- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
Slm hanımlar bugün cocugu farklı bi cocuk druma götürdüm sanırım daimi drumuz bugunkü olacak cok ilgiliydi. Gaz sancımız için ne yapabilirizi sordum hiçbişe dedidamlaları kullanmaya devaö et karpuz cok yeme gaz yapar dedi 2 ay daha cekiceksiniz dedi peki rezene verebilir miyim dedim ( bunu sordum cünlü yurt dısında yasayan bi arkadaşım orda dr şarın gaz sancısı olmasın die bebeklere rezene cayı içirmelerini söylüyorlarmış) günde 1 2 cay kaşıgı ver ama etki eder mi bilemem dedi şimdi sorum bizim grupta veren var mı
kilosu 4 660 oldu boyu da 56 cm kalbinde üfürüm var dedi ama kötü değil eger kötü olsa gelişimi böyle iyi olmazdı dedi siz yine de cocuk kardiyologuna gidin zaten 1 sene boyunca sizi kontrole alıcaklar dedi bidaha gidişimiz için kalca ultrason randevusu aldık testislerinde su vardı azalmış bu normal bi durum daha da azalıcak dedi öyle yani rahatladım biraz sünnet işini sordum siz bilirsiniz. Bu kadar erken yaptırmak istiomusunu dedi eger yaprlarsa yaptırın dedi önce kardiyologla görüşüp sünnet olayına öle karar vermeyi düşünüorum. Ve bugün ilk kez oglumla yalnız çarşıya çıktık hem de 4 5 saat gibi uzun bi süre. Allaha şükür bir aglama kriZi dışında sıkıntı yaşamadık
bi butikte emzirdim değiştim saolsunlar bi de sıcak eritti ama tek pişmanlıgım bebek arabasını daha minik daha kolay açılıp tasınandan alsaydım
![]()
Bebek arabası fikrine aynen katılıyorum benimki de çok ağır ve çok yer kaplıyor gerçi benim ilk kizimdan bu araba .bu kızım 6 aylık olsun şu baston pusetlerden alicam hafif olanlardan.bebegine de masallah gelişimi gayet iyi .kalbinde de inşallah birşey cikmaz kuzunun.rezene yi ben ilk kizimda verdim ama tam olarak kaç günlük hatırlamıyorum hatta öyle 2-3 çay kaşığı falan değil biberonla 20 cc falan.bu kizim için doktora sordum normalde içilir ama ben içinde şeker var diye onermiyorum dedi.ama rezenenin içinde nasıl şeker var anlamadım.bi markadan bahsetti acaba onun içinde mi var bilmiyorum.ben birkaç çay kaşığı vermeyi düşünüyorum yavaştan.