- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #30.161
fl bacak boyu oluyor canım ama kalça geriliği neye göre baklıyor onu bilmiyorumKızlar fl ölçümü geride olanlar vardı burada da değil mi?
Benim 30 haftaya kadar herşey normaldi,sonra kalça geriliği var,çok önemli bir sorun değil ama takip edeceğiz dedi.2 hafta kadar gerideydi,bi sonrakinde daha iyi dedi,arayı kapatmaya az kalmış demişti.
Salı günü gittiğimde diğer ölçümler tam haftayla uyumlu,kalça yine 2 hafta geri...
Doktorum korkulacak birşey değil diyip rahatlatıyor ama sonradan birşey çıkacak diye korkuyorum.Irsi de olabilir,babasına değilde sana çekmiş olabilir boyu dedi,kısa boylu olduğumdan :) Ama fl nin anlamını çözemedim hala,kalçayla mı alakalı bacak boyu mu?
Aynen ne sancı ne bişey ptsi muayeneye çağırdı dr ve ben bişey yok diyip eve yollamasini hiç istemiyorum yaa Allahim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah[/QUyapmaAmın canm ıns b
ebısler zamanını beklıyo canm oyle boyle cıkıcaklar karnımuzdan.bı arkadas 40+2 de dogum yaptı.o yuzden vaktımuz var daha stres yapma.
Sen hele birde 3.hamileligi gör.ikincide hantallastim diyordum 3.de bu defa sürünüyorum desem yeri.Bu ikinci hamilelik ilkine hiiiç benzemiyor, ilkinde keklik gibi sekerdimbunda hergun değişik birşeyler oluyor, herkesteki gibi alt tarafa baskı çoğaldı, sancılar hergün bir kaç kez olmaya başladı, değişik değişik haller
Canım ben de doktoruma dün sordum,fena gribim.oksuruk olmadığı sürece sorun olmaz dedi.oksuruk başlarsa haber et ilaç vereyim dedi.Kızlar beniöde pazartesi sezeryanım ama fena gribim epidural olucam ama çevremde ki herkes gripliyken çok zor bekle diyor etkisi var mı sizce 39+3 olucam bide bekleyip iyileşme durumunda da değilim nasıl olcak bakalım
Canım o kişi bendim muhtemelen .hala geride 2 hafta bacak boyu.fl bacak boyu canım,kalcayla ilgili değil.beni doktorum perinatologa yönlendirdi o da inceledi baya %99 genetik dedi.boyu çok uzun olmayacak dedi.su anda 37+2 yjm dün bacak boyu 34+6 çıktı.su anda 47 cm dedi.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize bu mübarek gündeKızlar fl ölçümü geride olanlar vardı burada da değil mi?
Benim 30 haftaya kadar herşey normaldi,sonra kalça geriliği var,çok önemli bir sorun değil ama takip edeceğiz dedi.2 hafta kadar gerideydi,bi sonrakinde daha iyi dedi,arayı kapatmaya az kalmış demişti.
Salı günü gittiğimde diğer ölçümler tam haftayla uyumlu,kalça yine 2 hafta geri...
Doktorum korkulacak birşey değil diyip rahatlatıyor ama sonradan birşey çıkacak diye korkuyorum.Irsi de olabilir,babasına değilde sana çekmiş olabilir boyu dedi,kısa boylu olduğumdan :) Ama fl nin anlamını çözemedim hala,kalçayla mı alakalı bacak boyu mu?
Karanfil çok iyi geliyor uyuşturuyor, ben de ilk hamileliğimde diş ağrısı çekmiştim, ilginç gelebilir ama buz koymakta çok etkili rahtaliyor insan.Kızlar bu arada diş ile ilgili tavsiyeleriniz için teşekkürler.karanfil evde var,hemen deneyeyjm.az önce de gargara vardı.onunla gargara yaptım hafifledi gibi oldu.gribim cok fena bugün,basimi yastıktan kaldıramıyorum resmen.gecmezse doktora gitmeyi düşünüyorum.dun doktorum öksürük olmadığı sürece sorun değil sezeryan ve narkoz için dedi,gecistirdi ilaç vermedi
Fl ölçümü benim bildiğim uyluk kemiği canım onu ölçüp yediyle çarparak yaklaşık boyunu ölçüyolar kalçayla alakası yok yani doktoruna güven doğumdan sonra bir sorun varsa çocuk doktoru bakıcsktır ama sen minyonsan sana çekmiştir normal yaniKızlar fl ölçümü geride olanlar vardı burada da değil mi?
Oğlumun bu hale gelmesindeki ihmaller zincirini aklım almıyor, böyle delirecekmiş gibi hissediyorum
Yarık damak olduğu için hiç emzirmemem gerekiyormuş, ciğerleri iltihaplanmış, mesele Doğumda ciğerinde su kalması değilmiş, mesele emzirme nedeniyle ciğerlerin iltihaplanması, soluk borusu ve yemek borusunun tıkanmasıymış
Hamileyken 3 farklı doktora gittim birisi de mi görmez yarık damak olduğunu
Doğumdan hemen sonra çocuk doktoru muayene ediyor o da mı görmez damağını
Biz bir şey var bu çocukta diye ısrar edince 3 saat yoğunbakımda gözetim altına aldılar bir şey yok deyip bize geri verdiler o 3 saatte de mi kimse görmez mi oğlumun damağını?
