2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
PembeLokum çok geçmiş olsun.İnşallah şimdi yapılacakların farkına varır o sorumsuz doktorlar.Hangi hastaneydi orası? Ne umutlarla bekliyoruz,sıkıntılar çekiyoruz,yani nasıl görmezler,dikkat etmezler...

Artık sebebi belli,bundan sonra yapılacaklara bakın ve karamsar olmayın lütfen,bebişiniz için...

fl bacak boyu oluyor canım ama kalça geriliği neye göre baklıyor onu bilmiyorum

Sen hele birde 3.hamileligi gör.ikincide hantallastim diyordum 3.de bu defa sürünüyorum desem yeri.

Kızlar beniöde pazartesi sezeryanım ama fena gribim epidural olucam ama çevremde ki herkes gripliyken çok zor bekle diyor etkisi var mı sizce 39+3 olucam bide bekleyip iyileşme durumunda da değilim nasıl olcak bakalım
Canım ben de doktoruma dün sordum,fena gribim.oksuruk olmadığı sürece sorun olmaz dedi.oksuruk başlarsa haber et ilaç vereyim dedi.

Canım o kişi bendim muhtemelen .hala geride 2 hafta bacak boyu.fl bacak boyu canım,kalcayla ilgili değil.beni doktorum perinatologa yönlendirdi o da inceledi baya %99 genetik dedi.boyu çok uzun olmayacak dedi.su anda 37+2 yjm dün bacak boyu 34+6 çıktı.su anda 47 cm dedi.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize bu mübarek günde

Kızlar bu arada diş ile ilgili tavsiyeleriniz için teşekkürler.karanfil evde var,hemen deneyeyjm.az önce de gargara vardı.onunla gargara yaptım hafifledi gibi oldu.gribim cok fena bugün,basimi yastıktan kaldıramıyorum resmen.gecmezse doktora gitmeyi düşünüyorum.dun doktorum öksürük olmadığı sürece sorun değil sezeryan ve narkoz için dedi,gecistirdi ilaç vermedi

PembeLokum canim insan ne diyeceğini bilemiyorum gerçekten. Allah yardımcınız olur. İnş. Bundan sonrasında doğru bilgi verir doğru yonlendirirler de mevcut sıkıntılar çözülür Allah şifa versin kuzucuga

Karanfil çok iyi geliyor uyuşturuyor, ben de ilk hamileliğimde diş ağrısı çekmiştim, ilginç gelebilir ama buz koymakta çok etkili rahtaliyor insan.

Eğer 3. hamilelik olursa dediğin gibi pert olurum heralde

Fl ölçümü benim bildiğim uyluk kemiği canım onu ölçüp yediyle çarparak yaklaşık boyunu ölçüyolar kalçayla alakası yok yani doktoruna güven doğumdan sonra bir sorun varsa çocuk doktoru bakıcsktır ama sen minyonsan sana çekmiştir normal yani

PembeLokum canim ALLAH sizinde yavrunuzunda yardimcisi olsun ALLAHIN izniyle iylesicek Dualarim sizinle. Daha once olmaliydi ama doktor hatasini anladiysa artik daha özenli ve dikkatli olacaktir . Umarim hizlica iyilesir yavrun. Rabbim tez zamanda sifa versin insAllah
Sag selamet kucagina alip evine getirdigin haberinide aliriz insAllah

Çok geçmiş olsun, allah korumuş.. İnşallah toparlar biran önce ufaklık.. En kısa zamanda eve çıktığınızın haberini verirsin inşallah. 3 farklı doktor hadi detaylı incelemedi de görmedi diyelim hamileliğin boyunca peki detaylıda da mı hiçbirşey söylemediler? 3 doktor, 1 detaylı, 1 çocuk doktoru, 1 yoğun bakım geçirmişsiniz buraya gelene kadar. Nasıl hiçbiri farkedememiş biliyorum şu an çok gereksiz sorular görünecek sana ama hangi hastanede hangi doktorun takibindeydin? Detaylıya kime gitmiştin paylaşırmısın, sonradan gebelik takibi için gidecek olanlar tedbirli olur..

PembeLokum canım benim ya Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin komşumun çocuğunun tek böbregi doğuştan yokmus, ayrıntılı ultrasonlarin, muayenelerin hic birinde anlaşılamamış. Çocuk 4 yaşında mide kanaması geçirince çıkmış ortaya Allaha emanet bebeklerimiz. Ben hic bir doktora güvenmiyorum. Insaniz neticede, hepimizin hatası olur, ama doktor hatasının sonuçları ağır oluyor. Eğer bir ihmal varsa, mutlaka hukuki yollardan hakkını ara. En azından peşini bırakmadım dersin. Başka annelerin canını yakamazlar

Çok sağol canim şükür evdeyiz biz. Cumartesi sarılık testimiz var tek sıkıntımız o şimdi. Bir de ben hala yururken iki büklüm yürüyorum sende öyle misin
Yavaş yavaş toparlancaksın canım. Bende ilk günler öyleydim şimdi 7 gün oldu iyiyim sende öyle olacaksın. Minnakı kokla benim yerimede , sarılık testini atlatacak inşallah hemen.

Benim de 10 gün boyunca hiç kilo almamış hatta zayıflamıştı doktorum hiç üstünde bile durmadı

Şimdi doktordan geldim ayın 13 üne kadar doğmazsa hazırlıklı gel dedi doğuma suni sancı vericek inşallah doğar o zamana.
Benim doktorum tam doğum vaktinden bi hafta sonraya suni sancı veririm yatış yapıp dedi. Ben o günü nasıl beklicem diyordum bi hafta daha uzadı. İnşallah kendi kendine gelir oğluşum

Benim doktorum tam doğum vaktinden bi hafta sonraya suni sancı veririm yatış yapıp dedi. Ben o günü nasıl beklicem diyordum bi hafta daha uzadı. İnşallah kendi kendine gelir oğluşum
İnşallah o güne kalmadan gelirler. Ben pzartesi değilde çarşamba olsa dedim çünkü eşim fazla izin alamıycak hafta sonuyla izinini birleştirmek için ama pazartesi gel bakalım muane olursun ona göre bekleriz dedi

Benim de 10 gün boyunca hiç kilo almamış hatta zayıflamıştı doktorum hiç üstünde bile durmadı
Bir ara benim bebeğimde bir önceki kontrolüme göre zayıf çıkmıştı benim doktorumda kilo vermezler ölçümle ilgilidir demişti hatta burada bir arkadaşın doktoru da aynı şeyi söyleyince sormuştum bende doktoruma sorun olsa zaten söylerdi senin doktorun da.

Ölçümler çok değişiyor benim bebiş 4 gün arayla 400 gr almış görünüyor , ama bunlar tahmini. Sağlıklı olsunlar minik kuşlarımız da Allah büyüktür.

Rabbim cuma gununun yuzu suyu hurmetine sifa versin bebegine. Suan ezan da okunuyor tam denk geldiYasadiklarin hic kolay seyler degil.Rabbim guc kuvvet versin sana,sen guclu olki bebeginde senden guc alsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…