığım 8 kilonun 1 kg bile bebeğe ait değilmiş :) anlaşılan yediklerim bana yarıyor
Canim Yanliz Degilsin bendede oluyor ilk oldugunda cok korktum birsey oldu sandim bir tarafa toplandi dedigin gibi tepecik olustu resmen sonra düzeldi heralde kendini geriyor o sira öyle oluyor.. korkmaa sende gün icinde oluyor kac kere bendeKızlar bişey sorucam, sizinde karnınız bir tarafa toplanıyormu sanki böyle bebeğin kafası yada poposu gibi, kısa bi süre öyle bir tepecik oluşuyo sonra geçiyo ama acayip bir his gerginlik kötü oluyorum. Kasılma böyle bişeymi? Hiç bilmiyorum gün içinde 3-4 ten fazla oluyo.
Bu kumaş pijamalar baya meşhur bu yaz. En sevdiğim kumaştır ama esnemeyen kumaşlar alt olunca rahat olur mu ki ???? Hamile olmasam şimdiye çoktan deneyecektim bi tane de işte göbekten test edemem diye beklemedeyim bakalımHaklısın canım belki indirime girer bekliyim dedim :)
Mrblar bişey sorsam??? Avcılar'da hangi hastaneye gidiyorsun ??? Memnun musun ayrıca? Dr arıyorum da hala bulamadımtabi canım veririm neden vermeyeyim. hatta instagram ya da face ten ilk adımlar photograpy diye girersen orda da görebilirsin çekimleri. sen istanbulun hangi bölgesindesin. her bölgeye giiyorlar mı bilmiyorum. benim hastanem avcılarda. teli bulmazsan bende yazarım sana
Birinci çok güzelmiş güle güle kullan canım.. Hastane için mi aldın öyle gündelik için mi?biraz geç oldu canım kusura bakma.waikiki den aldım,aşağıdaki ilk linkteki model. normal ev elbisesi gibi duruyor,fiyatı da gayet uygun.. Malum yazın bol bol üst değiştirme ihtiyacımız olacak.
İkinci linktekini de beğendim ama biranda ikisini de almayayım dedim,belki ilerleyen dönemde onu da alırım.
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Gecelik/2747106/521822
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Gecelik/2652021/517961
Yürüyünce olan sertleşip toplanmayı ben de sormuştum. Doktor Yürüyünce olması normal dinlenirken oluyorsa dikkate almak gerekir dedi. Günde bir saat yürü dedi bana. Ama ben azcık yürüsem akıntım artıyor. Korkuyorum bırakıyorum hemen.
8+5 bide erken doğum yaparsa kaç gün önce yaptıysa o kadar bende oğlumda 8+5 13 hafta birde beklenen doğum tarihinden 5 gün önce doğduğu için 13h+5 gün olduben sana açıklayayım 3 sene önce doğum yapıp 37. haftaya kadar çalışan bi insan olarak
32. haftan dolunca çalışabilir raporu alcaksın ve işe devam 5 hafta daha çalışıyorsun sonrasında ise 37. haftan dolunca tekrar gidip çalışamaz raporu alcaksın bu sefer ve izne çıkıyorsun bu süre zarfında ne zaman doğum yaparsan yap ister erken ister geç doğum sonrası iznin 8 hafta+çalıştığın 5 haftadır başka bi süre aktaramazsın doğum sonrasına
Yok sadece düğmeli maalesefEmzirme yeri var mı acaba
Esnemiyor ama yok gibi rahat bayaBu kumaş pijamalar baya meşhur bu yaz. En sevdiğim kumaştır ama esnemeyen kumaşlar alt olunca rahat olur mu ki ???? Hamile olmasam şimdiye çoktan deneyecektim bi tane de işte göbekten test edemem diye beklemedeyim bakalım
Ben de oğlumda mustela kullandım çok memnun kaldım az az kullandığımız için çok uzun süre kullanılıyor zatenMustela alacam ben de. Arkadaşlarımın tavsiyesi hep o yönde.
Canım oyshoda nekadardı bilmiyorum ama penti de benzeri böyle bişey var https://www.penti.com/gri-pembe-rosa-pijama-set-zidPNRSAPNT17IY-GPBHaklısın canım belki indirime girer bekliyim dedim :)