• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dogumdan sonra o ödemden dolayı karin kaliyo. Tabiki biraz iniyor ve yumuşuyor. Rahmin toparlanıp kendine gelmesi 40 günü buluyor. Sanıyorum 40 'in çıkması da bundan dolayı.

Epidural vuracaklar mi

Allah yardimxin olsun
4 buçuk saat oldu daha açılma 2 cm oldu. Benden fena bi sancım var.nst ye bağlanınca yatamıyorum.doktor gel sezeryan ol dese gidicem
Daha anlatmayayım.normal yapacaklar var onları etkilemeyeyim.[/QUOT

Bnm dogum sonrasi karnim havasi kacmis balon gibiydi, bi deri yigini sok oldum
Sonra eve geldigimde toparladi ama bes aylik hamile gibi duruo, 40 gune gunden gune cekilio
E rahim kendini toplarlayip kuculcek, anca

Selam kızlar benim yatış yapıldı suni sancı verilmeye başladılar şimdilik hafif vuruyor ama sonrasını biliyorum malesef. Neyse artık çekicem yeterki sağlıkla kucağınıza alalım allahın izniyle. Sancı çekerkem edilen dıalar kabul olurmuş hepiniz aklımdasınız Rabbim sizinde yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Yaaa peki o sırada edilen küfürlerde kabul mü. Filmlerde saydırılıyor ya kocalara :KK11:

Beatrices e gec kaldin diyenler gelsin de beni gorsun:halay: daha halilari storlari yikamaya vercem evi temizletcem. Bebisin halisi alinmadi perdesi takilmadi. Kiyafetler yikanmadi. Cikolatasini bugun siparis ettim daha. Kendi pijamalarimi bile yikamadim. Kapi susunu de yeni yapiyorum. Biri beni durtse hic fena olmayacak:KK11:

beni de o listeye ekleyiniz lütfen..
halılar temiz,evi bir kere daha temizletme niyetim var.Salona yeni tül diktirmeye niyetliyim daha herhangi bir adım atmadım. Bebişin oda cuma günü gelecek,kıyafetleri yıkanmadı,hastane çantası için eksiklerim var.(bebek bezi,emzik,biberon,emzirme atleti,depend bez,1 tane penye battaniye alınacak) kapı süsü ve hediyelikler daha fikir aşamasında,ablamdan gelen anne yanı beşiğe yeni tekstil diktirilecek.kumaş alındı daha kimin dikeceği belli değil..
şimdilik çalışmaya da devam ediyorum ve gün gün enerjimin düştüğünü hissediyorum :KK17:

Sağlık ocağından geldim şimdi eve 87 kilo olmuşum toplamda aldigim kilo 29 oldu ve daha 1 ayım var. Doğumdan sonra hemen toparlanmam lazım ama nasıl. ....
Benim ilk hamileliğim gibi olmuşsun bende 29 kg almıştım 96,7 ile doğuma gitmiştim gerçi bu da farklı değil şimdi de 22,5 kg aldım.

lilipit lilipit ig de bir video izlemiştim,bebek dönmedi diye sezeryana almışlar,ameliyat başlayana kadar dönmüş yaramaz. İnşallah öyle olmasın da,sezeryan normal çok farketmez,dediğin gibi ikisini de deneyimlemiş olursun.
Bir tanıdığımı normal doğurtan normal yanlısı bir doktor bile "bunu söylemem doğru olmaz ama sezeryanın artık hiç eksisi kalmadı,normalden farkı yok" demiş.

Sağlık ocağından geldim şimdi eve 87 kilo olmuşum toplamda aldigim kilo 29 oldu ve daha 1 ayım var. Doğumdan sonra hemen toparlanmam lazım ama nasıl. ....

Rekor sende sanırım canım o zaman şimdilik. Ama merak etme ben de bikaç kiloyla arkandan geliyorum.
Emire27xxx Emire27xxx bi grup kurdu. Doğumdan sonra hep beraber vereceğiz inşallah kiloları.

halılar temiz,evi bir kere daha temizletme niyetim var.Salona yeni tül diktirmeye niyetliyim daha herhangi bir adım atmadım. Bebişin oda cuma günü gelecek,kıyafetleri yıkanmadı,hastane çantası için eksiklerim var.(bebek bezi,emzik,biberon,emzirme atleti,depend bez,1 tane penye battaniye alınacak) kapı süsü ve hediyelikler daha fikir aşamasında,ablamdan gelen anne yanı beşiğe yeni tekstil diktirilecek.kumaş alındı daha kimin dikeceği belli değil..
şimdilik çalışmaya da devam ediyorum ve gün gün enerjimin düştüğünü hissediyorum :KK17:

çokta gecikme bi hafta bi haftadır insan zamanla ağırlaşıyor.biri gelsede yapsa diyorsun..bebeğini koyacağın beşik ve hastane çantan artık hazır olmalı bence...diğerlerini artık yapabildiğin kadar.

Aramiza hosgeldin:halay: senin isin daha da cokmus benden. Sat olarak en sonlarda biz variz ama ufakliklar erken gelmeye kalkarsa yandik.:skandal: bari en azindan canta hazir olsa diyorum ama diyorum sadece yani. Agrilar basladi bende de enerji yok gunluk rutin isleri yapmak bile zor geliyo

Aramiza hosgeldin:halay: senin isin daha da cokmus benden. Sat olarak en sonlarda biz variz ama ufakliklar erken gelmeye kalkarsa yandik.:skandal: bari en azindan canta hazir olsa diyorum ama diyorum sadece yani. Agrilar basladi bende de enerji yok gunluk rutin isleri yapmak bile zor geliyo
Ahaha sonunda ben de bir adım attım ve çantaya koyacaklarımı ayırdım bebek kıyafetlerinden. Yarın yıkamaya başlıyorum, azimliyim.
Bu Depend bezi ben daha almadım, hediye filan yok zaten, en son hazırlayınca fotoğrafını koyacağım buraya, böylece eksiklerimi görürüz.
Korkmayın, başaracağız, yetişeceğiz :D

Ben de toplamda 16 kiloyu almışım. Herhalde 1 haftada da anca yarim kilo alırım. Böylece sonuna geliriz serüvenin.

Önceki hamileligimde 20 kg almıştım. Buna da şükür. Ama hiç derdim değil kilo. Öncekinde 20 'den fazlasını vermiştim. Hemde hicbir diyet spor yapmadan

Şimdi 2 çocukla hayli hayli veririm :dondurma:

Rabbim sag salim hepini kurtarsın inş.gercekten harika bi duygu. Rabbim olmayanlarads versin. Bu arada 3550 gram dogdu. Boyunu sormadım. Onlarda henüz biiey demedişer
Masallah Allahım nazarlardan korusun size bagıslasın minnagı duaların için tesekkür ederiz canım Allah razı olsun bizide unutmandın

Back
X