- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma geliyor benim minnoş hayırlısıyla...Haziran başında doguracaklar uyanık![]()
O zaman senin uyumaman normal canım.. heyecan doruktadirCuma geliyor benim minnoş hayırlısıyla...
Evet sağlıkla kucağımıza alalım burcundan geçtim artık :)) babalar gününe denk geldi. Eşime babalar günü hediyesi oldu :)olsun cnm saglikli dogsunda.ikizler burcu bende hic istemiyorum en sevmedigim burc ikizler.cift karekterli oluyolar ama ikizler oluyor insallah yukselenleri daha guclu cikar.burclar karekteri belirliyor nerdeyse insallah hayirli evlat olsunlar.once bir saglikla dogsunlarda bizim evlilik yildonumu hediyemiz mis kokulu bebislerimiz...
Persembe anlatırım :) birazcık beklekızlar çatı muayenesı olan var mı ?
zor mu anlatın bırazcık hele .
Canım ben özele gidiyorum ama fiyat farkı yok benim gittiğim hastanede. Benim odam vs herşey belli ama tabi bebiş doktorun alacağım dediği tarihi beklerse.hanimlar zorunlu sezeryan la istege bagli sezeryan fiyatlarini bilenler yazabilirmi acaba.heralde farkli oluyor hastaneye sorucam zaten.odamizi daha once ayirtma sansimiz var mi cok soru var aklimda hepsini sorucam bu gidisimde insallah...
Ben bi kaç yerde okudum bununla ilgili benim de hep soğuk ayaklarım hamilelikte ... sadece gece uyurken ısınıyor veya dışarı çıkıp yürüdüğümde... gün içinde çorapta giysem fayda etmezkizlar ayaklarim cok usuyor ya acaba hamilelikle ilgisi varmi
Canım bilinç altı artık bu haftalarda bizi ordan oraya atıyor rüyalar vasıtasıyla gerçekten bende hem korkuyorum hem heyecanlı yım hergun başka bi şekilde doğruyorum rüyamda birgun kız birgün oğlan birgun ikiz birgün ucuz :)Kızlar dün gece rüyamda doğuma girmiştim. Tanımadığım bir doktor hiç hijyenik olmayan koşullarda ameliyata alacaktı. Stresi şimdiden başladı. Off hala işe geliyorum şu son günler geçmiyor yeminle
160/90 falan olursa doğuma alıyorlar inşallah yükselmez canım sıfır tuzAman iyi canım dikkat et kendine benimde 13,5/9 falan bakalım Çarşamba gidicem kontrole inşallah yükselmez
Normal doğumdan korktuğum için isteğe bağlı sezeryan olacağım, ağrı eşiğim fazlasıyla düşüktür, hiç cesaretim yok umarım sezeryan daha kolay geçer, 38 sonu 39 başı gibi olacak net tarih belli değil ama haziranın 5 ila 10 unu arası benimki tahminen canımKızlar birkaç arkadasin doğum şekli belli olmuş gibi, tabi son ana kadar belli olmaz ama normal bekleyenler normal doğum diye belirtip, sezeryan olacak olanlar kısaca nedenini yazabilir mi? Birde sezeryan olacaklar kaçıncı haftada sezeryan olacaklar yazarsa sevinirim...
iki gündür benim de tansiyonum yükseliyor 120/90 130/90 arası tuzu azalttım ödemim yok hiç çok şükür idrarda temiz çok dikkate almadımtansiyon cok onemli cnm surekli takip et.benimki 12 ye 6 cikiyor sukur odem im hic yok.insallah senin bebisde zamaninda gelir saglikla
Ya evet çok minnoşlarŞunu aldım ben, tamamen kauçuk ağacından yapılma. Natursutten marka. Bebeklerde çok tatlı duruyor![]()
Aynen benimde oyle ama bu haftalarda yukselmesi normalmis insallah daha fazla yukselmezde bebislerimiz zamaninda geliriki gündür benim de tansiyonum yükseliyor 120/90 130/90 arası tuzu azalttım ödemim yok hiç çok şükür idrarda temiz çok dikkate almadım