- 19 Ağustos 2014
- 731
- 1.080
- 63
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #18.921
Oy maşallah ona :) bizimkide her yemek yedigim zaman hemen hareketleniyor sert vurmaya başladı nazlı nazlı diyordum geç vurdu ama şuan acısını çıkarmaya başladı hemde bu kadarlıkken daha 8 ve 9. aylar düşünemiyorum
Dun yazdi bana canim gece yatmadan once ve sabahlari once sabunla yika kurula sonra kremi sur dediCanım bana da fitil verdi bitane mantar diye ama pek bi etki gostermeDi şuan için bakalım 6 gün kullanıcam senin krem ise yaradı mı sende helak oldum camasır değiştirmekten bide üzerimde şort tayt ne varsa oda ıslanıyor
slm kızlar herkeste akıntı başlamış gözüm korktu bugüne kadar hiç yaşamadım desem yeridir ilk haftalarda ara ara oldu o kadar
ilk hamileliğimde de böyle sıkıntım olmamıştı
ya kızlar bu sabah inanılmaz başım döndü gözlerim karardı bişeyler yiyene kadar kendime gelemedim sürüne sürüne kahvaltı hazırladım yere yığılıp kaldım oğlum arada bir gelip kolonya koklattı o kendime getirdi anlıkta olsa
tansiyonuma baktım hemen 11 7 çıktı neden böyle olmuş olabilir bi fikri olan varmı
bilmiyorum ki olabilir ama kahvaltı yapınca düzeldi ilk kez yaşıyorum böyle bişeyKizlar cadi olur tatlim hic onlardan da usluluk bekleme. Hanim hanimcik dururlar ama iclerinden canavar cikiverir sasirir kalirsin
Dun yazdi bana canim gece yatmadan once ve sabahlari once sabunla yika kurula sonra kremi sur dedi
O aksam yaptim yattim ve sabaha ciddi anlamda etkisini gostermisti. Ama benim ki henuz başlangıçtı senin belki ilerlemis olabilir o yuzden etkisini gostermesi uzun surebilir.
Canim bende en son genc kizligimda yasamistim senelerdir hic boyle sorunum yoktu onceki hamilelikte yoktu ama bunda oldu iste.
Senin kanin düşmüş olabilir mi acaba. Bas donmesi goz kararmasi hani genelde kan degerleri de dusunce olur ya.
Valla canim bende hic bilmiyorum sekerle ilgili belirtileri. Ama ben kendimi bildim bileli hep kan dusuklugu yasiyorum ve belirtileri hep sabah uyandigimda ayni senin dedigin gibi oluyor ondan dedim. Acikcasi hamile kalinca da ilk 3 ay hep yasiyorum bunu ben. Ilaclari kullandikca duzeliyor sonrabilmiyorum ki olabilir ama kahvaltı yapınca düzeldi ilk kez yaşıyorum böyle bişey
kanım çok düşük değildi en son bakıldığında kan hapı da kullanıyorum ayrıca kan şekerim falan mı düştü ya da şekerim mi yükseldi böyle belirti oluyormu acaba şeker yükselmesin de
annem şeker hastası onda böyle bi şikayet duymamıştım ama bilemedim
anladım canım ben bi tahlil isteyim o zaman bi daha ki kontroleValla canim bende hic bilmiyorum sekerle ilgili belirtileri. Ama ben kendimi bildim bileli hep kan dusuklugu yasiyorum ve belirtileri hep sabah uyandigimda ayni senin dedigin gibi oluyor ondan dedim. Acikcasi hamile kalinca da ilk 3 ay hep yasiyorum bunu ben. Ilaclari kullandikca duzeliyor sonra
Yiyip ictigimize dikkat ediyoruz ama ortaya nasil bir bebis cikacak hic bilmiyoruz, 2.850 cok da az degil ben 600 gr dogan ve su anda gayet saglikli olan cocuklar taniyorum :)Kizlar anca girebildim eltime gittik bebis gormeye aman Allahim minicik ya 2.750 dogmus 2.850 olmus 1 haftada ama neye yarar minicik. Kucagima aldim hemen felak nas suresi okudum basladi gulmeye kuzum benim bende basladim aglamaya. Oglumu dusundum 3.5 ay sonra bizlerde kucagimiza alcaz nasipse cok guzel bir sey ya ablamda bu duygulari yasamadim sevindim ama hamileyken bambaska oluyormus. Birdeutkumuz a katiliyorum cocuklari yanastirmamak lazim bebegin ablasi eltimin teyze kizinin cocuklari hep bebegin basinda gozleri enfeksiyon kapmis. Kendi cocugunuzdan bile sakinacaksiniz bir muddet birde kis bebesi olacak bizimkiler gribi var daha kiyamam yavrum hic acamiyo gozlerini butun ugraslari goz olmus iltihap akiyor doktor ilac yazmis ama.
