• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın hanımlar. Halsizlik yorgunluk bende de var ama biliyorsunuz son 3 haftadır böyleyim, meğer kan değerlerim düşmüş.
Ben de sabah kalktım, sezaryanda ölürüm filan diye, kredi kartımı önceden ödedim, dağınık çanta ve çekmecelerimi topladım. Eve gelen yardımcım için ben yokken de gelmesi için birkaç aylık para ayırdım ve bir yere koydum.
Kardeşim, annem için mücevherlerimi toparladım, eşimin eşyalarını elden geçirdim.
Sonra bunun lohusalık manyaklığı olduğuna karar verdim, biraz ağlar gibi oldum.
Şimdi şimdi kendime geliyorum. Her ihtimale karşı hazırlanma takıntım beni biraz yoruyor sanırım.
Hepimiz aklımızı koruyarak şu günleri atlatsak iyiydi :KK70:
hahahahah, ay allah korusun canım ya :)
gülüyorum ama bende düşünmüyor değilim. Acaba ben ameliyattayken çantam çalınır mı, acaba hastaneden eve ziyaretlerde birşeylerim çalınır mı, eşyaların yerini değiştirirler mi?
bebek sağlıklı olacak mı, ben acıdann kalkabilecek miyim, illa ki acıdan ağlarım ama çok ağlayacak mıyım?
Kayınvalide kaç gün kalacak?
bebeğin kisti küçülür mü, ya büyürse, ameliyat derlerse nasıl dayanırım?
Ben ölürüm diye korkmuyorum aksine, etrafımdakileri kaybetmekten korkuyorum.
şu 1-2 ayı atlatalım gerçekten hemencecik geçsin.

Günaydın hanımlar. Halsizlik yorgunluk bende de var ama biliyorsunuz son 3 haftadır böyleyim, meğer kan değerlerim düşmüş.
Ben de sabah kalktım, sezaryanda ölürüm filan diye, kredi kartımı önceden ödedim, dağınık çanta ve çekmecelerimi topladım. Eve gelen yardımcım için ben yokken de gelmesi için birkaç aylık para ayırdım ve bir yere koydum.
Kardeşim, annem için mücevherlerimi toparladım, eşimin eşyalarını elden geçirdim.
Şimdi şimdi kendime geliyorum. Her ihtimale karşı hazırlanma takıntım beni biraz yoruyor sanırım.
Sabah sabah güldürdün allahda seni güldürsün. Bende ewdeyken ve ameliyata girerken sürekli annemle eşime "hemşire kılıgında birisi gelir bebegi alıp doktora göstermem lazım gilan derse sakın bebegi tek göndermeyin,sizde gidin" diyip diyip durdum. Müge anlıyı izleye izley bu hallere geldim:))

hahahahah, ay allah korusun canım ya :)
gülüyorum ama bende düşünmüyor değilim. Acaba ben ameliyattayken çantam çalınır mı, acaba hastaneden eve ziyaretlerde birşeylerim çalınır mı, eşyaların yerini değiştirirler mi?
bebek sağlıklı olacak mı, ben acıdann kalkabilecek miyim, illa ki acıdan ağlarım ama çok ağlayacak mıyım?
Kayınvalide kaç gün kalacak?
bebeğin kisti küçülür mü, ya büyürse, ameliyat derlerse nasıl dayanırım?
Ben ölürüm diye korkmuyorum aksine, etrafımdakileri kaybetmekten korkuyorum.
şu 1-2 ayı atlatalım gerçekten hemencecik geçsin.

Sabah sabah güldürdün allahda seni güldürsün. Bende ewdeyken ve ameliyata girerken sürekli annemle eşime "hemşire kılıgında birisi gelir bebegi alıp doktora göstermem lazım gilan derse sakın bebegi tek göndermeyin,sizde gidin" diyip diyip durdum. Müge anlıyı izleye izley bu hallere geldim:))

Sonunda çıldırdık o çok belli :D

Aaaa acaba benim oğlumun kan grubu ne olacak. Şimdi sen ArH+ deyince aklıma geldi. Yalnız herşey olabilir. Ben B babası A ailede 0 lar var A, B, AB, belki de 0 hahaha

Ben B+,esim A+ bebisimiz 0+ dr. %25 olabilir dedi. Bo veya Ao dan gelmistir dedi.
İlk kizim B+

Aynen bende de var dediklerinden yamuk yumuk bir karın oluyor iöeride break dans yapan bir şey. Sağdan sola dalga dalga hareketler ben korkmuyorum ve hoşuma gidiyor, bir anda garip bir yerden ah sesimle bir çıkıntı beliriyor. "Geliyooorum diyor" muhtemelen. Ama tuvalet ihtiyacım varken o yataktan kalkmak işkence sağ elimle yatagın solumdaki kenarını tutup, güç kazanıp kendimi çekip bacağımı atıyorumki eşim gülmekten yerlere yatıyor. Az kaldı dayan diyor.
Hiç ödem sıkıntım olmamıştı ve tuz da pek tüketmiyorum ama bende şişmeye başlafım sanki yüzüm şişti, dedipin gibi bacağıma dokununca beyaz beyaz iz kalıyor. Annem çok normal diyor olacsk bunlar bevek buyuyor bacağa giden damarları sıkışıyor ve şişiyorsun. :KK43:
Aynilarini yasiyorum. Bu haftalarin ortsk sorunu herhalde. Ben bebek kanala giriyo herhalde diyidum ama dun bakti doktor daha girememis hic. Rahim de sıkı sıkı kapaliymis hala. Ilk dogumlarda agri daha fazla cekiliyomus galiba

