2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Kizlar cadi olur tatlim hic onlardan da usluluk bekleme. Hanim hanimcik dururlar ama iclerinden canavar cikiverir sasirir kalirsin

Dun yazdi bana canim gece yatmadan once ve sabahlari once sabunla yika kurula sonra kremi sur dedi
O aksam yaptim yattim ve sabaha ciddi anlamda etkisini gostermisti. Ama benim ki henuz başlangıçtı senin belki ilerlemis olabilir o yuzden etkisini gostermesi uzun surebilir.

Canim bende en son genc kizligimda yasamistim senelerdir hic boyle sorunum yoktu onceki hamilelikte yoktu ama bunda oldu iste.

Senin kanin düşmüş olabilir mi acaba. Bas donmesi goz kararmasi hani genelde kan degerleri de dusunce olur ya.

bilmiyorum ki olabilir ama kahvaltı yapınca düzeldi ilk kez yaşıyorum böyle bişey
kanım çok düşük değildi en son bakıldığında kan hapı da kullanıyorum ayrıca kan şekerim falan mı düştü ya da şekerim mi yükseldi böyle belirti oluyormu acaba şeker yükselmesin de
annem şeker hastası onda böyle bi şikayet duymamıştım ama bilemedim

Valla canim bende hic bilmiyorum sekerle ilgili belirtileri. Ama ben kendimi bildim bileli hep kan dusuklugu yasiyorum ve belirtileri hep sabah uyandigimda ayni senin dedigin gibi oluyor ondan dedim. Acikcasi hamile kalinca da ilk 3 ay hep yasiyorum bunu ben. Ilaclari kullandikca duzeliyor sonra

kızlar ben
anladım canım ben bi tahlil isteyim o zaman bi daha ki kontrole

Yiyip ictigimize dikkat ediyoruz ama ortaya nasil bir bebis cikacak hic bilmiyoruz, 2.850 cok da az degil ben 600 gr dogan ve su anda gayet saglikli olan cocuklar taniyorum :)
Kilosu az olan bebeler daha iyi topluyor kendini :) oyle dusunmemek gerek, saglikli olsunlar yeter ki.

Geçmiş olsun canım.ben de iki kez öyle oldum.uzun süre aç kalınca öyle oluyor kan şekeri düşüyor .geceden çok acıkmış kalkmistim sabah.kahvalti hazırlarken de vakit geçiyor mutlaka kalkar kalkmaz birşeyler atistirmak gerekiyor kahvaltı hazırlayan kadar.

Bende de oluyo bu ara bi kaç defa fenalaştım , sonra araştırdım ki bu haftalarda normalmiş bebek için fazla kan pompalanıyomuş çözümüde sola doğru yatarak dinlenmek damarlardan kolay kan akışı sağlansın diye ..

Bu arada günaydın kızlar.bu saatte mide krampiyla uyandım.neden oldu bilmiyorum.hemen süt içtim şimdi biraz iyi gibiyim çok şükür.

Kizlar gunaydin saat 4ten beri yatakta donup duruyorum oglum saolsun nereye yatsam oraya vuruyor rahatsiz oldugu icin mi acaba. Bende durmadan aksi yone dondum durdum uykum kacti.
Mihmandar_34 kilosuna bisi demedim ki sadece minicik cok kucuk geldi. Aynen bende oyle dedim daha cabuk toparlar diye. Yegenim 3.750 dogdu ama dogum sisligi bir sure sonra indi. Zayif doganlarda dogum sisligi olmuyor galiba

En aazından senin kv elinde üç beş parça getrmiş. Benimkisine p...ç muamalesi yapıyo kadın. Umrunda değil. Sanki ilk torunu değil. Allaha havale ediyorum.
Allaha havale et canım aynen. Benimkinin özençsizği içimi geçirdi vallahi şevkim kırıldı. Bu kez mevlüt yapmak istiyorum ama inan içimden gelmio bile planlamak.

Ben de ayni dusuncedeyim canim birkac seyi ablamdan hazir ,kiyafetleride bisure sonra almayi dusunuyorum.
Dun bir ara ben de kotu oldum canim kahvalti yaptim mutfaga toparlamaya girdim bunaldim duramadim kalbim hizli atmaya basladi nabzim 131 cikti uzandim hemen kolonya falan Allahtan cok kisa surede normale dondum

Allaha havale et canım aynen. Benimkinin özençsizği içimi geçirdi vallahi şevkim kırıldı. Bu kez mevlüt yapmak istiyorum ama inan içimden gelmio bile planlamak.
Benim 1 düşüğüm var şunu alıcam diyorum bi dur bi dur diyo sürekli ne olacağı belli değil diyo rabbimin takdiri evet ama en son dayanamadım insanda heves bırakmıyorsun dedim ama yok hala devam ediyo

Benim 1 düşüğüm var şunu alıcam diyorum bi dur bi dur diyo sürekli ne olacağı belli değil diyo rabbimin takdiri evet ama en son dayanamadım insanda heves bırakmıyorsun dedim ama yok hala devam ediyo
Bizimki de diyorumya doğuma iki hafta kala almış getirmişti ilk bebeğimde. Son ana kadar beklemiş nolur nolmaz diye. O zamana kadar herşeyim hazırdı benim zaten

Selam kızlar. Bazı geceler el ve kol uyuşmalarıyla uyanıyorum. Sadece geceleri yatarken oluyor o an acayip uyuşuk oluyor elim ve kolumu hissetmiyorum sanki felç olmuş gibi. Biraz sallayınca geçiyo. Hani üstüne mi yatıyorum da uyuşuyor desem değil, yatmadığım taraftaki kolumda da olabiliyor çünkü. İnternette karpal tunel sendromu diyor ama benim gündüzleri öyle bi his kaybım yok sadece geceleri oluyor. Başına gelen oldu mu hiç?

Ben geceleri ayağım kasılarak kramp girerek uyanıyordum geceleri yatmadan. Sut ve yogurt yedim iyi gelmişti dene istersen geceleri yatmadan

Ben geceleri ayağım kasılarak kramp girerek uyanıyordum geceleri yatmadan. Sut ve yogurt yedim iyi gelmişti dene istersen geceleri yatmadan
Ay o bacak krampları ayrı bi kötü zaten o da var bende evet : ( gün içinde 4 porsiyon süt ve süt ürünleri almamız gerekiyor. Sabah kahvaltıda peynir, öğle ve akşam yemeğinde yoğurt, gün içinde de 2 bardak süt içiyorum ona rağmen oluyor sanırım takviye ilaçlar gerekiyor bunun içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…