Geçmiş olsun canım.ben de iki kez öyle oldum.uzun süre aç kalınca öyle oluyor kan şekeri düşüyor .geceden çok acıkmış kalkmistim sabah.kahvalti hazırlarken de vakit geçiyor mutlaka kalkar kalkmaz birşeyler atistirmak gerekiyor kahvaltı hazırlayan kadar.slm kızlar herkeste akıntı başlamış gözüm korktu bugüne kadar hiç yaşamadım desem yeridir ilk haftalarda ara ara oldu o kadar
ya kızlar bu sabah inanılmaz başım döndü gözlerim karardı bişeyler yiyene kadar kendime gelemedim sürüne sürüne kahvaltı hazırladım yere yığılıp kaldım oğlum arada bir gelip kolonya koklattı o kendime getirdi anlıkta olsa
tansiyonuma baktım hemen 11 7 çıktı neden böyle olmuş olabilir bi fikri olan varmı
Bende de oluyo bu ara bi kaç defa fenalaştım , sonra araştırdım ki bu haftalarda normalmiş bebek için fazla kan pompalanıyomuş çözümüde sola doğru yatarak dinlenmek damarlardan kolay kan akışı sağlansın diye ..slm kızlar herkeste akıntı başlamış gözüm korktu bugüne kadar hiç yaşamadım desem yeridir ilk haftalarda ara ara oldu o kadar
Kokusu yok kasıntı da Yok ama çok ıslaklık olunca panik yaptımAkıntıyı koklayın keskin kokulu ise sizde bnm gibi enfeksiypn kapmış olabilirsiniz
Allaha havale et canım aynen. Benimkinin özençsizği içimi geçirdi vallahi şevkim kırıldı. Bu kez mevlüt yapmak istiyorum ama inan içimden gelmio bile planlamak.En aazından senin kv elinde üç beş parça getrmiş. Benimkisine p...ç muamalesi yapıyo kadın. Umrunda değil. Sanki ilk torunu değil. Allaha havale ediyorum.
Maşallah miniğine canım. Aramıza hoşgeldinHayırlı sabahlar kızlar , ben de gruba yeni katıldım. Kasım annesi olcam inşallah 20+2 günlükken ayrıntılı ultrasona girdik , meleğim 392 gram-24 cm olmuş Rabbim hepimize hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben de ayni dusuncedeyim canim birkac seyi ablamdan hazir ,kiyafetleride bisure sonra almayi dusunuyorum.Bu arada ben hala bir mendil bile almadım bebeğe.diger ogullarimdan kalma hıc kıyafet de yok hepsini Suriyeli ailelere vermistim bir daha çocuk mu dgurcam düşüncesiyle.birkaç parça örgü yelek tulum vs.var o kadar.en erken eylul ayında insalalh alışverişe başlamayı düşünüyorum. Alışveriş kısmı en kolayı bana göre.ha internete de bakmadım tam olarak daha.cok beğendiğim takım tulum vs.olursa internetten de getirtmeyi düşünüyorum.oglumda yatak ve puset hariç doğumdan sonra almıştık bebek arabası yürüteç mama sandalyesi vs.simdiden yeriniz varsa alın derim yoksa çok kalabalık yapıyor
Dun bir ara ben de kotu oldum canim kahvalti yaptim mutfaga toparlamaya girdim bunaldim duramadim kalbim hizli atmaya basladi nabzim 131 cikti uzandim hemen kolonya falan Allahtan cok kisa surede normale dondumslm kızlar herkeste akıntı başlamış gözüm korktu bugüne kadar hiç yaşamadım desem yeridir ilk haftalarda ara ara oldu o kadar
Teşekkür ederimMaşallah miniğine canım. Aramıza hoşgeldin
Benim 1 düşüğüm var şunu alıcam diyorum bi dur bi dur diyo sürekli ne olacağı belli değil diyo rabbimin takdiri evet ama en son dayanamadım insanda heves bırakmıyorsun dedim ama yok hala devam ediyoAllaha havale et canım aynen. Benimkinin özençsizği içimi geçirdi vallahi şevkim kırıldı. Bu kez mevlüt yapmak istiyorum ama inan içimden gelmio bile planlamak.
Bizimki de diyorumya doğuma iki hafta kala almış getirmişti ilk bebeğimde. Son ana kadar beklemiş nolur nolmaz diye. O zamana kadar herşeyim hazırdı benim zatenBenim 1 düşüğüm var şunu alıcam diyorum bi dur bi dur diyo sürekli ne olacağı belli değil diyo rabbimin takdiri evet ama en son dayanamadım insanda heves bırakmıyorsun dedim ama yok hala devam ediyo
Ben geceleri ayağım kasılarak kramp girerek uyanıyordum geceleri yatmadan. Sut ve yogurt yedim iyi gelmişti dene istersen geceleri yatmadanSelam kızlar. Bazı geceler el ve kol uyuşmalarıyla uyanıyorum. Sadece geceleri yatarken oluyor o an acayip uyuşuk oluyor elim ve kolumu hissetmiyorum sanki felç olmuş gibi. Biraz sallayınca geçiyo. Hani üstüne mi yatıyorum da uyuşuyor desem değil, yatmadığım taraftaki kolumda da olabiliyor çünkü. İnternette karpal tunel sendromu diyor ama benim gündüzleri öyle bi his kaybım yok sadece geceleri oluyor. Başına gelen oldu mu hiç?
Ay o bacak krampları ayrı bi kötü zaten o da var bende evet : ( gün içinde 4 porsiyon süt ve süt ürünleri almamız gerekiyor. Sabah kahvaltıda peynir, öğle ve akşam yemeğinde yoğurt, gün içinde de 2 bardak süt içiyorum ona rağmen oluyor sanırım takviye ilaçlar gerekiyor bunun içinde.Ben geceleri ayağım kasılarak kramp girerek uyanıyordum geceleri yatmadan. Sut ve yogurt yedim iyi gelmişti dene istersen geceleri yatmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?