- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Merhaba arkadaşlar. . İkiz bebeklerime hamileyim.ikiz gebelik biraz daha farklı bir konu olunca bir başlık açmak istedim. Beraber bilgilerimizi paylaşalım. Birbirimize yardımcı olalım istiyrm..
Merhaba bende bugun ogrendim iki kocaman mutlulugumu :)
Cok iyi olmuş konuyu açmanız :)).. benzer konular vardi ama baya eskiydi.. güncel paylaşımlar yaparız burdan :)
Ben de ikiz gebeyim.. cift yumurta ikizi benimkiler..
Merhaba bende geldim benimde cift yumurta ikizi :)
Masallah size ya oylesine merak ya girdim baktim okurken gozlerim doldu cok guzel bi mutluluk bu dimi Rabbim saglikli evlatlar versin hepinize darisi bize insallah banada dua edermisinz kan verdim 4 te cikick sonucm pozitifmi negatfmi gorcm insallahmerhaba bende ikiz gebeyim. 26+ 4 haftadayım çift yumurta ikside erkek :)
Yazarm yazmazmym canm Allah razi olsun Sagliklica kavustrsun bebisine(bebislerine) ginlundekini versi Yaradan Guzel Rabbim cnmmmmmNisaberatim canım ben de senin gibi buraları okuyup iç çekiyordum :) rabbim nasip etti çok şükür inşallah senin de sonucun pozitif çıkar Allahım gönlüne göre versin. sonucunu bana yazar mısın merak ettim çok. dua ediyorum sana :)
bu arada bizim de iki tarafta da ikiz var ama bizde çıkmadı sanırımdoktorum haftaya kesin emin oluruz kesinlikle tek demek için erken dedi. Ama benim pek umudum yok. Mucizelerinize sağlıkla kavuşun inşallah hepiniz kızlar
Canim benim ailemde yok ikiz , esimin ailesinde de yok.. cok saskiniz bu yüzden :).. ve normal yollarla oldu genelde tüp bebek mi diye soruyorlar :).. ailelerimiz de şaşkın kimse ikiz beklemiyordu..İkiz anneleri tebrikler size iki kere
Ben şey merak ediyorum ailedeki ikiz durumu nasıl yani anne tarafında ve baba tarafında var mı?
Biz de çok bekledik ama tek bebişimiz.
Yani benim ikizim var halam ve amcam da ikiz.. Eşimin tarafında da ablasının çocukları ikiz, ailede bi rürü var, ondan sordum..
Merhaba canım benim ailemde yok eşimin tarafında da. Ama ben pkoluyum klomen kullanmıştım o yüzden çoğul gebelik olduİkiz anneleri tebrikler size iki kere
Ben şey merak ediyorum ailedeki ikiz durumu nasıl yani anne tarafında ve baba tarafında var mı?
Biz de çok bekledik ama tek bebişimiz.
Yani benim ikizim var halam ve amcam da ikiz.. Eşimin tarafında da ablasının çocukları ikiz, ailede bi rürü var, ondan sordum..
Canm test negatif cikti malesef yokmus simdi adetimi bklyrmNisaberatim canım ben de senin gibi buraları okuyup iç çekiyordum :) rabbim nasip etti çok şükür inşallah senin de sonucun pozitif çıkar Allahım gönlüne göre versin. sonucunu bana yazar mısın merak ettim çok. dua ediyorum sana :)
bu arada bizim de iki tarafta da ikiz var ama bizde çıkmadı sanırımdoktorum haftaya kesin emin oluruz kesinlikle tek demek için erken dedi. Ama benim pek umudum yok. Mucizelerinize sağlıkla kavuşun inşallah hepiniz kızlar
Olsun canım sağlık olsun. İnşallah allah en kısa zamanda en hayorlısını nasip etsin sana :)Canm test negatif cikti malesef yokmus simdi adetimi bklyrm
Amin cumlemize dualarini eksik etme cnm Allah boyle nasip etmis artk bidahaki aya baklim Allah'a emanet ol cnmmmOlsun canım sağlık olsun. İnşallah allah en kısa zamanda en hayorlısını nasip etsin sana :)
canm ALLAH bağışlasn evlatlarınıherkese merhaba ben de ikiz gebesiyim inşşallah 2 kızım olacak çift yumurta ikizi..ama benim doğumum yaklaştı 35. haftamdayım..sorularınız olursa seve seve cevaplarım..bu arada 23 aylık ta bir kızım var :)
genleriniz de yoksa tüp bebek tercih edilebilir. belirtilerde ayrıcalıklı bişi yok sadece beta hcg de cok daha yuksek
Babam ikiz hayirlisi
canm ALLAH bağışlasn evlatlarını
hamileliğin ilk haftaları tek kasık mı iki kasık mı ağrıdı onu hatrlıyor musun ilgisi var mı ki
Canim benim üçüzmus bende yeni öğrendim. Ama kasik agrisi değilde adet agrisi oldu 2 gün gecmeyince suphelendimikiz anneleri Allah hepinizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsn sizlere
ben şunu size sormak istiyorum ikiz anneleri acaba gebeliğin başlarında hem sağ hem de sol kasıklarında ağrı hissettiler mi ki??? yoksa tek taraflı kasık ağrısı olan da var mı,buna dikkat ettiniz mi
Allah bağışlasın canim inşallah sağlıkla da kucağına alirsin. Canım ben bebekler arasinda hafta farkı var mı cinsiyeti etkiler mi bunu merak ediyrm. Benim kiler aynı haftaherkese merhaba ben de ikiz gebesiyim inşşallah 2 kızım olacak çift yumurta ikizi..ama benim doğumum yaklaştı 35. haftamdayım..sorularınız olursa seve seve cevaplarım..bu arada 23 aylık ta bir kızım var :)
Şuan ikiz birini kaybettim farkında olmadan doktorlar ikiz olarak gordulerCanim benim üçüzmus bende yeni öğrendim. Ama kasik agrisi değilde adet agrisi oldu 2 gün gecmeyince suphelendim
Allah bağışlasın canim inşallah sağlıkla da kucağına alirsin. Canım ben bebekler arasinda hafta farkı var mı cinsiyeti etkiler mi bunu merak ediyrm. Benim kiler aynı hafta
Saol canim . Dün doktora gittm hiç birşey söylemedi sadece biri akıllı biri yaramaz dedisağol amin inşallah yok eşit gidiyorlar...yok hafta farkınin cinsiyetle hiç alakası yok o tamamen beslenmeleriyle ve gelişimleriyle alakalı..cinsiyete hiçbişey etki edemez o en başından belli :)
Saol canim . Dün doktora gittm hiç birşey söylemedi sadece biri akıllı biri yaramaz dedi
maşallah 12. haftada nasıl da görmüş birinin akıllı birinin yaramaz olduğunu :) Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin
Amin inşallah canim cümlemize. Ense kalinligi için gitmiştim. Biri çok hareketli zor ölçüyü aldi sanırım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?