Ne acılar çekerek 9 ay karnımda taşıdığım, ne acılar çekerek dünyaya getirdiğim evladım 1 haftadır yoğunbakımda ve tek başına nefes alamıyor, iyileşemiyor
Oğlumu bir şeyi yok diye bana verdikleri günün sabahı nefesi kesildi öylece tamamen yatışı yapıldı peki ya gece kesilseydi nefesi? Ben görmeseydim? Sabah uyandığımda oğlumu ölü mü bulacaktım?
Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum
Yazık çok yazık ..
Yavaş yavaş toparlancaksın canım. Bende ilk günler öyleydim şimdi 7 gün oldu iyiyim sende öyle olacaksın. Minnakı kokla benim yerimede , sarılık testini atlatacak inşallah hemen.Çok sağol canim şükür evdeyiz biz. Cumartesi sarılık testimiz var tek sıkıntımız o şimdi. Bir de ben hala yururken iki büklüm yürüyorum sende öyle misin
Yoruldum artık ya37.haftadayim 2400 kilosu 8 gün önceki kontrolden daha zayıf. Doktor herşeyi iyi diyor, demek ki ufak tefek bi bebek olacak. Çok olumlu bir doktorum var, hep özenli ve guzel kelimeler seçiyor sağolsun. Ama ben yoruldum gerçekten. Takmiyorum desem de, insan ister istemez düşünüyor
Benim doktorum tam doğum vaktinden bi hafta sonraya suni sancı veririm yatış yapıp dedi. Ben o günü nasıl beklicem diyordum bi hafta daha uzadı. İnşallah kendi kendine gelir oğluşumŞimdi doktordan geldim ayın 13 üne kadar doğmazsa hazırlıklı gel dedi doğuma suni sancı vericek inşallah doğar o zamana.
İnşallah o güne kalmadan gelirler. Ben pzartesi değilde çarşamba olsa dedim çünkü eşim fazla izin alamıycak hafta sonuyla izinini birleştirmek için ama pazartesi gel bakalım muane olursun ona göre bekleriz dediBenim doktorum tam doğum vaktinden bi hafta sonraya suni sancı veririm yatış yapıp dedi. Ben o günü nasıl beklicem diyordum bi hafta daha uzadı. İnşallah kendi kendine gelir oğluşum
Bir ara benim bebeğimde bir önceki kontrolüme göre zayıf çıkmıştı benim doktorumda kilo vermezler ölçümle ilgilidir demişti hatta burada bir arkadaşın doktoru da aynı şeyi söyleyince sormuştum bende doktoruma sorun olsa zaten söylerdi senin doktorun da.Benim de 10 gün boyunca hiç kilo almamış hatta zayıflamıştı doktorum hiç üstünde bile durmadı
Ölçümler çok değişiyor benim bebiş 4 gün arayla 400 gr almış görünüyor , ama bunlar tahmini. Sağlıklı olsunlar minik kuşlarımız da Allah büyüktür.Bir ara benim bebeğimde bir önceki kontrolüme göre zayıf çıkmıştı benim doktorumda kilo vermezler ölçümle ilgilidir demişti hatta burada bir arkadaşın doktoru da aynı şeyi söyleyince sormuştum bende doktoruma sorun olsa zaten söylerdi senin doktorun da.
Rabbim cuma gununun yuzu suyu hurmetine sifa versin bebegine. Suan ezan da okunuyor tam denk geldiOğlumun bu hale gelmesindeki ihmaller zincirini aklım almıyor, böyle delirecekmiş gibi hissediyorum
Yarık damak olduğu için hiç emzirmemem gerekiyormuş, ciğerleri iltihaplanmış, mesele Doğumda ciğerinde su kalması değilmiş, mesele emzirme nedeniyle ciğerlerin iltihaplanması, soluk borusu ve yemek borusunun tıkanmasıymış
Hamileyken 3 farklı doktora gittim birisi de mi görmez yarık damak olduğunu
Doğumdan hemen sonra çocuk doktoru muayene ediyor o da mı görmez damağını
Biz bir şey var bu çocukta diye ısrar edince 3 saat yoğunbakımda gözetim altına aldılar bir şey yok deyip bize geri verdiler o 3 saatte de mi kimse görmez mi oğlumun damağını?
Ne acılar çekerek 9 ay karnımda taşıdığım, ne acılar çekerek dünyaya getirdiğim evladım 1 haftadır yoğunbakımda ve tek başına nefes alamıyor, iyileşemiyor
Oğlumu bir şeyi yok diye bana verdikleri günün sabahı nefesi kesildi öylece tamamen yatışı yapıldı peki ya gece kesilseydi nefesi? Ben görmeseydim? Sabah uyandığımda oğlumu ölü mü bulacaktım?
Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum
Yazık çok yazık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?