Ya evet o bende de var. Ölürsem falan diye borcum falan olanlara ödedim. Her gördüğümden helallik istiyorum.

merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah herkese böyle kolay olmasını nasip etsin ben 32 haftalık hamileyim.halsizlik ve tansiyon problemim cok olduğu için çok yürüyüş yapamıyorum.Normal doğumda istiyorum ama herkes yürüyüş çok önemli diyor.sen çok yürüyüş yapmışmıydın yada başka önerin var mı bize
Ewt canım ben çok hareketli bi hamilelik geçirdim normal de de öyle biriyim. Ayrı yürüşe çıktığım nadirdi. Erken doğum rskin yoksa hareketlerini kısıtlama yatarak bi hamilelik geçirme derim.
Ben doğumdan saatler öncesine kadar evi silip süpürüyordum. Bi de suyun gelmesi dışında ağrıyla başlarsa sancın yürüyerek sancını çek yatarak Değil. Benim böyle geçti canım ama 2. Doğum olmasının da ekstra faydasını gördüm daha kolay ilerledi açılmam. Kolay doğum diliyorum inş

Anne sutu aliyorsa gerek yok suya demisti doktorumuz ama sarilik sinirdaydi her emzirmeden sonra 3 cay kasigi ver dedi sariligi gecince biraktik. Toplamda 3 gun falan verdik sanirim. Ama ben bazen emzirdikten sonra süt bulasigi gitsin diye nemli bezle dudaklarinin kenarini falan siliyrm hafif islatiyrm agzini. Onun disinda vermiyrz su

Bir okuduğum yazıda anne sütünün bebeğin ağzının içini kaplamasının mikrop olmasını önlediği yazıyordu. Ağzındaki süt gitsin diye ağzının içini silmenin bu sütü götüreceği için pamukçuk vs. olasılığını arttırdığı yazıyordu. Yani süt kalsın ağzının içini silmeyin deniyordu. Ama yanlış biliyorsam düzeltebilirsiniz kızlar.

Kızlar çocuk doktorunuzu ayarladınızmı? Doğuranlar doğurmak üzere olanlar...... En az 1 yıl aynı doktor ve kolay ulaşabileceğiniz iyi bir doktor ayarlamanızı tavsiye ederim.
Ben kendi hastanemde devam edicem sanırım. Tabii İst- Avrupa yakasında önerilen bir Dr. olur ise tercih nedenim olur

Kızlar selam bilgisayarım evde olmadığı için uzun zamandır giremedim. herkes iyidir umarım geriye dönük okuyamadım. Doğuranlara hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Doğumu bekleyen arkadaşlarımında allah yardımcısı olsun inşallah.

Az önce lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda pembe kahve bir çay kaşığı kadar akışkan bir akıntı ve 3 4 damla yine yanında aynı şekilde vardı. Şimdi doktorumu aradım nişanın gelmiş suyun geldiğinde sancın olduğunda haberleşelim dedi. Nişan doğuma az kaldığınımı gösteriyor

İlk muayene için çocuk doktoru araştırırken gördüm. Yeni doğan uzmanları var bir çok hastanede. Neonatoloji diye geçiyor. İlk bir aylık bebeklere bakıyorlar. İlk muayene için daha doğru bir seçim olacağını düşünüyorum. Biz ilk muayenemizi devlette o bölüme giderek olduk ve memnun kaldık. Benim böyle bir bölüm olduğundan haberim yoktu size de söyleyim dedim.

Aynilarini yasiyorum. Bu haftalarin ortsk sorunu herhalde. Ben bebek kanala giriyo herhalde diyidum ama dun bakti doktor daha girememis hic. Rahim de sıkı sıkı kapaliymis hala. Ilk dogumlarda agri daha fazla cekiliyomus galiba
BEnim de kanalda değil, suyu iyi ve ragim kapalı. Sezertan olacagı için iyi birşsy benim için. Zaten olması gereken o 37. Hafta sonuçta normalde 40 a dogru kanaka inmesi gerekir sanırım 38 den sonra baslıtor

Kızlar kırkıncı haftasını dolduranlar ne yapıyorsunuz doktorunuz ne diyor?? Dün itibariyle 40. Haftam doldu ve ben yaklaşık bir haftadır ağlıyorum yaaa neden doğuramıyorum diye her sabah kalktığım da sancım yok diye üzülüyorum psikolojim hiç iyi değil :deli:
Canım Bn bugün 40+6 oldum adet ağrısı gibi ağrım var başkada tık yok doktor 2 gün daha bekleriz dedi ne yapcam bilmiyorum çok stresliyim doğurmak istiyorum artık yaa :dua:

Back
X