Ay niye gezemeyesiniz doğumdan sonra :) valla tecrübeyle sabit ki bebeklerin pusette olduğu zaman gezmek için en ideal zaman :)) asıl 1 sene sonra ayaklandıklarında düşüne düşüne plan yapıyorsun :)
Ben de ramazan öncesi ya da sonrası yakın bi kaçamak istiyorum. İlk hamileliğimde kapadokya, pamukkale vs gezdik eşimle. Oğlumda küçük bi karadeniz turu yapmıştık. Ortalama her saat başı mola verip 10 dakika hareket etmemi, sürekli oturmamamı söylemişti doktorum. Denize de girdim oğlumun hamileliğinde. Denizden sonra ıslak oturup idrar yollarını üşütmemeye, mantar olmamaya dikkat etmelisin demişti.
Doğumdan sonra da dışarı çıkmaya korkmayın. Nasıl alışır, alıştırırsanız öyle gider diyorlar hep. Ben daha 1 haftalık bebekti oğlum bayramlık almaya gitmiştik oğlumla. Mesela 4.ayındaydı aralık ayında abanta gitmiştik. 1 yaşına geldiğinde şehiriçi, yurtiçi gezilerimizin sayısını hatırlamıyorum ama 3 kere yurtdışına çıktık. Ve gerçekten yürümeden önce çocukla gezmek daha kolaymış. Hele bir de emiyorsa daha da kolay :)
Kış bebeği olacaklar diye korkutmayın gözünüzü. Ben bebek arabası için jj cole diye bi markanın bundle me diye bir örtüsü var, ondan almıştım. İçi yün, fermuarlı birşey. Oğlumun şapkasını atkısını takıp içine yatırıyordum arabanın yağmurluğunu da takıyordum, sıcacık geziyorduk. Abanta da öyle götürdüm, istanbulda karda da onunla yürüyüş yaptık. Çok şükür hasta etmedim de.