• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Uok canım kiloyu dert etmiyorum Allahın izniyle vereceğime inancım tam ama 9. Ayın son haftalarında sende spora başla denmesi ne kadar tuhaf ben ona ahh dedim. Ama ben o sözlerin imaların hepsini yedirmeyi çok iyi bilirim.Hem ona hem diğer imalı bakışların sahiplerine..
Çağ atlıcam diyorum var mı ötesi.

Ve bugün haberlerde Mustafa Sandalın eşine baktım 2 çocuk sahibi diyor ama 1000 şahit ister. O kadar olamasak da ideal kiloda olsak fena mı???

Önce evladımı sağlıkla kucağıma alayım bir.
O da çok zayıf ya, öyle sevmiyorum :) biraz etli butlu seviyorum ben :))

Kızlar yatışım yapıldı serum takıldı.kan talili için kan alındı.sonda takacaklardı kabul etmedim.ameliyatta istiyorum dedim.doktorunuzun haberi vaemı dediler.ewet dedim:oops:
Spinal veya epidural mi? Genel anestezi mi olacaksın

Ahahahhahhaaa haklısın
Ben 2014 Mayis grubundayım önce de hep nisani da takip ediyordum, sonra Nisanda dogum yaptım:) belki senin de kısmetin öyle olur:)

Canım fena potansiyel mayıs annesiyim, çünkü zaten beklenen doğum tarihim 2 haziran, ama şimdi gruptaki akranlarima bakınca onlara göre ben doğuracakmisim gibi geliyor :)

Kızlar aranızda hala otomobil kullanan var mı? Ben kullanıyorum ama korka korka. Doktorum henüz uyarmadı. Bu konuda uyarı alan var mı?

:) doğum haberi olunca insan kayıtsız kalamıyor :))) Biz hala bekliyoruz :)

Yaa birde arkadaşlarimizin doğum Hikayeleri çok iyi geldi maşallah, ama benim arkadasin ikinci gebeliği idi, sanırım ondan diyorum, darısı hayırlısı ile ilk gebeliği olan bizlere insallah ya, ben hala birde kendim minyon olduğum için minyon insanların doğumu zor olur diye saçma bir inancım var, doğumdan sonra kendi inancım haklı mı haksiz mi diye de size bilgi vereceğim inşallah :) acayip heyecanlı geçiyor son zamanlar ya, hafta sonu benim doktorum yoktu 3 günluk o nedenle olmasın diye içli içli dua ediyordum, artık yarın annem gelecek ama onun gelmesi önemli değil doktorum geldi ya içim rahatladı :)

Kızlar yatışım yapıldı serum takıldı.kan talili için kan alındı.sonda takacaklardı kabul etmedim.ameliyatta istiyorum dedim.doktorunuzun haberi vaemı dediler.ewet dedim:oops:

Sağlıkla kucağına al inşallah canım.Ben de her doğuranla doğuracakla heyecanlanıyorum valla. :KK200:

Yaa birde arkadaşlarimizin doğum Hikayeleri çok iyi geldi maşallah, ama benim arkadasin ikinci gebeliği idi, sanırım ondan diyorum, darısı hayırlısı ile ilk gebeliği olan bizlere insallah ya, ben hala birde kendim minyon olduğum için minyon insanların doğumu zor olur diye saçma bir inancım var, doğumdan sonra kendi inancım haklı mı haksiz mi diye de size bilgi vereceğim inşallah :) acayip heyecanlı geçiyor son zamanlar ya, hafta sonu benim doktorum yoktu 3 günluk o nedenle olmasın diye içli içli dua ediyordum, artık yarın annem gelecek ama onun gelmesi önemli değil doktorum geldi ya içim rahatladı :)
Tatlım Öyle inançlara kapılmamalısın. Ne kadar minyon insanların doğumunu yaptırdım, inanamazsın. :) önemli olan doğru nefes teknikleri ve doğru ıkınma. Herşeyin yolunda olduğu doğumun hayalini kur, mis kokulunu koynuna aldığın anı hayal et. Solunum egzersizleri yapmaya çalış. Hiç korkma Allah yardımcımız olsun inşallah. Ben öyle yapmaya çalışıyorum. Hayırlısıyla kavuşacağız yavrularımıza :)

Günaydın kızlar ,

Dogum şekliniz belli mi ?
Benım kı sezeryan olacak , kalça kemıgımdekı ödemden dolayı bırde bende sezeryan ıstıyorum .
Doktor ıle tarıhı konusmadık henuz , bu haftasonu kontrolde konusacagız .
Kaçıncı haftada sezeryan yapılıyor bılgınız var mı .

