merhaba kızlar bende ikizlere hamileyim dün duyduk kalp atışlarını çok şükür benimkilerde ayrı kesede sanırım ayrı umurta ikizi oluyorBalcicekk33 canım benimki gibi seninkide çift yumurta ikizi oluyorlar
Merhaba canım. Ben cuma günü gittim doktorum hiç birşey demedi eninde sonunda öğreneceksin dedi . İnanın çok merak ediyrm herkes biri kız biri erkek diyor ama bakalım hayırlısı olsun. Sizin hamilelik nasıl gidiyor
Canim cok sevindim 1 seferde ikitane :) varmiydi ailendemerhaba kızlar bende ikizlere hamileyim dün duyduk kalp atışlarını çok şükür benimkilerde ayrı kesede sanırım ayrı umurta ikizi oluyorBalcicekk33 canım benimki gibi seninkide çift yumurta ikizi oluyorlar
Vardı canım sağol teşekkür ederim inşallah tamamına erdirir rabbimCanim cok sevindim 1 seferde ikitane :) varmiydi ailende
Onu duymadım canım benim doktorum 2 ayrı plasenta dedi iki kesedeler yani birbirlerine zararları yok böylesi daha iyi dedi inşallah rabbim tamamına erdirir hepimizinkini nasılsın peki bulantılar nasıl benim sanahları oluyor çıkarıyprım ama mide boş olduğundan sıvı geliyor gün içersinde iyiyim diyebilirim öyle öok aşırı bulantım yokikizlrrde çok olur diyorlar ama iyi sayılırım yaniCanım ben aile hekimine sordum çiftir o zaman dedi. Ama eşim araştırmis, farklı keselerde de olsa tek yumurta ikizi olma ihtimali varmış. Ben de bilemedim neye inanacagim. Zamanım gelse de doktora sorsam.
Ben daha çok solda hissettim canım bazrn sağdaikiz anneleri Allah hepinizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsn sizlere
ben şunu size sormak istiyorum ikiz anneleri acaba gebeliğin başlarında hem sağ hem de sol kasıklarında ağrı hissettiler mi ki??? yoksa tek taraflı kasık ağrısı olan da var mı,buna dikkat ettiniz mi
Maşallah canım ya ne güzell az kalmış bak biz öok başlardayız daha sezaryen mi olucaksın genelde sezaryen oluyor ikizler sanırım bise geneli erken doğuyor korkuyorumherkese merhaba ben de ikiz gebesiyim inşşallah 2 kızım olacak çift yumurta ikizi..ama benim doğumum yaklaştı 35. haftamdayım..sorularınız olursa seve seve cevaplarım..bu arada 23 aylık ta bir kızım var :)
İyi olmana sevindim canım. Bulantidan bende çekiyorum ama bu hafta biraz daha iyi gibiyim. İnşallah haftaya doktora gidicem 15. Haftada cinsiyet tahmini yapar sanırım doktor meraktan catlicamİyi gidiyor cok şükür cok bulantım vardı yemek yapamıyordum gecti bu hafta artık yapabiliyorum biseyler suanda cinsiyetleri cok merak ediyoruz bizde senin nasıl gidiyo
İkiz gebelikte 2 haftada bir gidilmesi gerekiyormuş ama benim doktorum böyle birşey dile getirmedi canim. 3 hafta olacak ben merak ediyrm iyiler mi diye. çok gitmek merak gideriyorBana da cok sık gidiyormuş gibi geliyor.. ayda bir çağırıyorlar genelde ama benim doktorum 2 hafta snra gel dedi simdiye kadar , bu defa da 3 hafta sonra gel dedi..
Benim doktor tahmin yaptı ama değişebilirde dedi bugun gittik cok sukur bi sıkıntımız yokİyi olmana sevindim canım. Bulantidan bende çekiyorum ama bu hafta biraz daha iyi gibiyim. İnşallah haftaya doktora gidicem 15. Haftada cinsiyet tahmini yapar sanırım doktor meraktan catlicam
Maşallah canım ya ne güzell az kalmış bak biz öok başlardayız daha sezaryen mi olucaksın genelde sezaryen oluyor ikizler sanırım bise geneli erken doğuyor korkuyorum
Evet her seferindekusmasamda dabah mutlaka oluyor canım afedersin balgam atıyorum neden bilmiyorum mide boş olduğu için bişeyde çıkmıyor bende 3 ayı tamamlasam biraz rahatlıcam ama Allaha emanrt canım günleri varsa bişry olmazÖyle kusmali bulantı olmasa da hafif mide karışması vardı canım. Yavaş yavaş o da geçiyor. Ben de halsizlik ve de can sıkıntısı da var. 12 haftalik olmasını bekliyorum o zaman daha iyi hissetmeyi umuyorum. İlk gebeliğimde çok mutlu ve huzurluydum. Ama ikizlerde duygusal ve tatsız oldum.
Balcicekk33 bide karnın ne zaman çıkmaya başladı canım daha doğruusu çıktı mı
11.haftadasın çıkmış olabilir canım sabah uyanınca göbek yok ama akşama karnım kasıklarım şişiyoBiraz çıktı ama ben 55 kilo olmama rağmen zaten göbeği olan biriyim. Onun için göbek mi bebek mi anlamadım pek ama sanırım biraz çıktı.
Canım ben 15+4 benim ikiz değil ama inan göbeğim 1 haftadır var. O da sadece ben ve eşim görüyoruz. İnsanların anlayacağı kadar büyümesi 20. Haftada anca olur.Biraz çıktı ama ben 55 kilo olmama rağmen zaten göbeği olan biriyim. Onun için göbek mi bebek mi anlamadım pek ama sanırım biraz çıktı.
Canım ben 15+4 benim ikiz değil ama inan göbeğim 1 haftadır var. O da sadece ben ve eşim görüyoruz. İnsanların anlayacağı kadar büyümesi 20. Haftada anca olur.
Eskiden akşam karnım kocaman oluyodu sabah dümdüz.
Ama şimdi akşam yine kocaman oluyor da sabaha kadar biraz küçülüyor ama eskisi gibi Dümdüz olmuyor birazcık çıkmış.
Tabi sizin ikiz daha erken büyür. Ama çok güzel.. Çok şükür. Ay kızlar dün yine bi kıpırtı hissettim hoşuma gitti çok sevindim ilk defa bu kadar güzel hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?