- 9 Şubat 2015
- 730
- 559
- 33
- 41
Geçmiş olsun Canm nolur nolmaz doktoruna görün benceO an çok anlamadım çok sıkmadı diye hatırlıyorum sonra çok dokunup bastırınca hafif acıyor ama o da normaldir heralde. Kemer etkiler mi ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun Canm nolur nolmaz doktoruna görün benceO an çok anlamadım çok sıkmadı diye hatırlıyorum sonra çok dokunup bastırınca hafif acıyor ama o da normaldir heralde. Kemer etkiler mi ki?
Allah korumuş ikinizi de insallah olumsuz bisey yoktur. Cok gecmis olsunGeldik hastaneye, nstye aldılar direk. Başta 1 dk kalp atışını bulamadı ebe aletle arayıp durdu. O 1 dk inanılmaz kötü oldum.. nstden çıkınca dra görüncem allah korudu sanırım
Bence git son haftalardayız artık aslında çağırması lazım her hafta içinde kalcağına gitBen karar veremedim sizden fikir alayım dedim kızlar.. perşembe günü doktora gittim 37+4 te. Doktora tekrar ne zaman geleyim dedim önce haftaya dedi sonra gerek yok sonraki hafta gel dedi ama 39+ olucam onun dediği zamana göre ve bana geç gibi geliyor. Çünkü bebek 4 kiloyu geçerse sezeryanla alacak sanırım beni hem de son haftalarda daha sık randevu bekliyor insan. Bu yüzden cuma günü gideyim diyorum 38+5 olucam. Siz ne dersiniz bekleyeyiim mi cumaya alayım mi randevuyu
Geçmiş olsun canım allaha emanetizGeldik hastaneye, nstye aldılar direk. Başta 1 dk kalp atışını bulamadı ebe aletle arayıp durdu. O 1 dk inanılmaz kötü oldum.. nstden çıkınca dra görüncem allah korudu sanırım
Beni her hafta çağırıyor bence de gitmelisin Canm merak ettim hareketler azaldı biraz dersin olmadıBen karar veremedim sizden fikir alayım dedim kızlar.. perşembe günü doktora gittim 37+4 te. Doktora tekrar ne zaman geleyim dedim önce haftaya dedi sonra gerek yok sonraki hafta gel dedi ama 39+ olucam onun dediği zamana göre ve bana geç gibi geliyor. Çünkü bebek 4 kiloyu geçerse sezeryanla alacak sanırım beni hem de son haftalarda daha sık randevu bekliyor insan. Bu yüzden cuma günü gideyim diyorum 38+5 olucam. Siz ne dersiniz bekleyeyiim mi cumaya alayım mi randevuyu
Ultrasondaki başlıktan daha kısa bir başlıkla ( huni benzeri, metal) alanı açıp, bir alet yardımı ile örnek alıyorlar. Rahatsız ama acı verici değil.
Doğumdan sonra 40 çıkınca da alınıyor.
İş bitmiyor yani elleneceğiz daha:)
Kankam sen misin buÇoğu erkek böyle malasef takılmamaya çalışmak lazım (kankam aşkım çidom)
36.haftadan sonra her hafta cagiriyorlar aslinda benim doktor da oyle yapacakmis. Bence 38+5 e al randevunuBen karar veremedim sizden fikir alayım dedim kızlar.. perşembe günü doktora gittim 37+4 te. Doktora tekrar ne zaman geleyim dedim önce haftaya dedi sonra gerek yok sonraki hafta gel dedi ama 39+ olucam onun dediği zamana göre ve bana geç gibi geliyor. Çünkü bebek 4 kiloyu geçerse sezeryanla alacak sanırım beni hem de son haftalarda daha sık randevu bekliyor insan. Bu yüzden cuma günü gideyim diyorum 38+5 olucam. Siz ne dersiniz bekleyeyiim mi cumaya alayım mi randevuyu
cok gecmis olsun canim şükür bisey olmamis ikinize deGeldik hastaneye, nstye aldılar direk. Başta 1 dk kalp atışını bulamadı ebe aletle arayıp durdu. O 1 dk inanılmaz kötü oldum.. nstden çıkınca dra görüncem allah korudu sanırım
Yok canım benim aile bana yeter ..Kimseye hbr verme :) imkan varsa
Ayy bir haftam kaldı izne ne rahattım ben ya şu 3 gündür çatı ağrısı beni çok yordu.Rica ederim ne demek:) Ben de bugün çıkıp sitenin içinde dolanayım bir iki alışveriş yapayım dedim, perte çıktım. Şimdi yarı baygın uzanıyorum. İzin çok lazımmış.