Tatlım Öyle inançlara kapılmamalısın. Ne kadar minyon insanların doğumunu yaptırdım, inanamazsın. :) önemli olan doğru nefes teknikleri ve doğru ıkınma. Herşeyin yolunda olduğu doğumun hayalini kur, mis kokulunu koynuna aldığın anı hayal et. Solunum egzersizleri yapmaya çalış. Hiç korkma Allah yardımcımız olsun inşallah. Ben öyle yapmaya çalışıyorum. Hayırlısıyla kavuşacağız yavrularımıza :)

Ooo sen hemsire yada ebe miydin? bugün gebelik okulunda nefes egzersizleri ile doğumu kolaylastiracak jimnastik hareketleri gösterecekler, doğru nefes evet çok onemliymis, bakalım öğrenelim

Günaydın kızlar ,

Benım kı sezeryan olacak , kalça kemıgımdekı ödemden dolayı bırde bende sezeryan ıstıyorum .
Benim de sezeryan olacak. Doktorum 39+1 de alacak minnoşumu :KK36:

Ay bende yarın dokuzda yatış yapıcam normal dogum deneneceği için ne zaman nr olacak bilmiyorum.bi yandan heyecan bi yandan erken dogacağı için endişeliyim
Stresten mi bilmiyorum şekerim tavan yaptı resmen dikkat etmeme rağmen. Dua etmekten baska elimden birşey gelmiyor
Kapı süsümüz bile yetişmedi yeterki sağlıklı doğsun kızım napalım
saglikla kucagina alirsin insallah bebegini. Cok da erken gelmiyo bebisin stres yapma lutfen haberlerini bekliyoruz
İyi akşamlar arkadaslar bende sabah dokuzda hastanede olucam.inş hersey yolunda gider.tek kişilik oda işi az önce aklıma geldi ve panik oldu ya yoksa hepsi doluysa diye.öncedenmi yer ayırtmak lazımdı diye aklıma takıldı.hastaneyi aradım.hem fiyatıda ögrenmiş oldum.oda herzaman oluyomuş.tek kişilk 795(bize %15 indirm de varmış) cift kişilik 745.arada cok bi fark yok zaten.vip oda varmış.oda 820 liraydı sanırım.cok cazip fiyatlar.
saglikla kavusursunuz insallah bebeginle kolay doğumlar dilerim canim bizi merakta birakmayin :)

Ooo sen hemsire yada ebe miydin? bugün gebelik okulunda nefes egzersizleri ile doğumu kolaylastiracak jimnastik hareketleri gösterecekler, doğru nefes evet çok onemliymis, bakalım öğrenelim[/QUOTE
Ebe, hemşire... :) 2011 den beri idari kısımdayım. Bak ne kadar şanslısın bu eğitimleri alabiliyorsun. İyi değerlendireceğine eminim :) Bize de tüyolar verirsin ;)

Ooo sen hemsire yada ebe miydin? bugün gebelik okulunda nefes egzersizleri ile doğumu kolaylastiracak jimnastik hareketleri gösterecekler, doğru nefes evet çok onemliymis, bakalım öğrenelim
Ebe, hemşire... :) 2011 den beri idari kısımdayım. Bak ne kadar şanslısın bu eğitimleri alabiliyorsun. İyi değerlendireceğine eminim. Bize de tüyolar verirsin ;)

Günaydın kızlar ,

Bi aksilik olmazsa normal bekliyorum ben. Sezeryan senin ve bebeğinin sağlığına bağlı, 38 den itibaren alma ihtimali olur diye düşünüyorum.

Back
X