• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bişey sorucam avrupa yakasında ayrıntılı ultrason yapan perinatalog arıyorum ablam hamile onun icin. Sizden bilen vardır. Fiyatlarıyla beraber yazabilirsiniz çok sevinirim
Anadolu Yakasında biliyorum, benim doktorumla aynı sene mezun olmuşlar 40 senelik hekim o da. Hem Kadıköy Şifa'da hem Bağdat Caddesinde kliniği var. 600tl dolayında vizitesi. Ben de ona gittim.
Op.Dr. Mehmet Uludoğan.

Kizlar oglumi yatiracaktim
Yatagina cikarken kafasi karnima carpti cnm acidi
Bisi olmusmudur:rolleyes:
Olmamıştır :) Kuzenimizin eşine bisiklet çarpmıştı son haftasında. Kız mosmor oldu göbeği filan, ama bebek cin gibiydi. Kanaması bile olmamıştı. Geçmiş olsun.

4217 ye kadar geldim hepsini okuyamıcam.
Bugün sancım ve çatı ağrım var sabah yakın bir yere gittik nstde bişe çıkmadı. Doktoru aradım gel bakalım dedi. Gerekirse yatış yaparız geeekirse bebeği alırız dedi. Dua edin kızlar
Bakalım tatlı bebek aramıza katılacak mı? Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Mali tatile denk gelseydik iyiydi :) Mali müşavir misin sen de? Şu anda bile önümde ekranlar açık, bıktım aslında biraz.
Mali müşavir sınavlarını geçtim de ruhsatımı almadım. Büro açmayacağım için boşuna odaya kayıt olmadım. Özel bir şirkette uzmanım. Kafam rahat yoğunluğum daha az.

Anadolu Yakasında biliyorum, benim doktorumla aynı sene mezun olmuşlar 40 senelik hekim o da. Hem Kadıköy Şifa'da hem Bağdat Caddesinde kliniği var. 600tl dolayında vizitesi. Ben de ona gittim.
Op.Dr. Mehmet Uludoğan.
Zeki Bey ile beraber çalışmıyor muydu Mehmet Bey? Zeki Bey 350 TL

kizlar moralim cok bozuk ya ben neden bu kadar sanssizim 9 ay boyunca izne cikmayan doktorum yillik iznine cikmis bile :KK43: pazartesi randevu aliyim dedim bide duydum ki izne cikmis uzun bi sure yok yani yerine bakan doktorda cok ilgisiz alakasiz biri simdi oturdum doktor arastiriyom su saatten sonra hangi doktor ilgili davranirki sonradan gelen hastaya dogumuma surda kalmis 13 gün oturdum agliyorum sinirimden ya bide ozel hastane bilgilendirmedi bile beni gidiyorum diye :KK43:
Aynısı bnm.basimada geldi. Devlete gideceğim ben. Bu saatten sonra doktor arayamam

Kızlar dün gece mide ekşimesi nedeniyle epey sıkıntı yaşamıştım. Nane kaynatıp içtim çok iyi geldi. Aklınızda bulinsun

Kızlar dün gece mide ekşimesi nedeniyle epey sıkıntı yaşamıştım. Nane kaynatıp içtim çok iyi geldi. Aklınızda bulinsun
dün bir çoğumuza olmuş bu mide ekşimesi yanması. sanırım bebişler mideyi sıkıştırdı.
ben asitli hiç bişiyi içemem ama artık öyle bir kötüydü ki midem sade sodayı zorla içtim. ve ohhh dedim.
bir arkadaş da ince bulgur ile geçirmişti.

geçmiş olsun cnm

Mali müşavir sınavlarını geçtim de ruhsatımı almadım. Büro açmayacağım için boşuna odaya kayıt olmadım. Özel bir şirkette uzmanım. Kafam rahat yoğunluğum daha az.
En iyisini yapmışsın, benim de şimdiki aklım olsa yapardım. Ben de hem sgk lıyım bir şirkette, hem de başka bir arkadaşımın üzerinden fatura kesiyorum diğer mükelleflere. 2 senem var ymm olmaya, acaba hiç girişmesem mi diyorum:)

Herkese teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Güzel bir istanbul trafiğinde 1 saate geldik hastaneye hemen muayene oldum acılmam yoktu. Şimdiye kadar 3 kez muayene oldum ama açılma yok sancı çok yok bekliyoruz şuan da. Suyum çok gitmiş muhtemelen sezeryan olabilir çatı darlığı da var çünkü

38.Haftaya gelmişsin zaten allah yardımcın olsun inşallah.Sıkıntısız kucağına al bebeğini inşallah.