Bakalim hangimiz once doguracak canim ayni gundeyizz bende persembe gidecegim ne diyecek acaba bizimkininde basi cok asagida ama ne agri var ne bise bekliyiruz bakalimkızlar selam kontrolden geliyorum...
karşılastırma yapacaklar için 37+2 3,070gr, 49,9 cm
nst de sancı yok.
yalnız dr süreklı bebegın çok aşağıda oldugundan ,sancı, ağrı aşagıya baskım olup olmadıgını soyledı.
hıc bır agrımın olmadıgını soyledım.
ustelık agrı esıgımın çok düşük oldugundan bahsettım, hamıleleıkte ağrı eşiğimin değişmiş olabilecegınden bahsetti. bu haftayı cıkarır ama pazartesı mutlaka gel dedi.
pek bekleyecek bır bebişe benzemıyor dedi...40.haftayı falan görecegını sanmıyorum. kanala ıyıce yerlesmıs akıllı bebek dedi.:) kanalda oldugu içinde yıne yenıden göremedık yüzünü tabıkı...
bızde haberler boyle.
haftasonu ağda işlerimi tamamlayım öyle olsun yoksa cok utanırım
hep içimde 1 hazıran var bakalım hislerim tutacak mı:)
canım hep bahsedıyorum ya ben kel doğmusum , benımde mıde yanmam yoktu hıc. ama saclıymıs bebek.32.haftadan sonra göruyor dr.lar.
@beatrices uyarı için saol canım okudum malesef bebıse üzüldüm.
benım hastane değilmiş neyseki.
yalnız doğum paketi aldım demıs ya. orada 7000 tl doğum paketi. benımkı merkeze uzak olan 3bıne aldım.
yanı daha özenlı olmaları gerekıyor.
bır arkadasımında kan tahllıklerını karıstırmıs orası. çokta pahalı bır hastanedır.anlayamadım.
diğer forumda bır arkadas süreklı kadın doğum dr larının gittiğinden değiştiğinden bahsetmıstı bu koruya gidiormus.
inşallah boyle bır seyle düşmanım bıle karsılasmaz...
Ee torunları geliyor merak etmezler mi benim annem olacak zaten yardımda eder kv de olur birşey yapmaz ama olur yoksa kuruntu yapar çok meyilli sürekli antidepresam alıyor bunun için. Ben onu gözden çıkardım benim derdim başkaları gelmesin.uzines Geçen gün ben de bu konuda sıkıntı yaşadım. Kp ve kv doğumda kimseyi istemiyormuşsun diye sitem etti, ben de olabilecek en ayrıntılı şekilde kanamam mı olacak, bez mi değişecek, fitil mi takılacak... hepsini saydım, eşim dışında kimseyi istemiyorum; siz ailemiz olarak ziyaret edebilirsiniz ama 2.,3. Dereceler eve buyursunlar dedim.
Millet ne kadar meraklı, deli oluyorum.
O an çok anlamadım çok sıkmadı diye hatırlıyorum sonra çok dokunup bastırınca hafif acıyor ama o da normaldir heralde. Kemer etkiler mi ki?
Tekrar geçmiş olsun. Hepimiz Allah a emanetiz. İyi olmanıza çok sevindim ikinizin de.Allaha şükür herşey yolunda. Kalp atışı, plesanta, suyu herşey iyi dedi. Normalde kazalarda 24 saat yatış veriyorlarmış ama kabuk etmedim öyle şiddetli değildi sadece kemerin baskısından korktum içim rahatladı