Ben Kadıköy Şifa fiyatını biliyorum, özel sigorta tam kapsamlı olduğu için ödemedim, ama faturada 580 gibi birşey yazıyordu. Belki özelinde daha ucuzdur ya da benimki özel sigorta diye acımamışlardır :D

4217 ye kadar geldim hepsini okuyamıcam.
Bugün sancım ve çatı ağrım var sabah yakın bir yere gittik nstde bişe çıkmadı. Doktoru aradım gel bakalım dedi. Gerekirse yatış yaparız geeekirse bebeği alırız dedi. Dua edin kızlar
Canim hayirlisi neyse o olsun sizin için.. bizi de haberdar et iyi haberlerle gel inşallah
Op.Dr. Mehmet Uludoğan.
Sağol canım hemen iletiyorum ablama..

Zeki bey hangi hastanede canım ve perinatalog mu

kelebekmrve kelebekmrve canm bepanthol pişik kremi çevremde hep kullanıldığını gördüğüm bilinen hep önerilen bi krem. Başka arama bence .

lilipit lilipit canım geçen gün kaza geçirince bende çok korktum ama allaha şükür hiç birşeycik olmadı. Bebeğin hareketlerini takip et yeterli bence.

kizlar moralim cok bozuk ya ben neden bu kadar sanssizim 9 ay boyunca izne cikmayan doktorum yillik iznine cikmis bile :KK43: pazartesi randevu aliyim dedim bide duydum ki izne cikmis uzun bi sure yok yani yerine bakan doktorda cok ilgisiz alakasiz biri simdi oturdum doktor arastiriyom su saatten sonra hangi doktor ilgili davranirki sonradan gelen hastaya dogumuma surda kalmis 13 gün oturdum agliyorum sinirimden ya bide ozel hastane bilgilendirmedi bile beni gidiyorum diye :KK43:
Canım normal dogum ise doktoru sıkıntı yapma ebeler yapıyo herşeyi doktor arada geliyor sınucta başka doktor vardır sen konsantre ol :)

Canim hayirlisi neyse o olsun sizin için.. bizi de haberdar et iyi haberlerle gel inşallah

Sağol canım hemen iletiyorum ablama..

Zeki bey hangi hastanede canım ve perinatalog mu
Evet ama Anadolu yakasında o da. Mehmet Uludoğan ile beraber muayenehanesi var Bağdat caddesinde. Ama çok güzel detaylı bakıyor. Duvarda kocaman ekrana yansıtıyor bir de
Ben Kadıköy Şifa fiyatını biliyorum, özel sigorta tam kapsamlı olduğu için ödemedim, ama faturada 580 gibi birşey yazıyordu. Belki özelinde daha ucuzdur ya da benimki özel sigorta diye acımamışlardır :KK70:
benim de özel sigortam var. Muayenehanesine gitmiştim %60ını ödedi sigorta.

:KK70::KK71:
kızlar gunaydın
özelikle doğum yapan anneler
hangi emzik, mama kaşığı ve biberonu aldınız? bebişiniz sevdi mi özellikle emziğini?
bu arada @mavimli nasılsın.
kediler bebişlere uyum sağladı mı:?
Canım ben mama kasıgı yada biberon almadım. Emzigide En yakın eczaneden aldım. Wee marka damaksız yuvarlak olanlardan. Ama benim kız sevmedi. Annem gidip marketten damaklı markası bilinmeyen bir emzik aldı onu Şapur şupur emiyor

Back
X